Wkudk

Sådan installeres østasiatiske sprog support til Windows XP

Hvis du kan lide at bruge Firefox til at surfe på nettet (og hvem gør ikke?), Og du nogensinde har snublet over en kinesisk, japansk eller koreansk site, kan du have troet, at det syntes at indeholde en mistænkeligt stort antal spørgsmålstegn. Nej, blev forfatteren ikke forvirret, da han skrev den. Din computer bare ikke ved, hvordan man skal håndtere østasiatiske alfabeter. Denne vejledning har til formål at afhjælpe denne situation.

Steps

Sådan installeres østasiatiske sprog support til Windows XP. Indsæt Windows XP Service Pack 2-disk i cd-drevet.
Sådan installeres østasiatiske sprog support til Windows XP. Indsæt Windows XP Service Pack 2-disk i cd-drevet.
 1. 1
  Indsæt Windows XP Service Pack 2-disk i cd-drevet. Hvis et vindue med titlen "Velkommen til Microsoft Windows XP" åbner, skal du lukke det ved at klikke på "Exit" knappen.
 2. 2
  Naviger til kontrolpanelet ved at klikke på start-knappen og derefter klikke på "Control Panel". Hvis du bruger Klassisk visning, skal du klikke på Start-knappen og derefter "Indstillinger" og derefter "Control Panel".
 3. 3
  Klik på "dato, tid, sprog og regionale indstillinger" og derefter klikke på "regionale og sprog muligheder." Hvis du bruger klassisk visning, "Internationale og sproglige indstillinger" vil være tilgængelige direkte fra Kontrolpanel. Et nyt vindue åbnes.
 4. 4
  Klik på fanebladet "sprog" og derefter klikke på afkrydsningsfeltet "installere filer til østasiatiske sprog". Et vindue vil poppe op for at advare dig om, at du får brug for mindst 230 MB ledig diskplads til at installere filerne. (Se "Related Googles" at lære at kontrollere dette)
 5. 5
  Klik på OK for at lukke popup.
 6. 6
  Klik på OK på "regionale og sprog muligheder" vinduet for at starte installationen. Vær tålmodig, da det kan tage flere minutter. Når alle filerne er færdig kopiering, vil et popup-vindue fortæller dig at genstarte computeren for at fuldføre installationen.
 7. 7
  Før du genstarter, skal du fjerne cd'en fra cd-drevet.
 8. 8
  Genstart computeren.
 9. 9
  Launch firefox og find den østasiatiske webstedet for dit valg at afprøve dine nye sprogpakker.

Tips

 • Microsoft Internet Explorer kan vise japanske tegn i web-sider som standard, selv hvis resten af ​​Windows ikke kan. Strange, da dette kan være, er det nyttigt, hvis du har brug for at se kun én eller to sider, eller hvis du er ligeglad med at bruge Firefox.

Advarsler

 • Hvis du ikke fjerner cd'en forud for genstart, kan din computer forsøge at starte fra den. Selvom dette ikke er skadeligt, det er irriterende, og du bliver nødt til at genstarte igen.

Ting du behøver

 • Windows XP-cd