Wkudk

Hvordan at være en tromle stor

At være en tromle større er meget, meget mere end bellowing et par kommandoer. Det er også underviser og førende, ledende, og træffe beslutninger. En god tromle større kan føre en til at udføre sit bedste

Steps

Hvordan at være en tromle stor. Lær dit show udenad.
Hvordan at være en tromle stor. Lær dit show udenad.
 1. 1
  Lær at marchere og marchere godt. Du vil være ude foran band eller korps marcherer solo, alle øjne på dig, så du skal eksemplificere din gruppes marcherende stil. Kropsholdning og form, er nøglen. Din teknik vil også sætte et eksempel for hele gruppen.
  • Vær især opmærksom på at være i stand til at marchere baglæns trygt, hvis du vil stå over for den gruppe, til at foretage i parader. Arbejder på at opretholde en fuld skridtlængde, og tillid til, at jorden ikke går nogen steder. Hvis du vil marchere baglæns for at gennemføre, også øve dreje at marchere fremad for din hilsen. Husk at regne i omkring fire trin før din blomstre for din tur.
  • Må ikke annoncere dine fejl. Hvis du laver en fejl under en præstation, inddrive så hurtigt som muligt og fortsætte som om intet var hændt. Vedligeholdelse af din selvsikkerhed og selvtillid vil gå en lang vej mod at mindske konsekvenserne af et uheld.
 2. 2
  Spil din godt. Vær særlig opmærksom på dynamik og timing, da disse er de elementer, du vil blive opfordret til at fortolke og sat for koncernen. Det er vigtigt, at du ved, hvordan man følge en dirigent, før du kan være én.
 3. 3
  Lær at gennemføre. To-og fire-beat mønstre er afgørende, og dækker de fleste marcher, men hvis du bliver nødt til at gennemføre Star Spangled Banner, bliver du nødt til at være behageligt ledende i tre. Afhængigt af kompleksiteten af ​​dit show, kan andre målere være nødvendige. Spørg dit band eller korps direktør eller en tidligere tromle dur for instruktion. Du kan øve gennemføre en optagelse med dit band musik eller andet indspillet musik.
  • I modsætning til at gennemføre et orkester, udførelse som en tromme større er generelt udført med en flad eller let-buede hånd fingre sammen. Du kan endda ønsker at prøve taping dit mellemnavn, ring og lillefingeren løst sammen med hvid kirurgisk tape eller sort elektrisk tape til at matche dine handsker (du skal bruge din pegefinger til at pege). Uanset ledende stil du bruger, skal du huske, at det vil være nødvendigt at have en ren udseende og være synlige fra en afstand.
  • Når du har lært de grundlæggende mønstre for forskellige målere, arbejder på at give dynamik og køer. Større, mere indtrængende gestus indikerer højere, tungere spil.
  • Kun opdele når bandet har brug for en cue for hver ottende tone. Ellers kan opdeling af rytmen forvirre bandet om, hvor optællingen er.
  • Arbejdet med stop og start, både af dig selv og med gruppen. Giv en pick-up eller bly-in beat, efterfulgt af en downbeat at starte. Giv et snit gestus at stoppe. Når du arbejder med gruppen, at de fortolker dine håndbevægelser korrekt, og at angreb og udgivelser er rene.
  • Inden du begynder hver ny sang eller træde ud, få tempoet i dit sind ved mentalt sangen.
  • Spørg direktøren for vejledning om hensigtsmæssig venter mellem sangene i et felt show. Sørg for, at farven vagter, bore teams, og andre har tid til at nulstille og ændre udstyr, hvis de har brug for.
  • Vær udtryksfulde. Du vil cue din gruppe til at få højere eller blødere, hurtigere eller langsommere, mere legato eller derover staccato. Lad der kommer igennem i dine bevægelser.
  • Gennemføre alle sektioner, ikke bare din egen. Hvis du har brugt de sidste 3 år på at spille trombone, kan du tendens til nul i den lave dele i messing, står dem oftere, hvilket giver dem flere signaler. Øv lytte og gennemføre for hele gruppen som helhed. (Dette omfatter slagtøj og farven vagt eller bore team. De er vigtige dele af din gruppe, også.)
 4. 4
  Lær dit show udenad. Ligesom med at spille din side, skal du vide, når musikken starter og stopper, når at cue for indgange, nedskæringer og dynamik, når en ændrer foranstaltninger meter, og så videre. Få en registrering af din sang eller show og øve til. Lær at læse en score, også.
 5. 5
  Lær at hilse. Stilen varierer mellem skotske / engelske og europæiske grupper. Sørg for at du får din højre. Uanset din hilsen, praktisere det foran et spejl eller reflekterende glas vindue eller dør. Målet for skarpe, rene og selvsikker bevægelser. Få så du kan føle, når din er lige og din positionering og vinkler er korrekte.
  • Hvis din salute vil blive ledsaget af en blomstre, øve det og skabe en rutine, som du kan gøre nemt og konsekvent. En simpel blomstre gjort rent er bedre end en fancy blomstre der famlede eller tabt.
  • Glem ikke den hånd, der ikke honnør. Uanset sin position (holder en stafet eller muskatblomme, lige ved din side, eller bøjet) sørge for, at er bevidst og fast, ikke dinglende åndsfraværende. Hånden, også bør være fast og præcist placeret.
  • Se din boremaskine team, farve vagt, og selv cheerleaders for gaver og udsmykninger du kan optage. Alle disse grupper har visuelle elementer, som du kan bruge til inspiration, og restyle til noget, der er din egen.
  • Tage hensyn til din afstand fra publikum og dommerne. Udfør større, mere synlige elementer, når på afstand og mindre, mere detaljerede elementer, når lukke.
 6. 6
  Lær at manipulere en stafet eller muskatblomme, hvis du vil bruge en. Igen, det vigtigste er praksis, og stilen varierer. Den vigtigste del er tidtagning. Når holde tiden, sørg for, at vinklen på stafetten eller muskatblomme forbliver konsekvent i hele den række af forslag.
  • Hvis du vil bruge en stafet eller muskatblomme, praksis i din uniform, før du udfører. Dette gælder dobbelt for enhver uniform involverer en, kappe eller anden funktion, der kan forstyrre dine bevægelser. Bankede fra din hat eller mooning dommerne vil ikke imponere nogen.
 7. 7
  Lær at undervise marcherende basics. Deltag en begyndelse band camp, hvis du ikke kan huske hvordan jeg skal forklare basics til din gruppe. Prøv at huske, hvordan det føltes at dig at lære marcherende, og lede dine nye medlemmer gennem praksis tålmodigt.
 8. 8
  Lær bore notation, hvis din gruppe udfører felt shows. Drum store selskaber er ofte opfordret til at hjælpe med at undervise boret. Øv en standard skridtlængde, hvis du har brug for det til at måle positioner.
 9. 9
  Projekt din stemme og lære at give kommandoer.
  • Shout fra mellemgulvet.
  • Find en pitch, der er behageligt for dig. Hvis du ændrer tonehøjden af din stemme til at give kommandoer, bør det være at sænke det lidt.
  • Husk, at rytmen i kommandoen giver gruppe kadence for at afvikle kommandoen. Give kommandoer på en moderat, ensartet tempo. Træd ud på et tempo, der fører ind i musikken.
 10. 10
  Lær whistle-kommandoer, og øve dem med din gruppe. Især i parader, kan gruppen også spredt ud, eller publikum kan være for støjende til vokal kommandoer til at udføre tilfredsstillende. I disse tilfælde vil du nødt til at starte gruppen med din fløjte.
  • Whistle-kommandoer arbejde på rytme. Øv disse rytmer.
  • Whistle-kommandoer skal fortissimo. Brug rigeligt med luft og støtte fra mellemgulvet.
  • Whistle-kommandoer skal være sprød. Formulere og tungen, som om du spillede på et blæseinstrument. Stop luften lige så brat.
  • Liner og gummi covers fås i en lang række almindelige pragt farver. Førstnævnte vil holde din fløjte fra at falde, sidstnævnte vil gøre det mere behageligt at bide lidt ned.
  • Invester i en ordentlig fløjte. De er ikke så dyrt, og en god en vil bære meget mere højlydt og rent end en dårlig én.
  • Aldrig spytte ud din fløjte eller lade det falde til brystet. Snarere gøre en bevidst og kontrolleret gestus løfte fløjte med hånden og sætte den ned. Gør det omvendte for at placere fløjte tilbage i munden.
  • Luk døren eller gå et sted langt fra andre. Sæt dine ører, og faktisk praktiserer.
  • Din fløjte er også et glimrende redskab til at genvinde opmærksomhed og orden bør en generalprøve komme ud af hånden.
  • Øv med gruppen. Gruppen skal også vide, hvordan man reagere på fløjte kommandoer.
  • Øv en hånd eller stafetten gestus, der går med fløjte kommandoer.
 11. 11
  Være krævende om din uniform. Ud over at se dit bedste, kan du angive den standarden for din gruppe.
  • Sørg for at du kender og kan forklare den korrekte placering af hatte, epaulets, citation snore, skærfer og eventuelle andre stykker af din uniform.
  • Corral løse hår under din hat og spray, fletning eller det som er nødvendigt.
  • Hold, handsker og handsker polerede og alle ensartede dele rene. Tør rense din uniform med jævne mellemrum. Vask dine handsker med blegemiddel, og udskift dem om nødvendigt.
  • Tromlen store kan kaste sin hat i løbet af et felt show. Hvis du vælger at gøre dette, skal du sørge for hår nedenunder det er trim og ryddeligt. Må ikke sætte det, hvor det vil falde et podium eller få marcherede over.
 12. 12
  Lær at montere og afmontere din podium med anstand, hvis du skal udføre på én. Praksis i din uniform, især det har elementer, du ikke er vant til at bære, såsom en kappe.
  • Brug et skridt afføring eller stige, hvis du har brug for.
  • Sørg nogen, der opfører din podium for dig ved, hvordan man gør det forsvarligt.
  • Øv stampe uden drifting rundt på din podiet.
 13. 13
  Lær de "ryste og tage". Hvis du vil acceptere awards på vegne af din gruppe, så gør det ordentligt. Når din gruppe er annonceret, nærmer studievært (r). Marts i takt med din omgangskreds, hvis du har en. Udfør en kort hilsen, blomstre eller præsentere (prisuddelinger er lang og kedelig nok som det er), så lad formation. Ryst studievært hånd med højre hånd samtidig med at acceptere prisen med venstre. Pause og udgør for billeder, hvis nogen tager dem. Derefter vende tilbage til din omgangskreds, og vende tilbage til din station, placerer tildelingen på jorden ved siden af ​​dig.
 14. 14
  Være den bedste leder, du kan for din gruppe.
  • Statuere et eksempel, så ved instruktion. Tromlen store er også en leder. Demonstrer din dedikation til gruppen og til forestillingen. Mød op tidligt og ophold sent. Hjælp sætte tingene op og tage ting ned før og efter prøverne.
  • Respekt kommandovejen. Mens det er helt i orden at medbringe et problem eller bekymring opmærksom på direktøren eller andet personale, forsøge at løse eventuelle større uenigheder privat og diskret. Du underminere din autoritet og din instruktør, ellers.
  • Ligeledes til dine gruppemedlemmer og eventuelle sektion ledere eller assistent tromme majors. Hvis nogen nærmer dig med et problem, gør dit bedste for at løse det. Være lydhøre over for folks behov, og rumme, hvad du kan. Hvis noget er uden for din kontrol, forklare gruppen, hvad du ved om situationen, og spørge deres assistance og overbærenhed, er relevant.
  • Give konstruktiv kritik. Prøv så vidt muligt direkte kommentarer på hele gruppen snarere end på enkeltpersoner: "Everybody, hager op og se dine horn vinkler." Favor udsagn ("løfte brystet") end negative ("gør ikke daske"). Hvis du skal single nogen ud, så gør det diskret og ikke gør et stort nummer ud af det. Foretag kommentarer som fritliggende og neutral som muligt. Derefter give folk en mulighed for at øve og lære.
  • Vær gavmild med. Komplimenter er ofte mere magtfulde end. Hvis nogen gør noget godt, eller er forbedret, så sige. Det er okay at enkelt nogen ud for de gode nyheder, eller fortælle hele gruppen. Det vil hjælpe alle være mere sikker, og det vil tilskynde folk til at prøve hårdere. Det vil også forbedre moralen.
  • Undgå marginalisere nogen eller spille favoritter. Det er fint, selv sundt, at have i gruppen, men når du handler i sin egenskab af tromlen større, hold dem til de samme standarder som alle andre.
  • Gør en indsats for at lære navnene på alle i din gruppe. Tillid og respekt arbejder bedst, når de går begge veje.
  • Forklare tingene tydeligt. Go trin-for-trin, bogstaveligt talt, hvis det bliver nødvendigt. Hvis du får blanke udseende eller en masse spørgsmål, prøv igen. Vær specifik og give demonstrationer.
  • Læg mærke til, eller huske, hvad du kan lide og ikke lide ved direktører og tromle majors, du har arbejdet med. Analysere deres stilarter. Hvad var effektive? Hvad var ikke? Hvad var sjovt? Hvad var elendige? Dine prioriteter bør være første til at gøre dit job og andet for at behage folk. Selvom du ikke kan muligvis behage alle, vil din gruppe være nemmest at lede og det vil udføre sit bedste, hvis folk i det er generelt tilfredse og overbevist om din præstation.
  • Være en del af din gruppe så meget som muligt. Der vil være tidspunkter, hvor du handler uafhængigt som en del af dine pligter, men gør en indsats for at gøre, hvad de gør. Øve og udføre, når de gør. Spise, når og hvad de spiser, og hvis du er på rejse, sove, hvor de sover. Vigtigst er det, ikke bære på, som om du er over dem eller bortset fra dem.
  • Tage kontrol når det er nødvendigt. Hold dit temperament, men handle til gode i gruppen, og ikke være alt for bekymrede over at være alles ven.
 15. 15
  Lær reglerne for nogen konkurrencer, du vil deltage.
  • Øv timing og have nogen tid, dig, hvis det er nødvendigt.
  • For marken viser, er der typisk en given mængde tid til at sætte op. Lyt til speakeren for cue at hilse (typisk "Drum Major er bandet / korps klar?"). Salute, så begynder showet omgående.
  • For parader og parade konkurrencer, har til formål at hylde mens passerer dommernes stand. Øv starte nogen blomstrer eller dekorationer, så salut selv sker lige foran dommerne. En god tommelfingerregel, hvis ingen er givet, er at hilse for et givet antal skridt (måske otte til tolv) før og efter midten af ​​dommernes stand.
  • Hvis du har mulighed for før en forestilling, spejder parade ruten eller spillested i forvejen. Pass om alle relevante advarsler (forhindringer, terræn osv.) til din gruppe.
 16. 16
  Få feedback.
  • Spørg din direktør eller andre til kritik din præstation.
  • Læs dømme plader og lytte til at dømme bånd, hvis de er tilgængelige, både for dig og for din gruppe. De vil fortælle dig, hvad der skal forbedres. Vær især opmærksom på enhver kommentar, du får gentagne gange.
  • Der vil være tidspunkter, hvor du skal tage dommernes kommentarer med et gran salt. Parades, især, kan dømmes af frivillige eller lokale VIP'er, der kender så meget om marcherende bands, som de gør om heste, flåd, og klassiske biler, hvilket vil sige meget lidt. Alle dømme er noget kvalitativt, og de fleste af det er forhastet. Må ikke tage det alt for personligt, behøver arbejde på at forbedre, hvad du kan.
 17. 17
  Før du kandidat, alder ud, eller på anden måde komme videre, træne din efterfølger og give ham eller hende mulighed for at øve. Lad ham eller hende føre en sen sæson parade eller to, eller gennemføre en segment af et felt show når gruppen vender tilbage felt. Pass på, hvad du har lært.

Tips

 • Respektere andre grupper. Må ikke føre din gruppe gennem en anden gruppe eller lægge en anden gruppe. Selv om de er dine konkurrenter, udvide dem almindelig høflighed og se, at din gruppe gør det samme.
 • Mind trommeslageren (r) giver kryds eller kadence at gøre det stille og roligt på fælgen, når din gruppe er i nærheden af ​​andre grupper, der udfører. Sædvanligvis som du indtaster iscenesættelse område, vil en anden gruppe stadig at færdiggøre deres show. Som en ekstra service til andre grupper, holde lyde til et minimum på disse tidspunkter.
 • Tage initiativet. Hvis din gruppe har brug for noget (vand, toiletter, retninger), bede om det på deres vegne.
 • Pass på advarslerne. Hvis du marcherer eller gå et sted med gruppen, bruge en simpel håndbevægelse at påpege farer såsom kantsten og lad gruppen passere advarslen tilbage gennem dannelse. Det kan være svært at se ujævnt terræn, især via en marcherende band eller en stortromme.
 • I en parade, ikke har bandet spille hele tiden, medmindre parade regler kræver det. Giv dem tid til at hvile mellem melodier, især hvis din gruppe omfatter messing. Lad en tromme kadence tage op rummene imellem så vinden spillerne kan hvile deres embouchures.
 • Look out for din gruppe. Det er bedst at ignorere de fleste hecklers (såsom dem, der står på sidelinjen råber "spille noget!"), Men du kan have til at beskæftige sig med nogen, der blander sig mere direkte. Hvis nogen kommer ind i formationen eller på anden måde accosts din gruppe, bede dem om at forlade. Få hjælp fra band personale eller begivenhed sikkerhed, hvis du har brug for det.
 • Når du udfører, være på scenen på alle tidspunkter. Det betyder opholder sig i din komplette for varigheden af ​​ydeevnen og opretholde den rette indstilling og transport.
 • Øv klapper højlydt, med og uden handsker. Din gruppe bliver nødt til at høre dig for kryds eller kadence. Brug et par trommestikker i længere generalprøve hvis dine hænder bliver træt.
 • Praktisere som du ønsker at udføre.
 • Hvis du kan deltage i en tromle større lejr eller anden uddannelse, så gør det. Uanset om du kan finde en formel uddannelse eller ej, få al den instruktion, du kan fra din instruktør, andre tromme majors, og alle andre i din gruppe, der kan hjælpe. Desuden udgør din skole, mens du er på lejr, andre har ønsket dit job og ville dræbe for at få mulighed for at være dig, så gør det bedste du overhovedet kan.
 • Din gruppe består af mennesker. Sørg for, at de har muligheder for at tage pauser under prøverne og til at strække før prøver og forestillinger. Under en fuld gruppe tilbagetog eller enhver anden situation, hvor de vil stå i længere tid, minde dem om at bøje deres knæ og undgå at låse dem. I en lang parade eller ydeevne, så lad en sektionsleder indlede en krusning at sænke horn til en hvilestilling mellem sange. Aftal en cue til at genoptage en klar holdning forud for at spille.
 • Hvis fodboldkampe er blandt din gruppes forestillinger, lære lidt om spillet og følge handlingen på banen, i det mindste på et grundlæggende niveau. Der er tidspunkter, hvor det er hensigtsmæssigt at spille (efter et touchdown, mellem spiller) og tidspunkter, hvor det ikke er hensigtsmæssigt (når holdene forsøger at koncentrere sig om deres spil, når nogen er skadet).
 • En kvindelig tromle større stadig kaldes en tromle større, ikke en majorette. En majorette er, hvad der er afbilledet her og twirls en stafet. Spørg at announcer cards skal skrives i overensstemmelse hermed.

Advarsler

 • . Så du er en tromme major. Må ikke bare vise, at gøre dit job.
 • Hvis du er en af de øverste musikere i bandet, og en mindre erfaren spiller bliver plukket over dig, ikke klynke. En masse band direktører holde deres bedre spillere på banen, fordi de foretrækker dem at spille.
 • Mind din gruppe aldrig at marchere i takt over broer, trapper eller andre lignende konstruktioner. Belastningen for mange mennesker at træde sammen, kan overstige, hvad strukturen er designet til at bære.
 • Sørg for at du har rigelig plads til at øve stafetten og muskatblomme manøvrer. Øv udendørs og væk fra andre. Må ikke øve spinning med noget skarpt eller tunge.