Wkudk

Sådan justeres en bageste cykelbagskifter

Har du nogensinde haft problemer med din cykel skifte gear uventet eller ikke skifte korrekt? Mange mennesker har dette problem, men er bange for at forsøge at løse det af frygt for at tilføje til problemet. Her er hvordan du får din cykel flytte ordentligt ved at justere bagskifteren.

Steps

Sådan justeres en bageste cykelbagskifter. Skift cyklen til det lavest mulige gear (største gear kædehjul på bagsiden kassette tættest på egerne).
Sådan justeres en bageste cykelbagskifter. Skift cyklen til det lavest mulige gear (største gear kædehjul på bagsiden kassette tættest på egerne).
 1. 1
  Skift cyklen til det lavest mulige gear (største gear kædehjul på bagsiden kassette tættest på egerne).
 2. 2
  Kig på de bageste tandhjul (tandhjul), og sørg for at de ikke rører bagskifter tandhjul / top remskive (gearrulle), når i laveste gear. Dette er meget tydeligt, da det forårsager en meget kraftig støj når cyklen bliver cyklede i denne gear Note:. Hvad pilen peger på er den øvre bagskifteren remskive.
 3. Hvis de tænder er i kontakt med kassetten, drej derefter i bagskifter tilpasningen skrue ("b" skrue eller kædeafstanden justeringsskruen) med uret for at øge spændingen, indtil de tænder er adskilt fra kassetten ved mindst et par millimeter (1/10 ").
Hvis de tænder er alt for langt fra kassetten, løsn tilpasningen skruen, indtil de rører, og stram den, indtil de bare rydde et par millimeter.
3
Føl spændingen i den nederste kabel. Hvis der er spændinger, løsn spændingen ved at dreje kabelregulatoren (angivet med rød pil) med uret, indtil der er ingen. Dette er vigtigt i forberedelserne til det næste trin.
4
Skift til højeste gear og observere bagfra hvordan kæden rider på den mindste tandhjul. Hvis det ser ud som det kunne komme ud mod akslen, stramme "H" skrue med uret, indtil det ser centreret. Ligeledes, hvis kæden ligner det at gnide på den næste gear, løsne "H" skrue. At sikre, at du justerer den korrekte skrue, nøje med bagskifter når du drejer skruen, da bagskifteren skal bevæge sig med blot en brøkdel af en tur med den korrekte begrænsende skrue. Derefter justere kabelspændingen indtil flytte er glat igen.
5
Skift til det laveste gear for at sørge for, at kæden ikke falder af kassetten. Som i det forrige trin, se hvordan kæden rider på tandhjul (denne gang du fokuserer på de største tandhjul). Hvis kæden ser ud som det hælder mod egerne, stramme "L" skruen med uret. Hvis det ser ud som det ønsker at skifte ned, løsnes "L" skrue. Test dine justeringer ved at flytte gennem alle gearene igen.
6
Forsøg på at flytte gennem alle gearene i begge retninger, så du kan diagnosticere, om det er ved at flytte ordentligt. Hvis cyklen har problemer ned flytte (flytte til større ring; kæde knus de mindre tandhjul) spænd derefter kabelspændingen ved at skrue spændingen skrues (mod uret) lidt ad gangen, indtil den er ved at flytte ordentligt. Hvis cyklen har problemer op flytte (flytte til mindre ringe, kæde stikker for tæt på de større tandhjul) derefter løsne kabelspændingen ved at dreje spændingen uret i en lille mængde.
7
Smør skruerne og pivot point. Hold kæden smurt med særlig kædeolie at sikre, at stive kædeled påvirker ikke skiftende, og til at sørge for, at drivlinen vil vare.

Tips

 • I nogle cykler, er positioner for "H" og "L" skruer (grænsen skruer) vendt.
 • Kontroller altid at sørge for geararm (hvor bagskifteren fastgjort til rammen) ikke er bøjet, som det skal bøjes tilbage, inden du forsøger at justere den bagskifteren. Tør overskydende glidecreme, så snavs ikke samler på det.
 • Justeringer skal ske i kvartdrejs intervaller.

Advarsler

 • Medmindre du er en erfaren mekaniker kan dette være svært at gøre. Gå til din nærmeste foretrukne cykel butik og se om du kan få en butik fyr til at vise dig, hvordan du justerer det.
 • Svigt i korrekt justering af bagskifteren kan få kæden til at glide og dermed beskadige rammen og eventuelt sende bagskifteren ind baghjulet.