Wkudk

Sådan pinge på Mac OS

PING tester forbindelsen ved at sende pakker med en masse, og derefter rapportere svaret. At pinge på en Mac OS, skal du følge disse anvisninger.

Steps

Sådan pinge på Mac OS. Klik på fanen Ping og angive en vært.
Sådan pinge på Mac OS. Klik på fanen Ping og angive en vært.
 1. 1
  Gå til Programmer> Hjælpeprogrammer> Netværkshjælpeprogram.
 2. 2
  Klik på fanen Ping og angive en vært. Du kan skrive en bestemt IP-adresse eller en hjemmeside. For eksempel ping til eBay vigtigste webserver, type ping www.ebay.com. For at få din Mac ping selv, type 127.0.0.1.
 3. 3
  Hit ping. Hvis webstedet / vært er oppe og aktivt reagere, modtager du svar.
 4. 4
  Læse output.
  • Den første linje i output: Dette beskriver, hvad ping vil gøre. For eksempel:
   ping example.com PING example.com (192.0.32.10): 56 databytes
  • De efterfølgende linjer output: Hvis pakken ping sender til målet vært ankommer, er gentaget igen og modtaget, vil ping vise linjer som:
   64 bytes from 192.0.32.10: icmp_seq = 1 ttl = 240 time = 96,521 ms
   64 bytes from 192.0.32.10: icmp_seq = 3 ttl = 240 time = 95,638 ms
   64 bytes from 192.0.32.10: icmp_seq = 4 ttl = 240 time = 95,414 ms 64 bytes from 192.0.32.10: icmp_seq = 5 ttl = 240 time = 93,367 ms
   • Du skal muligvis trykke på CTRL + C for at stoppe ping.
  • De endelige linjer output: Ping vil derefter opsummere resultaterne som:
   6 pakker transmitteres, 6 pakker modtaget 0,0% pakketab round-trip min / avg / max / stdDev = 93.367/95.912/98.767/1.599 ms
 5. 5
  Hvis ping mislykkes, fejlfinding.
  • Hvis du modtager ping rapporten ping: kan ikke løse example.com: Ukendt vært, er det som regel betyder, at du har stavet forkert værtsnavnet. Prøv en anden hostname som example.com (virkelig). Hvis der rapporterer "Ukendt vært", så problemet er mest sandsynligt adressen på domænenavnsserveren. Ping bruge værtens IP-adresse i stedet for sit navn (ex. 192.0.32.10). Hvis dette lykkes, så enten den adresse, du bruger for domænenavnet serveren er forkert eller det er utilgængelig eller ned.
  • Hvis du modtager ping rapporten ping: SendTo: Ingen rute til vært, kan det betyde, adressen på den gateway er forkert, eller at forbindelsen fra din computer er ikke oppe og køre.
   • Ping 127.0.0.1: Det er din egen computer. Hvis dette mislykkes, kan netværkskonfigurationen eller NIC (Network Interface Card) være dårligt. Udskift NIC eller tilføje en ny (de er virkelig billige i disse dage).
   • Kontroller kablet fra din computer til din router, især hvis forbindelsen tidligere arbejdet.
   • De fleste computer NIC-porte har en indikator, der angiver en god forbindelse og en, der blinker, når data overføres. Da kommandoen ping sender pakker på omkring 1 per sekund, skal du være i stand til at se data lys blinker.
   • Kontroller, at routeren har den rette indikatorer lys (og ingen fejl), herunder en, der indikerer en god forbindelse til din computer. Hvis en fejl-indikatoren er tændt, skal du følge kablet fra computeren til routeren for at sikre det er korrekt tilsluttet, og derefter ringe til din kabel-eller bredbåndsudbyder, hvis det er nødvendigt.
   • Boot en live-cd. Dette er et system, der automatisk oprettet NIC og lade dig bruge en ping til at kontrollere, at alt hardwaren fungerer. Det gør ikke noget på harddisken, og når du er færdig, skal du blot starte din almindelige system.

Tips

Den nemmeste måde at gøre det muligt for ping på en Macintosh: På Macintosh, du vil tillade ping

 1. / Åbne "Systemindstillinger"
 2. / Vælg "Deling"
 3. / Klik på "Firewall", et nyt vindue vises med "Avanceret"
 4. / Klik på "Avanceret"
 5. / Fravælg "Aktiver Stealth Mode"
 6. / Klik på OK

Nu kan du pinge denne Macintosh fra enhver maskine på dit lokale netværk.

Hvis din router til internettet er konfigureret med sikkerhed, kan du kontrollere, at din netwwork er stealth ved at køre ShieldsUP

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

fra Gibson Research Corporation ()

Du skal finde, at dine første 1056 porte er stealth (vist som grøn) Ikke at reagere på ping forbedrer ikke sikkerheden, som menes af mange mennesker.