Wkudk

Sådan spiller DotA

Forsvar af Ancients eller DotA er et kort i spillet Warcraft 3.. Det blev skabt af spillere, og er nok den mest populære custom map nogensinde er lavet. Den kombinerer strategi, dygtighed, teamwork, og lidt held. DotA er forholdsvis tempofyldt for et rollespil, som et resultat, kan det være lidt svært for begyndere at få hænge af det. Med lidt øvelse og nogle nyttige tips, dog kan selv en nybegynder begynde at lykkes i DotA på ingen tid.

Steps

Sådan spiller DotA. Download DotA kortet.
Sådan spiller DotA. Download DotA kortet.

Del 1: installation af DotA

 1. 1
  .
  • Du kan næsten købe Warcraft III fra Blizzard ved at besøge Den snestorm butik eller ved at købe det fra en detail leverandør.
  • Tilslut til Battle.net og oprette en konto. Du skal bruge dette til at spille DotA Prøv at gøre dit kontonavn særprægede og mindeværdig.
 2. 2
  Download DotA kortet. Besøg Get DotA og klik på "Download" på "Seneste Kort" halvdel af skærmen. Gem filen et sted du har adgang til det nemt.
 3. 3
  Kopier og indsæt filen i din maps folder. Kortene mappen er placeret i din spillets bibliotek.
 4. 4
  Boot warcraft III og logge ind på kamp. Nettet. Den seneste patch vil automatisk blive downloadet, når du logger ind

Del 2: gameplay og strategi

 1. 1
  Deltag i et spil. Vælg et spil fra "Custom Game" listen. Det skal sige DotA, så den version, og de forskellige spilmodes.
  • De mest almindelige spilmodes omfatter:
   • "-Ap", som lader dig vælge en helt;
   • "-Em", hvilket gør spillet nemmere;
   • "-Ar", som giver hver enkelt spiller en tilfældig helt.
  • Hvis du lige er begyndt, kan du prøve den tilfældige helten valg for et par spil, så du kan sætte dig ind i flere af de tegn. Hvis du allerede har et godt kendskab til et helt, du sikkert bedre stillet vælge at helt. Hvis det er dit første spil, dog vælge en nem helten at spille, såsom Skeleton King, som har "Reinkarnation" evne, som vil bringe ham tilbage til livet, når dræbt.
  • At vælge en helt, skal du klikke på en af ​​de bygninger, du ser, eller dem i den modsatte hjørne af kortet, og du vil se en liste over alle de helte, du kan vælge fra. Vælg en af ​​disse eller type "-tilfældige" for at få en tilfældig helt.
 2. 2
  Køb et par grundlæggende elementer til din helt. Start med at finde hvilken type helten du har: Styrke, Intelligens, eller Agility. Generelt kan du fortælle, hvad slags helt du har ved at se på hvilken stat er den højeste.
  • Du kan se statistikker ved at klikke på din helt og ser til højre for enheden portræt. Baseret på dette, gennem butikkerne ser ud, og købe varer, der vil øge disse færdigheder. I starten bør du holde sig til den kvindelige menneskelige butik eller butikken nærmest springvandet, som indeholder de "Boots of Speed" element. Den Boots post er helt afgørende for succes, da det giver din karakter til at bevæge sig rundt hurtigere, når de er i problemer det er præcis, hvad du behøver. Hvis du ikke er meget god, kan du specielt ønsker at bestanden op på defensive emner som Bracers.
  • Nogle elementer kombineres sammen gøre mere kraftfulde elementer. Disse kombinationer kaldes opskrifter. Senere i spillet vil du begynde at købe opskrifter, som findes på de andre butikker. For at få disse elementer, skal du købe alle de elementer, der er anført i beskrivelsen. Hvis opskriften ikke koster guld, betyder det, at du bare nødt til at akkumulere de elementer i beskrivelsen, og du behøver ikke at købe opskriften selv. En opskrift magt er dikteret af butikken det er fundet i. At gå fra svageste til stærkeste, disse butikker er: Human Bonde shop, Orc Peon shop, Night Elf Wisp shop og Undead Acolyte shop.
  • Efterhånden som du bliver også nødt til at købe varer, som er mere designet til din helt. Den bedste måde at finde, hvad disse elementer er, er at spørge andre spillere i spillet. Dog kan mange spillere vise sig at være af meget lidt hjælp, og måske chikanere dig, indtil du får fodret op og forlade spillet. Den bedste idé er simpelthen at ignorere sådanne mennesker og holde, indtil du ikke kræver hjælp fra andre spillere.
 3. 3
  Opgrader din primære færdighed. Klik på symbolet for Røde Kors i din figurs menu, se på dine færdigheder, og vælge den, du synes er mest nyttigt.
 4. 4
  Vælg din vognbane. En bane er den sti, hvor computerstyrede monstre eller kryber, vil køre ned og angribe alle fjender på deres vej. Prøv at komme ind i en vognbane med en allieret, og følge deres eksempel. Du vil få guld for hver krybe du dræber, og du vil automatisk få guld over tid. (Du vil få en masse mere guld over tid i Easy Mode end ikke-let tilstand.) For at maksimere dit guld, kryber ikke angribe hele tiden, se deres sundhed gauges omhyggeligt og tid hittet at få guld.
  • Når du kæmper i en lane, målet er at bo og få erfaring så meget som muligt uden at skulle gå tilbage til din base og helbrede. Får du experience points ved at være i nærheden af ​​et kill, så du kan stå tilbage bag dine venlige kryb og derefter angribe fjenden kryber, mens dine kryb tager alle de skader.
  • Hvis du ender alene i en vognbane, skal du ikke være bange for at bede om hjælp. Hvis du er uerfaren, og modstanderne i din vognbane er bare alt for godt for dig, forklare dine holdkammerater, at du er ny, og de vil sandsynligvis hjælpe dig. Du kan være i stand til at få nogen til at skifte baner med dig, hvis din vognbane bliver skubbet, eller nogen kan gå sammen med dig i din vognbane.
 5. 5
  Kend din position i teamet kamp. Det vigtigste problem for begyndere i DotA er, at de bit er forvirrede over, hvad de skal gøre i løbet af teamet kamp. Der er mange stilarter, men disse er de vigtigste og mest almindeligt kendt. Andre stilarter vil komme med spiloplevelsen.
  • Ganker. Disse typer af helte har normalt høj HK (ramt point) og kraftfulde område magi. De kan tage en masse hits og gøre en masse skader også. Et helt som Axe er en af ​​dem.
  • Carry. Disse typer af helte formodes at blive dræbt for holdet. De er som regel aktive fra midten spillet til ende. Disse helte har en masse skadelige besværgelser og angreb. Helte som Phantom Lancer er Carries.
  • Støttende. Disse typer af helte er meget vigtigt i et spil. De støtter holdkammerat (især Carry) for at få drab og ikke for at få dræbt. Blænde er et eksempel på en støttende helt.
  • Baby sitter. Denne type spillestil er normalt påkrævet, når Carry er at have problemer med at få kills. Derfor, en baby sitter pligt er at hjælpe Carry få drab, indtil han er i stand til at dyrke af ham.
 6. 6
  Undgå at spilde dine evner på kryb. Brug dine evner på helte til at svække dem, og derefter opfordre til en Gank eller bande kill, hvor din holdkammerat (r) kommer fra bag fjendens helten og du begge angreb, forhåbentlig dræbe fjenden. Når en fjende bliver dræbt, du afhente deres guld.
 7. 7
  Brug tårne ​​til din fordel. Tårnene i de baner er meget magtfulde, ikke rode med din modstanders tårne. I stedet lade dine kryb beskadige dem lidt efter lidt. På den anden side, hvis din helt er svækket, kan du være i stand til at holde sig i live ved at bo meget tæt på dit tårn.
  • Flyt rundt en lille smule, så du kan altid blive bag tårnet. Som fjender tilgang, vil de nødt til at beskæftige sig med tårnet i stedet for dig.
  • Men hvis der er 3 eller flere helte eller kryber seriekobling dit tårn, bevæge sig væk. Du kan bare nødt til at gå tilbage til hjemmebasen.
 8. 8
  Få råd om hvad de skal købe. Når du har en god sum penge fra at dræbe creeps / helte, så spørg dine holdkammerater, hvad de anbefaler du køber. Så gå tilbage til din base og købe denne vare / opskrift. Det rigtige valg af artikler til din helt kan gøre forskellen mellem liv og død, så ikke bare købe ting tilfældigt.
  • Forskellige betingelser kræver forskellige elementer. Under en gruppe kamp, ​​hvis dine holdkammerater er at blive dræbt af en enkelt helt, der synes umuligt at dræbe kan du beslutte at gøre "Orchid" eller "Cyclone" eller "Hex". Så vil du være i stand til at købe lidt tid til at samle alle dine venner omkring fjenden helten og tank ham eller hende.
 9. 9
  Fokus på at dræbe modsatrettede helte som i slutningen af spillet nærmer. Mod slutningen af ​​spillet, vil du ønsker at tjene så meget erfaring (fra kills) som muligt, så du bør forsøge at dræbe helte. Selvfølgelig skal du stadig dræbe kryber, hvis du er bag alle i niveauer, og hvis man har brug for penge. Husk, DotA er et hold spil-hjælpe dit team på nogen måde du kan.
 10. 10
  Husk formålet med spillet. Det ultimative mål med spillet er at ødelægge fjendens base og deres hovedbygningen (The Frozen Throne eller Livets Træ). Som du ødelægge fjendens Kaserne, dine creeps bliver stærkere, så det bør også være en prioritet.

Tips

 • Se ud på mini kortet. Det viser, om en fjende er i sigte. Når du ikke kan se en fjende, der betyder formentlig bagholdsangreb du eller nogle andre mennesker. I så fald fortælle dine holdkammerater, at helten er "mia", også kendt som mangler i aktion. Du bør gøre det også, når en modstående helten fra din vognbane forlod lane ingen specifikke grunde = tilbage stikke mest sandsynlige. Hvis du ikke gør, og dine teammedlemmer få dræbt sådan, så vil du blive betragtet som en noob og dine medlemmer vil sige, at du sutter.
 • Undgå 1-til-1 konfrontationer tidligt og forsøge at undgå unødvendige skader ved opholder tilbage og tæt på dine kryb.
 • Lær at "penge-shot" kryber, skal du trykke alt når i en gruppe af creeps at vise deres helbred, derefter løbende trykke på 's' for din helt at stoppe angribe kryber, når sundheden for den ønskede kryber nået et meget lavt niveau, stop trykke på 's', og dette vil angribe kryber giver dig penge. Dette er en tricky teknik, fordi skaderne for enhver helt ikke er det samme derfor bør du være fortrolig med beskadigelse af din helt, så du ville vide, hvornår pengene skudt VIGTIGT: Dette er et must for Dota spillere, bør du lære dette.
 • Spil så mange kampe som muligt, det er den måde at lære, forårsager hvert spil er forskellig fra de andre, og du får erfaring i at spille forskellige mennesker og forskellige situationer, kig ind i de emner og bygger på stærke spillere, og efterligne dem, ja, det gør ikke ondt at efterligne, når du er nybegynder, forårsage en masse builds er allerede bevist, og du kan begynde at eksperimentere en ophobning kun én gang du er en mellemliggende eller et forskud afspiller.
 • Spille forskellige helte, eksperimentere med alle de helte, almindelig fejl: så mange spillere undgå at bruge bestemte typer af helte, fordi det er svært at bruge, eller føler, at det er svagt.. forkert bør du bruge den helt selv du ikke er trygge ved at bruge det og måske ejet i processen, men den ene ting, som du vil få er at du vil være bekendt med, at helten, derfor ville du kende dens evner, og du kan handle i overensstemmelse hermed, når en fjende vælger at helten. Hellere være forberedt end overrasket, når en helt har den slags dygtighed, og før du ved af det du er død. Det er en dødssynd at være uvidende i de færdigheder af helte.
 • Trods populær tro, vinde pushere spil, ikke mordere. "Pushing" er den handling at dræbe fjendtlige creeps og ødelægge fjendens tårne ​​på din vej til fjendens base. Fjenden vil gøre det samme, så hold øje med dine tårne ​​på alle tidspunkter.
 • Medbring altid en Town Portal Rul i begyndelsen af ​​spillet er virkelig nyttige, fordi du kan gå i en anden baner, der har mange fjende sniger på det, så vil du tjene guld hurtigere.
 • Lær at "jord"-landbrug er den handling at dræbe neutrale kryber i din gård område eller en af ​​modstanderne område. Lær at dyrke tidligt specielt hvis din helt er en sen gamer (stærk i slutningen game). Undgå tidlig sammenstød og fokusere på at tjene penge. For eksempel bør troll krigsherre fokusere på landbrug og undgå sammenstød, indtil han er level 10 eller derover og har Lothars, wraithband, agility tråde roret dominator, det samme gælder for drow ranger.
 • Hvis din helt er stadig svag eller ikke har nogen stærk poster ikke fokusere på at dræbe modsatrettede helte, således fokusere på at ødelægge tårne ​​og dræbe kryb.
 • Den vigtigste ting, når man spiller DotA er tålmodighed. Kend din helts evner, styrker og svagheder og etablere fra få gå, hvad din helt ville blive senere i spillet, uanset om du ønsker at være push-typen, killer-type ganker, fængselsbetjent, support osv., så man kunne bygge dine varer tilsvarende. Må ikke blive fristet for meget eller være grådige, kan huske, da sat i en prekær situation er det bedre at vende tilbage og reorganisere din strategi eller re-energize dit liv og mana snarere end at blive dræbt og vente længere.
 • Hvis du tror, ​​at du ikke kan besejre en fjende helten i kamp, ​​begynder at løbe tilbage til din base. Dying virkelig ondt din indkomst og erfaring gevinst, for ikke at nævne, at du gør dine modstandere rigere.
 • Senere versioner har en "-tips" kommando implementeret. Den "-tips" kommando viser game-play tips til din helt med jævne mellemrum.

Advarsler

 • Hvis spillet siger banlist i titlen, eller ser du et æble deltage og efterlade en masse, når du venter på, at spillet starter, skal du ikke holde op, eller fodre fjenden, vil du blive forbudt, og du vil være i stand til at deltage en værts spil, hvis han har forbudt jer. Dog vil dette ikke være et problem, medmindre du er bandlyst fra et stort antal spillere, eller af en godkendt Host. I offentlige spil få forbudt er normalt ikke en stor bekymring, som godkendt værter sjældent vært offentlige spil. TDA og andre liga eller højt niveau spil er næsten altid vært ved en godkendt Host, og det er ikke en god ide at lade disse spil.
 • Fordi du er en nyere afspiller, vil mange mennesker være fjendtlig mod dig for ikke at være 'god'. Lad ikke dette afskrække dig, de var begyndere engang, også. Bare spørg om hjælp pænt, og samarbejde om at være en holdspiller.
 • Lad ikke et spil, når den er startet. Dette vil helt sikkert vrede dine holdkammerater.

Ting du behøver

 • Computer
 • Internet Connection
 • En kopi af Warcraft III: Reign of Chaos og Warcraft III: The Frozen Throne (Expansion)
 • Den DotA kort (Downloaded fra www.getdota.com)

Spil som DOTA

 • League of Legends
 • Heroes of Newerth