Wkudk

Sådan konverteres en flash video-fil (. FLV) til MP4 med ffmpeg

Hver gang i et stykke tid, jeg ser en musikvideo og tænker "jeg nødt til at få denne sang!" Men efter skure på nettet, finder jeg, at det ikke er tilgængelig overalt (gratis, i det mindste, eller måske endda for penge).

Måske dette sker for dig, også. Den løsning jeg har fundet er at gå tilbage den oprindelige kilde, flash video-fil, og konvertere det til en mp3. Det tager noget arbejde, og et par programmer, men efter et par forsøger dette bliver en nem, rutinemæssig procedure.

Steps

Sådan konverteres en flash video-fil (. FLV) til MP4 med ffmpeg. gå tilbage den oprindelige kilde.
Sådan konverteres en flash video-fil (. FLV) til MP4 med ffmpeg. gå tilbage den oprindelige kilde.
 1. 1
  Hent flash video.
 2. 2
  bekvem rt den bekvem> til noget lidt lettere at arbejde med. Igen, valget er dit, da der er en masse programmer, der kan hjælpe dig med dette:
  • Jeg tror, ​​at ved hjælp af ffmpeg er meget let, når du kan få programmet (de gør det bevidst svært at hente). Du kan få det nemt .
 3. 3
  Når du har den eksekverbare fil (som er selve programmet, hvis du ikke er bekendt med disse ting), som anbringes i dit hjem bibliotek.
 4. 4
  Åbn en kommandoprompt (i Windows fra Start-> Alle Programmer-> Tilbehør-> Kommandoprompt).
 5. 5
  Hvis du ikke er vant til at bruge den, kan det se lidt skræmmende, men alt hvad du behøver at gøre er at sætte din. Flv fil i samme mappe som ffmpeg.exe fil (i hjemmet mappe, der er).
 6. 6
  "Ffmpeg-i FILE_NAME" ffmpeg>.
 7. 7
  siger says.flv, ændre sample rate (dette er-ar 22050 side og det gør en verden til forskel for audio kvalitet), og output en fil kaldet NEW_FILE_NAME i mp4-format. "
 8. 8
  I stedet for mp4, kan du udskrive en avi, wmv, mpg, eller næsten enhver anden videofil, men jeg finder, at mp4 fungerer godt så langt som kvalitet.
 9. 9
  Nu har du din konverterede videofil i dit hjem bibliotek.

Tips

 • Gem linje kode (ffmpeg-i FILE_NAME.flv-ar 22050 NEW_FILE_NAME.mp4) i et Word-dokument eller en tekstfil for nem adgang. Eller bare bogmærke denne side, eller.
 • Du kan derefter Uddrag lyd fra mp4-filer med AOA audio emhætte og fjerne unødvendigt lyd med frækhed, hvis du ønsker.

Advarsler

 • Vær forsigtig med, hvad videofiler, du bruger. Er det ophavsretligt beskyttet? Er du lov til at rode rundt med det? Hvad vil du bruge det færdige produkt til? Du ønsker ikke at gøre noget ulovligt.
 • Desuden bør du altid være forsigtig med filer, du henter. De forslag, der gives her, som Real Player, ffmpeg, AoA Audio Extractor og Audacity, er legit og bør ikke skade din computer, men du bør stadig holde øje med suspekt udseende downloads.

Ting du behøver

 • (Stærkt anbefales) eller en anden måde at konvertere FLV filer.
 • Audacity, men kun hvis du ønsker at retouchere dine filer, før du er færdig med dem.