Wkudk

Hvordan at være en computer nørd

Lidt kendt for de fleste, der er mange fordele ved at være en computer. I vores højteknologiske samfund, kan være en computer guru være en af ​​de mest højt betalt job til rådighed, og de er meget efterspurgte, især hvis du ønsker at blive en netværksadministrator. Ved at tappe din indre nørd, kan du udvikle en yderst nyttig færdighed, som vil være sikker på at afbetale senere i livet.

Steps

Hvordan at være en computer nørd. Lær, hvad hardware er.
Hvordan at være en computer nørd. Lær, hvad hardware er.
 1. 1
  Lær, hvad hardware er. Hardware er den fysiske ting, der gør op for computeren og de medier, der bruges til at forbinde computere til andre computere.
 2. 2
  Lær, hvad software er. Software er de ting, der gør computeren arbejde, og det omfatter de programmer, protokoller og operativsystemet.
 3. 3
  Lær de specs (tekniske specifikationer) på din computer. Der er nogle programmer, man kan bruge for at lære de specifikke specs en computer har, hvis du ikke kender off-hånd. Eg CPU-Z.
 4. 4
  Lær at bruge din computers kommandolinjen, men bruge den, når du har brug for. At lære at bruge computerens kommandolinje (MS DOS-prompt / kommandoprompt i Windows, Terminal eller Konsole i Linux) er afgørende for mindst øge din effektivitet på din computer. I Windows, er DOS prompt ikke specielt nyttigt, men det er en god ide at vide, hvordan man bruger det. Men i Linux eller UNIX, Mac eller BSD eller andre Unix-lignende operativsystemer, er det vigtigt at være i stand til at bruge kommandolinjen, så du kan arbejde mere effektivt via bash scripts.
 5. 5
  Lær at uden at kigge på tastaturet. Det er ikke specielt vigtigt, men det vil helt sikkert øge din effektivitet ved computeren, og gøre dig selv ser mere fornuftigt.
 6. 6
  Spørg. Hvis nogen gør noget på en computer, som du gerne vil vide, så spørg dem om det.
 7. 7
  Lær et programmeringssprog. Dette er en af ​​de mest vigtige ting at gøre. Må ikke forveksle visse typer sprog med andre. Fortolket sprog som BASIC er ikke særlig god til ægte programmering af computere, men hvis alt du ønsker at gøre, er at skrive et simpelt computerspil, det er fint. HTML eller CSS er til websider, og det er en god ide at kende dem, men de vil ikke være særligt nyttigt for virkelig programmering din computer. Det anbefales, at du lærer scriptsproget for dit hurtige (f.eks Bash), da der vil bringe magt og enkelhed for en nybegynder programmør og admin. Men du kan lære alle sprog, du ønsker.
 8. 8
  Begynde at lære de grundlæggende reparation procedurer. Dette kan hjælpe dig ud af en masse, hvis din eller en andens computer bryder ned, hvilket også vil øge dit omdømme som en computer nørd. Du kan lære de avancerede metoder, men det kan kræve lektioner fra en egentlig computer nørd.
 9. 9
  Arbejde med andre med deres computer problemer. Ved at interagere med andre brugere, kan du opleve, at de ved ting, du ikke gør og omvendt. Men som en computer nørd wannabe, vil du ønsker at vide mere om computer end dine venner, på ethvert givet tidspunkt.
 10. 10
  Hjælp andre ud med deres computer problemer. Ikke blot vil du opbygge et navn for dig selv, men det er god praksis, og kan hjælpe dig med at lære om situationer og problemer, du ikke har stødt på før.
 11. 11
  Lær at installere og opgradere drivere til forskellige hardware-typer. Dette vil komme i praktisk, når du geninstallere operativsystemet.
 12. 12
  Lær at genkende malware (virus, spyware og andre grimme ting) før du kører den daglige antivirus / antispyware scanninger.
 13. 13
  Brug en restriktiv firewall, der ville forårsage normale mennesker til at græde, fordi de ikke forstår, hvordan man bruger det. Selvfølgelig bør du vide, hvordan man bruger det!
 14. 14
  Brug et open source operativsystem. De fleste computer nørder vil anvende en åben OS såsom * BSD eller Linux, fordi det er (som regel) gratis og giver dem mulighed for at gøre nørdet ting såsom programmering, der kører servere, og ved hjælp af en kommandolinje interface (CLI).
 15. 15
  Brug af genveje. Det er vigtigt at vide, genveje, som det barberer off værdifulde sekunder af din kostbare tid.
 16. 16
  Kend de indre funktioner af internettet.
 17. 17
  Husk at holde tingene simple. Spring overvældende eller overdrevent komplicerede ideer. I stedet fokusere på at lære den viden og de færdigheder, du kan få brug for til at udføre en stor idé i fremtiden.
 18. 18
  Udvid din viden. Computer nørder er ikke alt for smart at lære noget nyt om computere. Ægte computer nørder er altid læring, og når de ikke forstår, altid beder om hjælp. Saml viden. Sætte tingene sammen. Læse artikler på Wikipedia, deltage computer fora for dit programmeringssprog eller bare almindelige fora og stille spørgsmål. Hvis du har problemer med læring, skriver ting ned og quiz dig selv. Uanset hvad dine metoder, skal du sørge for at være konstant at lære mere om computere.
 19. 19
  Visse former for matematik er meget vigtige for nørder. Én bit af data er en binær ciffer - et eller et nul. Otte bits gøre en byte. De fleste mennesker tænker på en kilobyte som 1.000 bytes, men det er virkelig 1.024. Lær hvordan mange bytes er i en kilobyte (KB), megabyte (MB), gigabyte (GB) og så videre. Når du har det ned, blive fortrolig med binær. Derfra lære at bruge oktal og hexadecimal, og hvordan man konverterer fra en base til en anden. Når du forstår, hvorfor programmører får altid Jul og Halloween blandet op, er du godt på vej til at blive en ægte nørd.

Tips

 • Altid har en bedre form for kølesystem da computerne. Når overclocking virkelig høj, væskekøling anbefales.
 • Ved fastsættelse computere, kan det være godt at holde et flashdrev eller IPod at bære forsyningsselskaber, diagnostik, eller bare drevet for plads til at flytte filer fra / til computere til diagnostiske formål.
 • Ved fastsættelse software, holde en USB med dig, der indeholder mindst 5 forskellige antivirus og antispyware produkter og et åbent operativsystem.
 • Hvis du bruger Windows, Mac eller GNU / Linux, få anti-virus og spyware software til at holde din computer infektion-fri. Vær sikker på at du er på vagt, hvad anti-virus-og spyware-programmer, du henter, men som mange vise sig at være mere skadelig end de problemer, de formodes at forhindre.

Advarsler

 • Forsøger at løse computerproblemer (især hardware-problemer) kan ugyldiggøre nævnte hardware garanti.
 • Misforstå ikke betydningen af ​​en computer nørd. En computer nørd er ikke en person, der taler med chatrum sprog (ved hjælp af koder som ROFL, 1337, etc.) bruger noget, men kommandolinjen for at skrive "falske virus" batch-filer (eller skriver reelle skadelige computervirus), men snarere en person med en ægte interesse og passion for computerteknologi, der ønsker at lære alt, hvad de kan. Hvis du ønsker at lære om computere og bidrage og bruge dem i konstruktive måder, og vil acceptere ny viden, du er en ægte computer nørd.