Wkudk

Sådan sikkert kan downloade torrents

Følg disse trin for næsten aldrig får en virus fra torrenting.

Steps

Sådan sikkert kan downloade torrents. Altid hente fra en kendt torrent site, såsom Torrentz, isoHunt eller mininova.
Sådan sikkert kan downloade torrents. Altid hente fra en kendt torrent site, såsom Torrentz, isoHunt eller mininova.
 1. 1
  Altid hente fra en kendt torrent site, såsom Torrentz, isoHunt eller mininova.
 2. 2
  Brug kun kunder, der tillader dig at vælge bestemte filer til download, og ikke automatisk downloade alt indeholdt i torrent. (Gode til at bruge, omfatter uTorrent, BitTorrent og Bitcomet).
 3. 3
  Hvis du henter en. Rar fil eller anden komprimeret fil, før udvinding, se hvad der er i. Rar fil først.
 4. 4
  Hvis en torrent indeholder en exe fil og en txt-fil, der indeholder et produkt, serienummer:.. Kun hente txt fra torrent.. Download en prøveversion af programmet fra produktet hjemmeside eller 3. parts hjemmeside. Brug derefter den hentede serienummer for at låse programmet. Dette sikrer, at ingen potentielt skadelige. Exe-filer torrented.
 5. 5
  Hvis torrent indeholder en. Exe-fil, download den til en test computer først, og derefter frakoble testen computer fra internettet for at undgå virus spredes, og kør filen. Hvis det er ren, downloade den til din rigtige computer. Hvis du ikke har en test computer, altid scanne det med din anti-virus.
 6. 6
  På det websted, hvor du får den torrent, kommentarerne læse, hvis folk kommenterer, at det er en virus, ikke får det, hvis der er kommentarer siger det fungerer og er ren, gå videre og få det!

Tips

 • Der er ingen måde at være sikker på, at hvad du henter fra en torrent-fil er sikker.
 • Sørg for at din antivirus er opdateret, eller at du rent faktisk har et. En 3. parts firewall til at erstatte Windows Firewall hjælper.
 • Virus programmer er normalt. Exe-filer. Brug din egen diskretion, når du henter dem.
 • Den sikreste måde at downloade spil, er at downloade et. Iso billedfil af spillet, og derefter brænde det til en disk ved hjælp af et program som ImgBurn, at skabe en kopi af selve spillet disken.

Advarsler

 • Downloading copyrightbeskyttet eller på anden privat eller begrænset materiale er imod loven. Men du kan gå til websites såsom legittorrents.info for torrents, der ikke under nogen lov om ophavsret.

Ting du behøver

 • En torrent-klient
 • Anti-Virus software
 • En test computer (valgfrit)
 • En computer med en Virtual Machine (VM) på det