Wkudk

Hvordan bliver en musiker

Mange mennesker har drømt om at blive musikere. Nogle har naturtalent, mens andre er nødt til at arbejde hårdere for at mestre nogle teknikker. At være en musiker er ikke så udfordrende, selv om det ikke er let enten. Det kræver engagement, praksis og inspiration. Hvis du følger nedenstående trin, du også har en chance for at blive en stor musiker!

Steps

Hvordan bliver en musiker. Du vil forbedre hurtigt og have det sjovt temmelig snart, så vil du indse at det er nødvendigt for at spille med andre mennesker, for at lære musikteori, og tro mig, vil du føle måde mindre keder læring skalaer og akkorder.
Hvordan bliver en musiker. Du vil forbedre hurtigt og have det sjovt temmelig snart, så vil du indse at det er nødvendigt for at spille med andre mennesker, for at lære musikteori, og tro mig, vil du føle måde mindre keder læring skalaer og akkorder.
 1. 1
  Køb et instrument, men vælge noget du har lyst til. Måske du drømmer om rokkende ud på en guitar, måske du drømmer om banging på, eller måske du ønsker at prøve tuba. Dit første instrument er en forlængelse af dig selv, så vælg omhyggeligt.
 2. 2
  Lær musikteori. At nogle mennesker synes musikteori som spild af tid. Men musikteori er en af ​​de vigtigste dele af spillet samt. Musikteori kan læres gennem bøger og internet, selvom du måske have mere succes med en vejleder eller ved at deltage i en musical skole. De fleste musikalske skoler ikke kræver, at du gå der hver dag, og de forstyrrer ikke din almindelige liv.
  • Også lære musikhistorie. Lær om de forskellige instrumenter og stykker fra forskellige komponister. Vær sikker på at lytte til masser af musik og være opmærksomme på bestemte teknikker og måder at spille et instrument.
  • Eller lære en INSTRUMENT direkte ved hjælp tablatures af dine favorit bands, dine ører og en god mængde mod.
 3. 3
  Du vil forbedre hurtigt og have det sjovt temmelig snart, så vil du indse at det er nødvendigt for at spille med andre mennesker, for at lære musikteori, og tro mig, vil du føle måde mindre keder læring skalaer og akkorder.
 4. 4
  Bare nyde!
 5. 5
  Lær at læse musik. Mens du kan spille efter gehør, kan det være godt, hvis du kan lære at læse. Lær alle de noter og øve en masse på klaver, og derefter lære at syne læse.
  • Sight læsning er også en meget værdifuld færdighed. Mange begyndere såvel som mellemprodukter har problemer med at læse musik, så sørg for at øve en masse!
 6. 6
  (Alt dette gælder for klassisk musik. De fleste folkemusik er en mundtlig tradition, så læsning og synet læsning er meget mindre vigtigt!)

Tips

 • Bliv involveret i skolens musikalske programmer arrangere et band, være en del af en musikalsk fællesskab. Nyd din musik!
 • Praksis, praksis og praksis!
 • Musikinstrumenter kan næsten altid findes på pantelånere. Hvis du har en ven, der har en anstændig viden om det instrument du spiller, bede ham om at gå med dig, så han kan hjælpe spotte de gode tilbud. Craigslist har over 12 millioner besøgende om måneden med store mængder af musikudstyr altid til rådighed.
 • Aldrig give op din musik, bare fordi nogle idioter kalde dig en nørd, fordi du spiller fem instrumenter. Musik er en af ​​de bedste former for kunst, og du bør aldrig give op.
 • Udover at ansætte nogle lærere, købe nogle sangbøger og lære at spille selv.
 • Hvis du har en højhastigheds internetforbindelse, kan du gå til og gøre en søgning på 'Lær at spille _____, video'. Så tjek de forskellige hjemmesider for værdifuldt videoindhold. Youtube har en bred vifte af lektioner til rådighed.
 • Det er okay, hvis du bliver frustreret, det er altsammen en del af læring.
 • Tænk musikalsk. Dette er formentlig en af ​​de sværeste ting i at være musiker. Altid kender hver eneste tone, som du spiller. Sommetider folk huske 10 sider af musik og spille det uden nogen fejl (efter gehør), mens de har ingen idé om, hvad de spiller. Praksis og du får der!
 • Sørg for at du er ved at lære fra nogen, der allerede ved, hvordan man spiller dit instrument. Det kan spare dig penge ikke at tage lektioner, men i det lange løb vil det hjælpe dig.
 • Må ikke bekymre dig, når du ser, hvor dyrt instrumenterne er. Du kan leje dem eller høre om gode tilbud fra venner. Også, behøver du ikke at købe et flygel, før du lærer! Prøv et tastatur i stedet.
 • Find lokale lærere til at give lektioner. Det er ikke altid så nemt som det lyder. bandFIND har udarbejdet en liste over musikere er villige til at give lektioner i dit område.

Advarsler

 • Prøv ikke at være "hater" andre former for musik. Bare sætte alle former for musik.
 • Prøv ikke at falde i dårlige vaner. De virker måske ikke vigtigt nu, men senere er det en anden historie, og det vil være vanskeligt at slippe af med dem.