Wkudk

Sådan udføres en ipod dybdeformatering

Brug den velkendte teknik afklapsning din iPod til at få harddisken un-fast og gør det starte op kan arbejde for et stykke tid. Men harddisken sidde fast for en grund, og kan gå ned igen.

En iPod harddisk, der holder bryder muligvis en omformatere. Gendannelsen som iTunes gør for at inddrive en hosed iPod ikke være nok til at få harddisken at finde og markere dårlige sektorer. Gør et operativsystem dybdeformatere gjorde Tricket for mig.

Efter gør dybdeformatering, sørg for at gøre en iPod genoprette ved hjælp af iTunes.

Steps

Sådan udføres en ipod dybdeformatering. Først sætte din iPod i disk mode.
Sådan udføres en ipod dybdeformatering. Først sætte din iPod i disk mode.
 1. 1
  Først sætte din iPod i disk mode. Så...
 2. 2
  For Mac-computer:
  1. Åbn Diskværktøj håber, din iPod vises der (venstre side), fremhæve det
  2. Gå til Tab "Partition", klik enten "Delete" eller "partition", hvis ikke, skal du springe dette trin over og gå til 3
  3. Gå til Tab "Slet", vælge Volume Format som "MAC OS Extended (Journaled) og klikke på Slet, igen, hvis ikke, skal du springe det og gå til 4
  4. Samme som trin 3, men åbne "Security Options...." og vælg "Zero Out data" før klik Slet. Det vil tage 1 til 2 timer at gennemføre eller derover, afhængigt af din iPod kapacitet.
 3. 3
  For Windows-computer:
  1. Gå til mappe "Denne Computer"
  2. Håber du kan se din iPod der og højreklik på iPod
  3. Vælg "Format". Sørg for at indstillingerne er i "Standard", og at "Quick Format" ikke er markeret
  4. Nu skal du vælge "Format"
  5. I tilfælde af du ikke formår at gøre et "Format" på et vindue computer, så prøv at bruge nogle 3. parts disk utility software, fx "Partition Magic".
  6. Hvis formatering gennem MyComputer ikke synes at virke, så prøv at gå under Kontrolpanel> Administrative Tools> Computer Management> Disk Management. Der kan du vælge Volume (Ipod) højreklik og formatere den.

  Tips

  • Windows-brugere har problemer med deres iPods skal finde en Mac-bruger. I mange tilfælde, når en iPod vil ikke dukke op på en pc, det vil vise sig på Mac. Så kan det blive genoprettet. Når pc-bruger vender tilbage til sin computer iPod vil blive anerkendt af PC, omformateret til PC, og brugbar igen. Af den måde, det virker i omvendt også. En Mac-bruger kan ofte få sin iPod tilbage ved at tilslutte den til en pc og genoprette det. Note: * Det er ligegyldigt, om formatet er afsluttet eller ej, det vigtigste er at slette (eller delvis) den beskadigede firmwarefilerne på Hard Drive af iPod. Efter dette, når iPod tilsluttes igen med en computer, vil det blive anerkendt som en frisk ekstern harddisk vil det dukke op på iPod Updater. * Det er ikke et vanskeligt spørgsmål for en Mac-bruger at finde et vindue basiscomputeren, for en pc-bruger, hvis de ikke kan finde nogen Mac-bruger, kan de gå til en nærmeste Apple Shop for en tjeneste. * Du kan få brug for at skifte rundt på PC og Mac, så prøv at gøre flere forsøg mellem "Format", og "Gendan"

  Advarsler

  • Et lavt niveau format vil forårsage harddisken for at scanne hele overfladen af ​​harddisken. IPod får virkelig hot når du gør dette.