Wkudk

Hvordan at oprette en DTV digital omformer boks og antenne

Pr. 12 juni 2009, skal alle tv-apparater i USA være i stand til at modtage DTV digitale tv-sendesignaler. Analoge tv-apparater, der ikke modtager DTV digitale signaler vil ikke afhente mest over-the-air-kanaler uden en digital omformer boks (DTV konverter boks), der modtager over-the-air DTV digitale signaler og omdanner dem til analoge signaler, der kan være vises på analog tv. Konverter bokse er nemme at sætte op og relativt billige, men de kræver en separat antenne. De kan også give mærkbart bedre billedkvalitet, samt yderligere kanaler.

Steps

Hvordan at oprette en DTV digital omformer boks og antenne. Indstil omformer boks ved siden af fjernsynet på et uhindret område.
Hvordan at oprette en DTV digital omformer boks og antenne. Indstil omformer boks ved siden af fjernsynet på et uhindret område.
 1. 1
  Indstil omformer boks ved siden af fjernsynet på et uhindret område. Den konverter boks skal være i nærheden af fjernsynet, da det vil være forbundet til dit tv med et inkluderet kabel (eller kabler). Konverteren boks vil også betjenes af en medfølgende fjernbetjening, så det må ikke være bag et objekt, der vil blokere fjernbetjeningens signal. Derudover skal konverter boks sættes ind, så må være i nærheden af ​​en stikkontakt eller en stikdåse.
  • Læs mærkede forbindelser på bagsiden af konverteren boksen, så du ved, hvor at tilslutte og antennen.
 2. 2
  Sluk dit TV og andre tilsluttede enheder. Hvis du bruger en, også slukke den.
 3. 3
  Slut omformer boks til en antenne med et RF coaxial kabel. Hvis du har en ældre antenne, vil ikke forbinde direkte til en RF coaxial-stik, se afsnittet for ældre fjernsyn i bunden af ​​Steps sektion. Enhver fritstående antenne kan anvendes, men det anbefales at en antenne, der er designet til at opfange DTV signaler anvendes til optimal modtagelse. Billig kaninører samt mere kraftfuld vægmonteret og udendørs antenner er let tilgængelige.
  • Når du bruger en typisk kanin-ear style antenne, skal du indstille antennen nær fjernsynet. Slut den ene ende af et RF (koaksial) kabel til ANTENNA RF IN-stikket på konverteren kassen. Tilslut den anden ende af kablet til TO TV-stikket på antennen. Det kan være mere bekvemt at tilslutte RF-koaksialkabel til antennen først, eller RF-koaksialkabel kan allerede være tilsluttet antennen, hvis det tidligere er blevet tilsluttet direkte til TV'et. Antennen kan også have en kabel-stik, der ser det samme som TO TV-stikket. Vær sikker på ikke at tilslutte TV til dette stik. Hvis antennen er tændt, er plug i den medfølgende strømforsyning, men lad antennen slukket, indtil alle andre komponenter tilsluttes.
  • Hvis du bruger en ekstern eller på anden måde monteret antenne, samle den og vedhæfte det til en sikker genstand. Hvis antennen er ekstern, vil RF coaxial kabel, der forbinder antennen til tv'et brug for at passere gennem dit hus, som regel via en hul, der er boret i væggen. Tilslut RF koaksialkabel til antennen, og tilslut den anden ende af kablet til ANTENNA RF IN-stikket på konverteren kassen. Hvis antennen er tændt, vil et segment af kabel, der fulgte med antennen sandsynligvis nødt til at blive installeret mellem omformeren boksen og antennen langs den samme RF coaxial kabel, der forbinder omformer boks til antennen. Dette segment af kabel vil blive tilsluttet direkte til konverteren kassen ANTENNA RF IN-stikket, og RF coaxial kabel, der løber til den eksterne antenne vil blive forbundet til den anden ende af drevne segment. Den drevne segment skal være tilsluttet en strømforsyning, der er sat i en stikkontakt.
 4. 4
  Slut omformer boks til fjernsynet. Afhængigt af de medfølgende kabler, design af konverter boks, og designet af tv kan der være forskellige måder at forbinde omformer boks til dit tv. De fleste konverter bokse vil have en stik til et RF koaksial-kabel og tilslutninger til sammensatte kabler. Hvis du har en ældre tv, der ikke vil tilslutte sig direkte til et RF coaxial kabel eller composite-kabler, se afsnittet for ældre fjernsyn i bunden af ​​Steps sektion. Composite kabler består af en gul videokabel og to lydkabler. Den lydkabel til den højre højttaler er rød og kablet til den venstre højttaler er hvid.
  • Den mest almindelige måde vil være at forbinde konverter boks og tv med et RF (koaksial) kabel. Denne type kabel skal leveres med konverteren kassen. Du skal blot tilslutte den ene ende af RF-koaksialkabel til TV RF OUT-stikket på konverteren kassen, og derefter slutte den anden ende af RF-kablet til lignende kabel-stik, der er på tv. Denne stikket på fjernsynet bør mærkes som VHF / UHF.
  • Som et alternativ, kan konverteren også forbindes til fjernsynet med én composite video-kabel og to audiokabler i stedet for med en enkelt RF coaxial-kabel, hvis disse stik findes på dit fjernsyn (konverteren kassen skal også være tilsluttet til en antenne med et RF coaxial-kabel). Denne indstilling er især nyttig, hvis du vil være at tilslutte et separat lydsystem eller selvstændig stereohøjttalere, som video og audio ledes gennem separate kabler. Composite video Kabelstikkene på konverteren kassen og på tv vil være gule, mens de sammensatte lydstik vil være rød og hvid. Den røde kabel er til den højre højttaler, og det hvide kabel er til den venstre højttaler. Hook op lyd og video kabel til konverter boks. Tilslut derefter den gule spids videokablet til den gule VIDEO IN-stikket på tv'et. Dernæst tilsluttes den røde spids lydkabel til den røde AUDIO IN RIGHT stikket på fjernsynet, og tilslut det hvide spids lydkabel til AUDIO IN LEFT-stikket på tv'et.
 5. 5
  Tilslut konverteren kassen. Den konverter box kan være inkluderet med en strømadapter eller kan have en permanent, standard strømkabel. Hvis den har en strømforsyning, blot sætte adapteren i en stikkontakt eller stikdåse og sætte strømforsyningen i konverteren kassen. Hvis du bruger en strømskinne, skal du sætte omformer boks ind i en slukket strømskinne, og tænd derefter for strømmen strip.
 6. 6
  Sæt batterier i konverter boks fjernbetjening. Batterier til kan være inkluderet med omformer boks.
 7. 7
  Gør dig bekendt med fjernbetjeningen. Den styrer mange TV og konverter boks funktioner. Hvis den medfølgende fjernbetjening er en universal programmerbar fjernbetjening, vil det være i stand til at styre alle TV-funktioner efter den er blevet manuelt indstillet til at gøre det.
 8. 8
  Tænd for tv'et, og indstil det til kanal 3 eller 4. Dette sker ikke med omformer box fjernbetjening, men med TV-fjernbetjeningen, eller ved at betjene fjernsynet manuelt (medmindre fjernbetjeningen kan programmeres til at blive anvendt specifikt til TV). Den konverter boks vil kun vise billeder på tv'et, når fjernsynet er indstillet til en af ​​disse kanaler. Den konverter boks skal også indstilles til kanal 3 eller 4, alt efter hvad der svarer til den kanal, som fjernsynet er indstillet til. Dette kan gøres manuelt ved hjælp af en kontakt på konverteren kassen, eller ved hjælp af on-screen konverter box-menuen (se næste trin).
 9. 9
  Tænd for omformer boks med omformer boks fjernbetjeningen eller ved at trykke på afbryderknappen på konverteren kassen enheden.
 10. Hvis omformeren boksen kan indstilles til kanal 3 eller 4 ved hjælp af on-screen menu, indstil den til den ønskede kanal, hvis det er nødvendigt.
10
Scan efter kanaler. Indtast den skærmmenuen og lade omformer boks til automatisk at scanne efter kanaler. Automatiske scanning vil finde tilgængelige kanaler og udelukke alle andre. Hvis du ikke modtager mange kanaler, kan du bruge en bedre antenne eller det kan være nødvendigt at placere din antenne i et andet område.
 • Hvis du ved, at visse kanaler skal modtages, men ikke afhentet højre væk under den automatiske kanalsøgning, kan du tilføje dem ved hjælp af on-screen menu, og juster antennen, indtil de er modtaget.
 • En ekstra kanal scanning kan også udføres ved hjælp af on-screen menu til enhver tid at søge efter og tilføje kanaler, som ikke afhentet i den indledende kanal scanning.
 • Kanaler, der er modtaget, og blev føjet til listen over kanaler, men er ikke ønsket kan fjernes ved hjælp af on-screen menuen ved hjælp af kanalen redigere (eller lignende) funktion.
11
Kontroller modtagelse og signalstyrke. Dårlig modtagelse bruge konverteren boks vil se "pixeleret" eller "blokagtigt". Antennen kan være nødvendigt at justere eller sat i en anden placering. Dårlig modtagelse kan også til stede som en "NO SIGNAL" eller "NO Programmering" besked på tv-skærmen, men dette kan også indikere, at der ikke er nogen kanal til at modtage eksklusionen. For at kontrollere signalstyrken for en bestemt kanal i realtid, brug "signalstyrke" eller lignende mulighed ved hjælp af fjernbetjeningen. Juster antennen, mens du bruger signalstyrken mulighed for at se, hvad antenne arrangement eller placering giver det bedste billede. Hvis du bruger en antenne, der er monteret væk fra tv'et, såsom en tagterrasse antenne, kan én person overvåge signalstyrken indikatoren på TV, mens de andre flytter eller justerer antennen.
12
Indstil det ønskede billede "aspect ratio" format. Den konverter box kan indledningsvis vise tv-billeder i formatforhold formater, der er designet til widescreen HDTV. Der vil være flere forskellige billede størrelser eller billedformat set på TV afhængigt af det kanalen og / eller den særlige show, og billedformatet kan justeres via konverteren box menuen til at passe bedre standard 4:3 analoge tv-skærme.
 • Viser, at der vises i widescreen-format kan fylde skærmen på venstre og højre side af TV, men ikke på toppen og bunden af ​​tv-skærmen. Selv om nogle af toppen og bunden af ​​TV-skærmen ikke bruges, dette er en ønskelig format, fordi mere af den oprindelige filmet billede kan ses på skærmen.
  • For at vise shows i widescreen-format (der udfylder skærmen på venstre og højre side), vælg "letterbox" eller tilsvarende skærmformat mulighed. Den "auto" mulighed kan også opnå det samme resultat.
 • Nogle shows vil blive vist i 4:3 format, der vil fylde skærmen. Shows er vist i dette format, bør fylde tv-skærmen, uanset formatforholdet format, er blevet valgt.
 • Nogle shows vil kun fylde midten af ​​skærmen (der vil være ubrugte områder af TV-skærmen i venstre og højre side samt top og bund). Sådanne shows kan være i en indskrumpet 4:3-format eller i en indskrumpet widescreen format. Disse shows vil være nødvendigt at beskæres til korrekt fylder hele skærmen.
  • For at sikre, at billedet altid vil fylde skærmen relativt godt for alle kanaler, justere billedformatet til "beskåret" ved hjælp af on-screen menu.
13
Nyd at se TV!

Ældre fjernsyn

Ældre fjernsyn og antenner, der ikke har RF en koaksialkonnektorer men har skrueklemmer, skal du bruge transformer adaptere. Disse simple transformere er tilgængelige på butikker som Radio Shack for omkring fem dollars hver.

 • En type transformator vil skrue onto TV VHF skrueklemmer og tillade RF-koaksialkabel til at være tilsluttet til TV og digital omformer boks TV RF OUT-stikket. Tilslut denne transformer til tv'et med en skruetrækker, og tilslut derefter RF-koaksialkabel til den tilsluttede transformer og til den digitale omformer boks.
 • En anden type transformer passer på ANTENNA RF IN-forbindelsen på digital omformer boks, og giver mulighed for en antenne med to skrue-stik, der skal tilsluttes den digitale omformer boks. Tilslut antennen til transformeren med en skruetrækker, og skub derefter transformatoren på digital omformer boks.

Tips

 • Hvis du bruger en DVD-afspiller samt en konverter boks, skal DVD-afspilleren og omformer boks fastgøres til separate tilslutninger på TV. S-video, composite, og komponent-forbindelser er almindeligt forekommende på dvd-afspillere.
  • DVD-afspillere ofte har en række forskellige typer af forbindelser.
  • Hvis omformer boks er tilsluttet til tv'et med et RF coaxial-kabel, kan du tilslutte DVD-afspilleren til dit tv med composite video og audio kabler. Du kan også bare tilslutte det gule video composite-kabel til fjernsynet, og tilslut de røde og hvide lydkabler til et separat stereoanlæg eller forstærkede højttalere.
  • Mange tv'er har komponent kabelforbindelser. Disse giver fremragende billedkvalitet. Tre kabler anvendes udelukkende til video-forbindelse (i modsætning til composite video, som kun kræver én video-kabel).
   • Component video kabler består af en grøn (Y)-kabel, en blå (PB)-kabel, og en rød (PR) kabel. Vær sikker på ikke video> for at tilslutte det røde (PR) komponent video-kabel til den røde lydstik.
   • Komponent video kabler er hooked op til bagsiden af dvd-afspilleren og tv'et. Lydkabler skal også hooked op for lyden.
   • Det er typisk at tilslutte op røde og hvide lydkabler med component video kabler, men andre typer af audio-forbindelser kan bruges med component video-kabler.
 • Mange dvd-afspillere og højttalersystemer har optisk lyd forbindelser, der kan bruges i forbindelse med komposit eller komponent video-tilslutninger. Denne type tilslutning giver overlegen lydkvalitet.
  • Konfiguration, hvis du bruger et optisk lydkabel og component video-kabler.
  • Konfiguration, hvis du bruger optisk lydkabel og composite video kabel.
 • Kabler kan tilsluttes tv'et i forskellige konfigurationer afhængigt af, hvordan TV'et er tilsluttet til konverteren kassen, dvd-afspiller og et separat lydanlæg (hvis anvendt).
  • Konfiguration, hvis omformer boks er tilsluttet til TV med RF coaxial kabel og DVD-afspiller er tilsluttet til TV med composite audio-og video-kabler.
  • Konfiguration, hvis omformer boks er tilsluttet til TV med RF coaxial kabel og DVD-afspiller er tilsluttet til TV med composite video kabel. Lyden fra DVD-afspilleren er tilsluttet separat lydsystem (ikke vist).
  • Konfiguration, hvis omformer boks er tilsluttet til TV med RF-koaksialkabel og dvd-afspilleren er tilsluttet til TV med komponent video og røde og hvide lydkabler.
  • Konfiguration, hvis omformer boks er tilsluttet til TV med RF coaxial kabel og DVD-afspilleren er tilsluttet til tv'et med komponentvideokabler. Lyden fra DVD-afspilleren er tilsluttet separat lydsystem (ikke vist).
  • Konfiguration, hvis omformer boks er tilsluttet til TV med composite audio-og video-kabler (lydkabler er rød og hvid), og DVD-afspilleren er tilsluttet TV med komponent video og røde og hvide lydkabler.

Advarsler

 • Elektrisk udstyr som konverter bokse og antenner kan medføre elektrisk stød, hvis de ikke håndteres og installeret korrekt.
 • Kun fuld power tv-stationer er forpligtet til at skifte til digital over-the-air broadcast Den 17. februar 2009. Mange energibesparende, vil community tv-stationer fortsætter med at udsende i analog, hvor flere DTV konverter bokse vil være i stand til at samle op.