Wkudk

Hvordan at være en metalhead

Med fremkomsten af tungmetal i 70'erne kom en subkultur af fans kaldet metalheads. Som heavy metal udviklet og diversificeret, så gjorde sin fanskare. Der er nu metalheads over hele verden, og de er ikke alle stereotypically mandlige, Heavyset og langhåret. Som med enhver subkultur, men der er altid poseurs - folk, der tager på de overfladiske gruppes kendetegn uden at vedtage, hvad der binder dem alle sammen. Denne artikel vil hjælpe dig med at undgå en sådan skæbne.

Steps

Hvordan at være en metalhead. Kende og værdsætte metal.
Hvordan at være en metalhead. Kende og værdsætte metal.
 1. 1
  Kende og værdsætte metal. Dette er den vigtigste og muligvis det største skridt, fordi uden dette, er du en poseur, plain and simple. Gør dit hjemmearbejde!
  • Kend forskellen mellem heavy metal og nu-metal, hård rock, dødsmetal, black metal og metalcore.
  • Studere historie metal. Hvor startede det? Hvem var Trailblazers? Hvordan gik det ændrer sig over tid?
  • Bliv fortrolig med de mange forskellige undergenrer indenfor metal: sort, død,,, glam, neo-klassisk, fremadskridende, industri, thrash.
 2. 2
  Gå til shows. Ud over at købe albums, støtte de kunstnere ved at købe billetter til deres koncerter. Moshing, headbanging og crowdsurfing er valgfri (men anbefales).
 3. 3
  Udfør musikken. En masse mennesker tror, ​​at udøvende metal ikke kræver talent, fordi de straks afvise de barske eller manglende kendskab af lyden, men sandheden er, at mange metal kunstnere er højt kvalificerede. En god måde at værdsætte dygtighed involveret i at skabe og udføre metal er at prøve din hånd (eller tale) på det.
 4. 4
  Se den del. Blive advaret dog, at hvis du gør dette uden at følge alle de ovennævnte skridt, vil folk mærke dig en poseur, og de har sikkert ret. Den følgende liste vil forklare nogle af de elementer i metalhead udseende, og hvordan og hvorfor de er forbundet med metal. Bare husk, i sidste ende det er faktisk ligegyldigt, hvad du klæde sig som. Dressing "metal" tjener kun et fyrtårn for andre metaller fans. Hvis du elsker musik, kan du klæde dog, du ønsker.
  • Band shirts - Når du går til metal koncerter, købe en skjorte af et band, du kan lide. Dette er en grundlæggende mode korte for metalheads, da det er en direkte måde at udtrykke din smag i musik. Sørg for at købe officielt licenserede shirts, dem lavet af screenprinting eller overføringspapir er billigere, men mange metal kunstnere gør en betydelig del af deres indkomst fra merchandise og "bootleg" skjorter skåret det ud for dem.
  • Devil horn - Denne hånd gestus blev populariseret af Ronnie James Dio (og du bedre ved, hvem det er!), Der fik den fra sin italienske bedstemor.
  • Sort læder og nitter - I slutningen af 70'erne, blev vedtaget Judas Priest sanger Rob Halford biker udseende på scenen, når fremme Hell Bent for Leather, og fra da af frem, blev læder (jakker, bukser) og nitter båret af mange en metalhead.
  • Celtic, Saxon, Viking og ridderlige kultur - Blandt mange metalheads, især fans af power metal, er der stor vægt på maskulinitet og kriger mentalitet, i skarp kontrast til forbrugerbevægelsen og metroseksuelle kultur. Langt hår og skæg er en hyldest til Viking, Saxon og Celt mænd. Tøj, der bringer mindelser tilbage til renæssancen og middelalderen er ikke ualmindeligt, enten. Alt i alt er ligne en mand fra en meget fjern fortid metal.
  • Blå jeans, høje toppe, band shirts, og kæmp jakker - Dette look var populær i de tidlige dage af metal. En kamp jakke er en læder eller denim vest emblazoned med vævet patches og knap stifter fra metal-bands, du kan lide.
  • Sorte jeans, hær træthed bukser, meget kort eller ingen hår - Disse elementer blev mere populær blandt metalheads i 1990'erne og 2000'erne som nogle undergenrer af metal lænede mod hardcore punk, goth, og industrielle.
  • Hvis du er en metal chick, har du mere spillerum i mode afdeling, da ligne en viking vil være svært at trække ud, og iført renæssance outfits bare ikke blandes med at gå til shows. Låntagning et par elementer fra 80'ernes mode, punk kultur og goth vil arbejde. Bare iført band shirts kan gøre det trick. Hold dig væk fra.

Tips

 • Altid forsøge at finde et andet metal band at lytte til. Spørg metalheads, se på Encyclopedia Metallum eller gå købe en tilfældig metal cd, som du ikke har hørt!
 • Prøv ikke at se alt for rige eller trendy. Metal er anti-commercialist. Det betyder ikke, du er nødt til at ligne en vagabond at være metal, men du kan ikke se alt for metallet, når du er iført 750€ værd af bling og skræddersyet tøj. Forstå, at den eneste forskel mellem varemærke-jeans og Wal-mart jeans er navnet på dem, så du ikke behøver at bruge for meget på tøj. Dette er ikke blot bidrage til at gøre dig se metal, men det er også mere omkostningseffektivt end næsten enhver anden stil.
 • Du behøver ikke at begrænse dig selv til metal for at blive en metalhead. Mange metalheads ligesom andre former for musik, såsom klassisk rock, klassisk musik, punk rock, powerviolence, gamle reggae eller grunge.
 • Husk i alle tilfælde: Metal broderskab, altid hjælpe andre metalheads at gå til shows ved at give dem bil passager, hvis du kan, eller altid hjælpe, der beder dig om musik etc.
 • En nem måde at lære om metal, er at spørge metalheads om det. Nogle af dem vil tale øret. Du vil gøre det også, i sidste ende.

Advarsler

 • Hvis du bruger en skjorte eller et plaster på et metalband, ville du være klogt at sikre, at det er et band, du vil, og kender meget godt. En metalhead er sandsynligt at få øje på dig og finde en samtale om bandet, og hvis du ikke kender din stuff (navnene på de medlemmer, navnene på deres albums, og dine foretrukne sange, i det mindste), så din metalhead troværdighed går lige ud af vinduet og vender aldrig tilbage.
 • Forsøg på at utaknemlig selv for stærkt i en bestemt subkultur har tendens til at indsnævre ens sind til andre værdifulde erfaringer. Ud over at værdsætte metal, opsøge en række nye erfaringer fortsætte, holde et åbent sind for alle former for kunst, metal medfølger.