Wkudk

Sådan ser fabelagtig ved en koncert

Koncerter er ikke et blik passer til alle. Den måde, du skal klæde kommer til at afhænge af, hvilken slags koncert, du vil. Brug guiden herunder til at tilpasse dit outfit til at se perfekt til de koncertbilletter, du droppede nogle alvorlige kontanter for at få.

Steps

Sådan ser fabelagtig ved en koncert. Start med at finde den genre af koncerten, som du kommer til at være til stede.
Sådan ser fabelagtig ved en koncert. Start med at finde den genre af koncerten, som du kommer til at være til stede.
 1. 1
  Start med at finde den genre af koncerten, som du kommer til at være til stede. Dette vil hjælpe dig klæde at imponere publikum på spillestedet, som du kommer til at til din koncert.

Pop

Eksempel koncerter inkluderer Adele, madonna, og Justin Bieber
 1. 1
  Start i bunden og arbejde dig op. Mens du normalt starte med at finde en skjorte til at bygge ud, for popkoncerter prøv at starte på dine sko og arbejde din vej op.
  • Heels (eller kiler), er en stor look. Men siden du kommer til at være oppe og danse, kun bære hæle, som du er komfortabel nok i, at du kan stå i fem timer i træk uden at skulle sidde ned.
  • Støvler er en mere konservativ valg. De er gode, fordi de er komfortable, moderne, og ser fabelagtig med et par jeans.
  • Undgå åben tå lejligheder eller sandaler. Selv under sommeren, trangen til at bære sandaler til din koncert kæmpe. Du er tilbøjelige til at få trådt på med alle stuvet sammen i den samme lille arena, og du ikke ønsker, at folk træde direkte på dine fødder (især hvis de er iført hæle). Så beskytte dine fødder lidt ved at starte off du outfit med en af ​​de to første muligheder.
 2. 2
  Match dine bunde til dine sko.
  • Hvis du startede med hæle, opbygge det look. Start med at oprette en chic-casual look med et par skinny jeans (farvet hvis dine hæle er nøgen eller sort). Hvis dine hæle er mere strappy eller du ønsker at pynte udseendet endnu mere, kan du prøve en monteret mini nederdel eller peplum nederdel.
  • Hvis du vælger støvler, arbejde det. Prøv at trække støvlerne sammen med et par stramme jeans. Dette kommer til at skabe en mode frem, sofistikeret look. For et ekstra eksplosion af farver, kan du prøve at parre dine støvler med et par lyse eller svagt farvede jeans.
 3. 3
  Træk sæt tøj sammen med en sjov top. Hvis du er iført jeans, tilføjer en hvid tee er altid smart - især når de er ekstra løs, har detaljering eller flæser, eller har en interessant snit. Hvis du er iført en farverig monteret mini eller en peplum nederdel, en gemt i løsere tank top kommer til at skabe et feminint look.
 4. 4
  Spring outfit, og smide på en kjole. Hvis du har besluttet, at du ønsker at bære en kjole til en sjov piger nat ud, prøve at bære en monteret kjole eller en udskæring tung kjole. Kast på en farverig par hæle, eller et par lumre støvler til at tilføje dybde til din kjole. Day time kjoler og maxi kjoler er simpelthen for afslappet til at bære til en natlig koncert.
 5. 5
  Tilsæt de rigtige detaljer. Et par redegørelse øreringe, et par læder armbånd, lagdelte halskæder er alle store tilbehør, der ikke overmande dit outfit, men giver en dejlig fashionable twist.
 6. 6
  Hår og make-up skal komplimentere dit outfit. Normalt en fed læbe (rød eller koral) og / eller et tykt lag af flydende liner på toppen af ​​din øjenvippe linje er nok til at gøre dit look fashionable. Hår skal altid ske. Det betyder blæst ud straight, slidt i løse krøller eller et snit fiskehale fletning er alle muligheder.
 7. 7
  Nøgleord: trendy, farverig, feminin, tætsiddende, mode-forward, funky og sexet

Rock / punk / metal

Eksempel koncerter nævnes: Avenged Sevenfold, stiger imod, og fremme de mennesker
 1. 1
  Få en rocker tee. Bær en tee for bandet, du ser, en mørk løs monteret skjorte, eller en stram mørk tonet afgrøde top.
 2. 2
  Match din bund. Match dit tee med mørke grøn, mørk blå, sort eller mørk lilla jeans. Hvis du ønsker at style op dit look lidt mere, så prøv at bytte jeans for et peplum nederdel eller monteret røde mini. Hver af disse giver et feminint smart look. Husk på, rockere blander feminin og maskulin i deres udseende, dens vil være det tilbehør, der binder dette look sammen.
 3. 3
  Få de rigtige sko. Militærstøvler, og mørke sneakers er alle rocker-chic. Igen, du ønsker komfort koncerter er typisk i pakkede områder. Alligevel dette look egner sig til lejligheder snarere end hæle. Prøv at bære sko med en tykkere materiale på tå. Dine fødder vil blive trampede på ganske lidt.
 4. 4
  Byg look. Tilbehør er nok den vigtigste del af din koncert ensemble. Layer armbånd (manchetter, læder bands, besat armringe, og juvelbesatte wrap-arounds), indtil du har en eklektisk look. Halskæder bør være længere end den gennemsnitlige 16 "kæde. Øreringe bør være minimal studs.
 5. 5
  Hår og make up kan bryde dette look. Hvis du bruger en masse makeup, eller gøre dit hår i en kompliceret stil, vil det blive ødelagt, og ser værre. Ponytails er praktiske til langt hår. Simple makeup hvis nogen er en god idé.
 6. 6
  Nøgleord: spidse, sort, falmet, løs, besat, eklektisk og voluminøst

Land

Eksempel koncerter nævnes: Keith Urban, toby keith og Taylor Swift
 1. 1
  Vælg mellem jeans eller en kjole. Alle outfits på landets koncerter stammer fra den ene af disse to udseende.
 2. 2
  Jeans kan komme i forskellige stilarter og farver. Jean nederdele, boyfriend jeans, jean shorts og Jean jakker er alle perfekt til et land koncert. De har et casual look, men kan stadig blive fin til at se feminin. Lysere farvet jeans fungerer bedst for dagen koncerter, men mørke toner fungerer bedst for natten.
  • Shirts til jeans bør være sommerlig eller feminine. Looser knap ups, Lingeri og tank toppe er alle store muligheder. Flæser, blonder og buer er alle detaljer, der arbejder for denne type koncert. Kast på en jean jakke eller en over-størrelse blazer hvis det kommer til at få kolde.
 3. 3
  Kjoler er blødere løsning. Blomsterprint, flydende stoffer og ruffly nedskæringer er alle feminine valg. "Sexy" er ikke det stil på landets koncerter. Sommer kjoler, dag kjole og maxi kjoler er alle fashionable beslutninger. Og husk, der er en særlig plads i landet himlen forbeholdt den lille hvide kjole.
 4. 4
  Sæt outfit sammen. Tilføj en cowboy hat til en legende look. Cowboystøvler, eller støvler i almindelighed, er altid et populært valg. Smykker bør være sart som stutterier, charme armbånd, og lange naturligt udseende halskæder.
 5. 5
  Gør dit hår og make up for at fuldføre look. Bær dit hår ned i løse krøller op i en rodet bolle eller i en enkelt fletning. Til make-up er det vigtigt at være naturlig og minimal. En pink, glødende blush er et must.
 6. 6
  Nøgleord: feminin, strømmende, blomster, LWD, cowboy, delikat, naturlige, sommerlig

Hip-hop & rap

Eksempel koncerter nævnes: drake, Kanye West og Jay-Z
 1. 1
  Start med en fed stykke. Pointen er at skabe et fokuspunkt i dit outfit, og derefter bygge omkring det. Bright koral jeans, gul sparkedragter, kongeblå blazer, lilla figursyet kjole eller en smaragd bluse er alle store udgangspunkter. Dette kan også omfatte udskrifter som dyreprint, abstrakte mønstre og striber.
 2. 2
  Nedtone din bunden eller toppen til at henlede opmærksomheden på din fed stykke. Hvis du vælger en farverig top, slid sorte skinny jeans eller en sort monteret nederdel. Hvis du vælger en lys blå blazer parret det med en hvid top og beige bukser. Det er nemt at overvælde dig selv med farver, bekæmpe den trang.
 3. 3
  Tilføj sekundært subtile farve. Det betyder tilbehør som skinny bælter, store øreringe, høje hæle, tørklæder og voluminøse halskæder bør alle spille ind i farven på din fed stykke.
  • For juvel-tonet stykke, kombinere med andre lilla nuancer For eksempel:. Gul / turkis, kongeblå / rubinrød, og hot pink / lilla er gode par.
  • For fed (ikke-juvel) farver, tilføjer variationer af denne farve For eksempel:. Gul / guld, kongeblå / baby-blå og hot pink / dæmpet pink er store par.
 4. 4
  Til make-up og hår, være modige. Du vil få brug for en fed ansigt og hår stil for at matche din fed outfit. Undgå at bruge overskydende farve i dit ansigt. Bær tykke liner på toppen af ​​din lash linje, en farvet læbe og smokey øjenskygge. Brug blush at vågne op dit look. Håret bør være omfangsrig - i enten en drillet hestehale, en høj bolle eller over-pumpet hår.
 5. 5
  Nøgleord: farverig, legende, sexet, fed, juvel-tonet, monteret, store, trykte

Sommer multi-dages festivaler

Eksempel festivaler omfatter: Bonnaroo, Lollapalooza, Coachella, syd af sydvest, og Austin City Limits
 1. 1
  Vis huden. Beskær toppe, cut-offs, udskæringer, badetøj, Bandeaus og bustiers er alle populære. Være udenfor for dagen ofte betyder garvning (frivilligt eller ufrivilligt), så viser hud er ikke alene blevet socialt acceptabelt, men faktisk fremmes.
 2. 2
  Afbalancere den "afslører". Hvis du afslører en stor mængde af huden på top eller bund, udjævne det ud med en mere konservativ modstykke. Parre et beskåret top med en maxi nederdel, eller afskæringer med en poset knap-up. Ved hjælp af en "flydende" top eller bund skaber et chic look uden at se alt for konservative.
 3. 3
  Prøv en ét stykke i stedet. Sparkedragter, kjoler og jumpsuits er meget populære musikfestival valg. Denne "mellemværender" dit outfit for dig, da de fleste designere danse på "konservativ" og "afslørende"-linjen. Mønstrede one-stykker tilføje dybde til et outfit. Blomstermønstre, abstrakte mønstre og dyreprint spiller ind i den indie look.
 4. 4
  Fuldføre look med de rigtige sko. Det vigtige er at spille til sommer look (gladiator sandaler, chunky hæl eller juvelbesatte flip flops), eller for at være smarte i noget mere struktureret (hyttesko, støvler, eller high fashion sneakers).
 5. 5
  Kast på nogle tilbehør. Big floppy hatte og overdimensionerede eller wafer solbriller vil hjælpe dig med at beskytte dig mod solen. Tørklæder, cross side tasker, dinglende øreringe og lagdelte halskæder også samle udseendet. Naturlige eller neutrale tilbehør er bedst.
 6. 6
  Må ikke overdrive selv. Bær dit hår ned, trak sig tilbage i en krøllet hestehale, i en rodet bolle, eller op i en sød fletning. Make-up bør være minimal og naturlige. Sørg for at bære solcreme for at beskytte din hud mod solen.
 7. 7
  Nøgleord: neutrale, indie, hippie, floral, beskæres, strømmende, natur

Tips

 • Bring flere penge, end du tror, ​​du får brug for. Souvenirs, drikkevarer og fødevarer er alle meget alléen, og du ikke ønsker at ofre en koncert hoodie, fordi du har købt et råddent kringle. Også, ikke er afhængige af at kunne bruge en kredit-eller betalingskort - nogle merchandise leverandører kun accepterer kontanter.
 • Køb souvenirs. Selvom de er dyre, og du kan aldrig bære eller bruge, hvad du køber, vil du ikke have en anden mulighed for at hage tour merchandise. Det er bedre at fortryde at gøre noget, end at fortryde ikke at gøre noget.
 • Har middag før du går. Hotdogs til koncerten aldrig ser varmt, og du vil føle sig bedre gennem showet, hvis du har haft en rigtig middag.
 • Forlade sikkert. Hvis du gå lige hjem, og derefter ændre i dine comfy tøj og har en sikker driver til at få dig hjem.
 • Undgå at tage en pung, hvis du kan. Det er besværligt at holde styr på, og kan ende med at gå tabt, trådt på eller spildt på. Hvis du tager en, dog bruge det til at stash ekstra makeup, hår ting, penge, et kamera, og den obligatoriske souvenir koncerten tee.

Advarsler

 • For meget skrigende og råber vil efterlade dig hæs i dagevis. Prøv at redde din stemme.
 • Koncerter kan være varmt. Hvis du begynder at føle svag, komme ud af sted og ind i et køligt område, eller førstehjælp.
 • Du kan alvorligt skade din hørelse, hvis du står tæt på højttalerne hele natten, så vær forsigtig.
 • Efterlad ikke koncerten med nogen, du ikke kender, også selvom de er lovende at tage dig til en efter-fest.
 • Drikker for meget ved en koncert kan ende i en katastrofe. Ingen ønsker at mindes om natten de brugte 115€ for billetter til deres foretrukne kunstner og indser, at de ikke kan huske noget eller de pissed off alle deres venner. Være rimeligt - en koncert skal være sjovt nok i sig selv.
 • Koncerter kan være udmattende, så selvom du ikke har drukket sørg for du er i stand til at køre. Hvis du typisk få træt, så få en anden til at køre eller planlægge på forhånd og få et hotelværelse. Hvis alle havde drukket, så kalder en taxa, ven eller forælder.

Ting du behøver

 • Koncert billetter
 • Lommepenge
 • Stilfuld tøj og skiftetøj
 • Hår og make-up produkter
 • Kamera (overveje en engangs en, så hvis det konfiskeret, det er ikke et stort tab)
 • Safe ride hjem eller hotelværelset
 • Mobiltelefon (i tilfælde af en nødsituation)
 • Videokamera (valgfri, men godt, hvis du ønsker at se det igen)
 • Ørepropper til følsom hørelse (valgfri)
 • Efter-party billetter (valgfrit)