Wkudk

Hvordan at være ligesom Barbie

Under hendes 50-plus-årige køre, har Barbie modelleret utallige mode, har været alt fra en astronaut til en Nascar driveren, og havde over 40 forskellige etniske grupper. Igennem hendes mange manifestationer, har hun inspireret små piger og voksne kvinder ens. At være som Barbie, kan du prøve følgende tips.

Steps

Hvordan at være ligesom Barbie. Bære makeup korrekt.
Hvordan at være ligesom Barbie. Bære makeup korrekt.
 1. 1
  Være en rollemodel. Selvom Barbie er en voksen, har hun inspireret børnene i årtier. Du vil aldrig se hende beruset, med en cigaret hængende ud af munden, eller endda bande. Begræns dine laster af eller om nødvendigt. Være rart, sæt lidt tid afsat til for en god sag, og har altid en munter attitude og en.
 2. 2
  Bære makeup korrekt. Barbie bærer det meste øjenskygge, mascara og blush, så du kan endda være i stand til at slippe af sted med et mere naturligt look.
  • Sæt dit ansigt med en transparent pudder.
  • Bær mascara, som er nøglen til den Barbie udseende, anvende falske øjenvipper, hvis du vil. Bær feminine øjenskygge farver som pink, lyseblå, lilla, etc. Eyeliner er rent frivilligt, selvom du kan lysne dine øjne ved at anvende hvid eyeliner i dit vand linje. Bare husk aldrig at sidde fast i den sorte eyeliner skure. Eksperimenter med farver, marineblå, for eksempel, ser fantastisk med enhver hudfarve.
  • Barbie har en lille næse, så anvende en neutral brun farve og let køre børsten langs siderne af næsen. Slippe af de hårde kanter med en fan pensel.
  • For dine læber, en god fugtgivende læbepomade gælder, og fortsæt derefter at anvende en pink læbestift eller lipgloss. Når du har gjort dette, få din concealer og ved hjælp af en pensel, gør perfekt formede læber: skitsere dine læber i concealer (jo hårdere kant, jo bedre), fremhæve amoriner bue, og blend concealer i.
  • Barbie havde også en brand på Mac, disse produkter, da de er specifikt Barbie nuancer og farver og kommer i søde emballage.
  • Udjævne din hud med en dejlig fundament. Fejlfri hud er et must.
  • Ægte Barbie piger aldrig glemme rødme. Sørg dens en naturlig farve (pink, røde, Maroons), bronzer, brune og guld ser altid godt ud på brune hudfarver og gøre mere retfærdig hud ser tan. Bløde lummer fyldige læber trække udseendet helt.
 3. 3
  Praktisere god hygiejne. Børst dine tænder og tunge to gange om dagen, også tage et bad / brusebad en gang om dagen, hver dag. Altid vaske dit ansigt.
 4. 4
  Vær ekstra pleje af dit hår. Det skal forblive ren og pæn altid. Masser af krop og er et must, men undgå at lade det blive fedtet. Hvis du har krøller,, under fuldstændig lige blonde hår er ikke et krav, da Barbie har haft alle mulige slags frisure (herunder en skaldet hoved til at hjælpe de-stigmatiserer kemoterapi patienter).
 5. 5
  Hold din hud blød og silkeagtig med. Barbie kan være plast, men husk, at det er, hvad der gør hende perfekt: hun har selv, fejlfrit hud. Glem ikke at anvende dagligt - formentlig flere gange om dagen, medmindre du også er plast.
 6. 6
  Gør dine negle. Brug falske negle, geler eller akryl, eller hvis dine negle er lange nok, få en fransk manicure. For en klassisk Barbie look, male dine negle pink. En baby pink er en stor look.
 7. 7
  Har karisma. Barbie er ikke ensbetydende, hun er venlige, venlige og omsorgsfulde. Personlighed er nøglen til succes, hvis du ønsker at være som Barbie. Gøre samtale, smile, kompliment andre, og har tillid til dig selv. Tilliden kan vises ved den måde, du taler, gå eller synes, så sørg for at kigge imødekommende og har stor kropsholdning samt.
 8. 8
  Træn. Barbie har været en tennisspiller, olympisk stjerne, Baywatch babe, og en is skater. Hun er fysisk fit, og du kan være for. Selvom Barbie er kendt for at være super tynd, det er ikke hendes mest vigtig egenskab: tillid er nøglen - og en Barbie, der tager sig af hendes krop vil føle sig mere trygge ved det.
 9. 9
  Være ambitiøse. Der er ikke noget Barbie ikke har prøvet hendes hånd på,. Hun selv kørte til formand i 2004 Spørg din chef om en lønforhøjelse, så prøv at komme ind i en Ivy League skole, starte din egen virksomhed, og følg dine drømme.
 10. 10
  Få nogle sans for mode. Barbie har været en mode ikon i over fem årtier, og der er næsten ikke noget hun ikke har prøvet på på et tidspunkt. Børn vokser op ikke kun blande og matche hendes outfits, men også sy hende deres egne designs. Være og eksperimentere med alle former for tøj, især hvis de ikke er, hvad du normalt ville bære. Kig i både høj-og lav-fashion magasiner til inspiration. Glem ikke tilbehør som øreringe, armbånd, halskæder og bælter.
 11. 11
  Være udadvendt og. Barbie har ingen frygt for at gå ud og tale med folk., Få flere venner, og har tro på dig selv.
 12. 12
  Hold dig besat. Vær sikker på at du altid har noget at gøre ved at lægge planer med venner, når folk spørger dig, hvis du gjorde noget interessant i løbet af weekenden, bør du altid have en spændende svar. Også bliver travlt med de faktiske aktiviteter gør dig mindre afhængighedsforhold til tomheden i et liv drevet af mode eller andet "poverties ambitionsniveau" meget udskældte af nutidens politiske magt-mæglere.
 13. 13
  Husk dine værdier. Det vigtigste er at være dig selv, og glad, og forsøger ikke at være noget eller nogen, som du ikke er.

Tips

 • Husk, Barbie underskrift farve er pink, men det betyder ikke, du er nødt til at klæde helt i pink. Du kan bære lys blå, lys grøn.... osv. Enhver pastel er et godt valg.
 • Du behøver ikke at bære mave toppe, super korte shorts, og hæle.. ikke træde ud af din comfort zone, medmindre du ønsker også.
 • Må ikke være falsk eller handle dum.
 • Hvis du sidder fast for ideer, Legally Blonde er 'Elle Woods' er stor på det hele 'Barbie' Thing
 • Dit tøj behøver ikke at være dyrt at blive en Barbie pige, de bare nødt til at se godt ud, hvilket betyder, pæne, rene, well-fitted og velkoordineret.

Advarsler

 • Vær dig selv. Hvis dette ikke er hvad du ønsker at gøre, eller være, så ignorere og glemme denne artikel.
 • Hvis du fortæller folk, du forsøger at være ligesom Barbie, vil de synes, du er en sær snegl.
 • Barbie er på retur. Hendes salget er faldende, og modellerne bliver bedt om at få flere kurver.
 • Tror ikke du behøver at se ud nøjagtig som hende, såsom vægt. Du behøver ikke at være så tynd som hende. Det er ikke muligt at være så mager som hende og har sådan et stort bryst.
 • Forsøg ikke at være som Barbie hele tiden! Hun er bare en dukke. Når din skønhed falmer, sørg for at have styrke, karakter, personlighed og integritet til at falde tilbage på.