Wkudk

Hvordan at tilføje en trådløs router til dit netværk

Så har du endelig besluttet at tilføje et trådløst netværk til dit hjem? Her er hvordan man starter.

Steps

Hvordan at tilføje en trådløs router til dit netværk. Vælg et trådløst standard, der er fire forskellige standarder almindeligvis anvendes på dette tidspunkt, som er.
Hvordan at tilføje en trådløs router til dit netværk. Vælg et trådløst standard, der er fire forskellige standarder almindeligvis anvendes på dette tidspunkt, som er.
 1. 1
  Sørg for at du har en bredbåndsforbindelse kabel eller DSL-forbindelse til det, med mindre du har planer om at bruge den nye til lokal fildeling mellem dine computere.
 2. 2
  Vælg et trådløst standard, der er fire forskellige standarder almindeligvis anvendes på dette tidspunkt, som er: A, B, G og N. Det vil generelt koste mere for de hurtigere standarder (G og N) end de langsommere dem (A og B.) Til seriøs gaming, pick N, til at surfe på internettet eller virksomhed arbejde pick B eller G.
 3. 3
  Køb en router, der har din foretrukne trådløse signal, nogle populære mærker er linksys, netgear og d-link.
 4. 4
  Slut routeren til Ethernet-kablet fra bredbåndsmodem og tænder routeren. Routeren automatisk skal udsende det trådløse signal, og hvis modemet fungerer, så bør det Internet.Note, er du nødt til manuelt at indtaste IP-konfigurationen du har fået af din internetudbyder.
 5. 5
  Husk, at du også får brug for en trådløs adapter til computeren så godt, hvis det ikke allerede er installeret eller indbygget i computeren. Det anbefales (hvis muligt) at bruge det samme mærke router og adapter.
 6. 6
  Vær sikker på at sikre dit trådløse netværk, ved at tænde for WEP eller WPA-kryptering, ændre administratoradgangskode og tilføje MAC-filtrering. Der henvises til dokumentationen til routeren for information om disse indstillinger.

Tips

 • Multiple-input og multiple-output er dyrt, så medmindre du ønsker ultimativ dækning og overførsel hastighed er der ingen grund til at købe det.
 • Medmindre du har gigabyte (ekstremt hurtigt) ethernet, vil dit netværk hastighed ikke påvirkes meget af en high-end router snarere end en billig router. Kun computer overførsel hastighed er påvirket, fordi Internet hastighed er så meget langsommere end alle de standarder.
 • Den N standard er offentliggjort og aftalt med de internationale standardiseringsorganisation, (IEEE 802.11n). G standarden bør være mere end nok mere de fleste brugere. Den
 • multiple-input og flere output-teknologi, (multiplex i multiplex ud) har vist sig at være gode til at øge rækkevidde og dataoverførsel. Dette er et centralt element i den nuværende N standard og er i øjeblikket tilgængelig i de fleste N modeller.
 • Hastighederne for den trådløse repræsenterer ikke de hastigheder, som du vil få til internettet. Den angivne hastighed af routeren er forbindelsen mellem routeren og den enkelte computer (e). Normalt internetforbindelse hastighed er meget langsommere end forbindelsen fra computeren (r) til routeren (f.eks internetforbindelse er alt fra 1-6MB / s og en trådløs G-forbindelse er op til 54MB / s).
 • Ved hjælp af en firewall kan hjælpe med at beskytte enhver computer-netværk, trådløst eller ej, mod hackere.

Advarsler

 • Tilføjelse af et trådløst netværk kan sætte dig i risiko for hackere tappe ind i dit netværk, medmindre du lærer