Wkudk

Sådan installerer RAM

Disse instruktioner vil hjælpe dig med installation af hukommelse (RAM) på din stationære computer. Denne artikel gælder for stationære computere alene.

Steps

Sådan installerer RAM. Find ud af hvilken type RAM er nødvendig for din stationære computer.
Sådan installerer RAM. Find ud af hvilken type RAM er nødvendig for din stationære computer.
 1. 1
  Find ud af hvilken type RAM er nødvendig for din stationære computer. Producenten kan ofte anbefale den nøjagtige RAM, du har brug for. (Hvis du ejer en Dell, Dell opdatere software kan give et link til den nøjagtige RAM, du har brug for. Der er ingen grund til at købe det fra dem, dog.) Find ud af pc-type (f.eks PC2700) RAM hastighed (f.eks, 333 Mhz), og kapaciteten på din computer (f.eks 2 GB). Det er vigtigt at vide, hvor mange RAM porte, du har, hvis du påtænker at købe mere end én chip eller du ønsker at holde den chip (r) du har i øjeblikket.
 2. 2
  Køb ram, som kan være billigere online. En god politik for tilbagesendelse, hvis du har købt den forkerte type er umagen værd, såvel som en garanti.
 3. 3
  Sluk for computeren og afmontere det fra alt.
 4. 4
  Åbn din computer sag. Der er ofte en lås på bagsiden af ​​den computer, der har en skrue i det, så du kan bruge en skruetrækker (sandsynligvis Phillips). Nogle nye computere har en lås på øverste (Dells). Det vil være lettere at installere RAM, hvis din computer er på en fast overflade på sin side, med bundkortet opad mod dig.
 5. 5
  Sørg for, at du ikke har statisk opbygget på din krop. Statisk kan beskadige computerens interne. Må ikke bære en uldtrøje, ikke trække dine fødder på gulvtæppet, og ikke gnide en ballon på dit hoved, medmindre det er absolut nødvendigt. Hvis det er nødvendigt, kan du købe en lille håndled band, der kan forbinde til en grund til at forhindre statisk elektricitet.
 6. 6
  Når du har sagen åben og er fri for statisk, skal du finde den RAM slots på dit bundkort. De fleste af de bundkort i computere har 2 eller 4 RAM-hukommelse slots. De fleste RAM slots er placeret på toppen af ​​bundkortet, på højre hånd. Du skulle se noget i den computer, der svarer til, hvad du har købt.
 7. 7
  Hvis du har en ekstra tom plads, sætte nye RAM i, at én. Hvis der kun er én slot ledig, skub klemmerne åbne for at frigøre chippen. Klemmerne er på siden og er typisk hvid. Skub dem mod siderne af computeren. Der er en klemme på hver ende af RAM-chip. Fjern gammelt hukommelse. Hold RAM ved enderne, og ikke røre de chips eller metal stik. Den gamle hukommelse kan opbevares eller sælges.
 8. 8
  Kig på eventuelle anvisninger, der fulgte med den nye RAM. Der kan være noget konkret om RAM, du behøver at vide.
 9. 9
  Kig på den nye hukommelse og kortlægge bundkort hukommelse slots. RAM-porte skal have et hak i hver hukommelsesplads. Hold RAM-chip nøje af enderne eller plastikdele. Rør ikke metal eller chips. Juster hakket på bundkortet med hakket på den nye hukommelse.
 10. 10
  Tryk forsigtigt, men fast, indtil klemmerne lukke helt. Du kan være nødt til at skubbe klemmerne ind mod chippen, men gør det meget forsigtigt. Hvis chippen ikke passer, skal du ikke tvinge det. Prøv at sætte det i den anden vej.
 11. 11
  Gentag de foregående trin for at installere RAM, hvis du har en anden chip. Yderligere chips kan være mere vanskeligt at installere, fordi andre chips reducere mængden af ​​plads til dine fingre. Vær forsigtig.
 12. 12
  Fjern støv fra computeren, hvis det er støvet ved hjælp af en flaske komprimeret luft. Disse er tilgængelige på ethvert kontor forsyning butik. Må ikke blæse luft alt for tæt på computeren. Mens du har computeren åben, nu er et godt tidspunkt at gøre dette.
 13. 13
  Luk computeren, og tilslut alle ledninger til computeren, inklusive skærmen og strømkabel. Tænd skærmen, og tænd for computeren. Computeren skal præsentere en skærm, der viser en meddelelse om at opdage nye hukommelse og mængden af ​​den nye hukommelse. Den viste størrelse er måske ikke nøjagtigt, hvor meget du har købt. Operativsystemer beregner hukommelsen forskelligt, og nogle computere dedikere en vis mængde RAM til specifikke funktioner (f.eks, video), faldende det disponible beløb. For eksempel kan du have købt 1 GB RAM. Operativsystemet kan kun vise 0,99 gigabyte.
 14. 14
  Hvis din computer kører hurtigere, det virkede! RAM vil hjælpe med at åbne og lukke programmer. Du bør bemærke, at programmer starter hurtigere nu. Hvis ikke, kan der være et problem med RAM eller du har for meget RAM.
 15. 15
  Som en sidste check, check systemindstillingerne for at sikre RAM er okay. (I Windows skal du trykke og holde på Windows-knappen, og tryk på Pause / Pause knappen på øverst til højre på tastaturet. RAM beløb skal vises i den nederste del af menuen.) Systemindstillingerne vil formentlig sige mindre end det beløb, du har installeret, f.eks, 0,99 G for 1 G RAM.
 16. 16
  Voilà! Du har lige installeret nye RAM.

Tips

 • En god hjemmeside til at bruge, er det afgørende hukommelse website http://www.crucial.com/, da de har en hukommelse rådgiver værktøj, som fortæller dig, hvor meget og hvilken type ram din computer tager. Du kan også købe hukommelse herfra
 • Hvis du får et bip, når du tænder for computeren, har du enten installeret en forkert type hukommelse, eller du har installeret hukommelse forkert. Hvis dette er en computer, som du har købt i en butik, skal du kontakte den butik, eller producenten af ​​computeren for at finde ud af, hvad bip-koden betyder.
 • Memory krav ved operativsystem:
  • Windows Vista / 7: 1GB til 32-bit og 2 GB for 64-bit minimum, 2GB anbefales til 32-bit og 4 GB til 64-bit
  • Windows XP: 64 MB minimum, 128 MB anbefales
  • MacOS X: Mindst 256 MB, 512 MB anbefales
  • Ubuntu: 64MB (256MB LiveCD) minimum, 512 MB anbefales
 • Hvis du hører andet end et enkelt bip der varer et sekund, tjekke dine bundkort 'dokumentation for en forklaring af bip koder. Bip-koder er et varslingssystem, når en eller flere komponenter ikke POST (Power On Self Test), og er normalt på grund fejl eller inkompatibel hardware.
 • Hvis du tilføjer mere RAM (ikke erstatte), sørg for at der er nok RAM slots. Ofte vil du nødt til at købe nøjagtig den samme RAM, som du i øjeblikket har. Også, at have et par 512 er ofte billigere end at erstatte en 512 med en 1024.
 • Må ikke være foruroliget, hvis computeren viser dig lidt mindre RAM hukommelse end du har købt. Dette er en forskel i målingen eller hukommelse tildeling. Hvis RAM hukommelse størrelse er stort set anderledes end hvad du har købt og installeret, så en chip er måske ikke tilsluttet korrekt, eller kan være defekt.

Advarsler

 • Indsæt ikke RAM baglæns, når du tænder din computer med RAM i baglæns, RAM slot og fejlende RAM-chip er øjeblikkeligt stegt og ubrugelig, I sjældne tilfælde kan det stege hele din bundkort
 • Trin 3 og senere kræve at åbne din computer. Hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre det, tage computeren til en professionel. Da du købte RAM dig selv, bør det ikke være for dyrt at have andre til at installere det.
 • Disse instruktioner er til stationære computere, ikke Laptops.
 • Rør ikke ved metaldelene på RAM-chip. Hvert guldstykke du rører vil hoppe omkring 64MB din ram, for eksempel hvis du køber 512 og du rører et par, måske 64MB være væk, og ubrugelig.
 • Sørg for at aflade eventuel statisk elektricitet, før du rører RAM, det er ekstremt følsomme over for ESD (Electro-Static Discharge). Gør dette ved at røre noget metal, før du rører din computer.

Ting du behøver

 • Nye RAM-chip (r)
 • Oplysninger om computeren (f.eks antal RAM slots, RAM hastighed, RAM kapacitet osv.)
 • Eventuelt en skruetrækker (sandsynligvis Phillips).
 • En metode til at aflade statisk, hvilket kan kræve en håndleds-band, der forbinder til en grund. Computer reparation butikker bør have disse.