Wkudk

Hvordan du får gratis internet på en Verizon Wireless RAZR V3M

Hvad mener du WAP er ikke GRATIS! Well.. normalt for at få adgang til WAP-eller Wireless Web du nødt til at ringe til Verizons kundeservice og betale et månedligt gebyr for WAP-adgang. Hvis du har en messaging pakke selv, ofte gange trådløse WAP er inkluderet. Men uanset, vil du stadig bruge minutter - uanset om du bruger denne gratis WAP ændring eller ej.

Hvad denne ændring gør, er ændrer proxy, du bruger til rent faktisk at få adgang til WAP. Når du bruger Verizons proxy, som er standard, får du debiteret for få minutter og brug og den faktiske overførsel af data (upload / download). Så i det væsentlige, ved at ændre proxy, undgår du at betale ekstra gebyrer for noget, og alt hvad du ser på WAP.

Også er det blevet rapporteret, at bruge denne gratis WAP modifikation betyder også, at du-ikke-have for at tilmelde dig adgang til det trådløse web... det er rigtigt... det betyder, at der kun anvender minutter... ingen månedlige gebyr, ingen data afgifter, kun få minutter. Og ja, det betyder, at gratis overnatninger og weekender betyder helt gratis WAP.

Steps

Hvordan du får gratis internet på en Verizon Wireless RAZR V3M. "Enter Security Code:".
Hvordan du får gratis internet på en Verizon Wireless RAZR V3M. "Enter Security Code:".
 1. 1
  Åbn telefonen. Tryk på # 0SETUP * eller # 073.887 * - HURTIGT - Hvis du holder en pause, mens du skriver # 0SETUP * i, kan det ikke fungere. Bemærk også, at det er en ZERO [0] ikke er en OH [O] eller du kan indtaste # # 02.679.737 på din telefon, og det bringer dig der uden sikkerhedskode (hvis det ikke virker, så brug # 0SETUP * (hurtigt)
 2. 2
  "Enter Security Code:" skal være på skærmen - typen 000000 hvilket er seks [6] ZERO s [000000], og tryk derefter på højre soft-key, som er den øverste højre knap, der er tættest på skærmen.
 3. 3
  Web-sessioner bør være det første punkt på listen, og bør fremhæves. Tryk på den højre soft-key for Vælg
 4. 4
  Tryk ned for at fremhæve [ny post], og tryk derefter på højre soft-key for at vælge
 5. 5
  Her vil vi opsætte den nye web session til i det væsentlige at give os fri WAP. Navn bør fremhæves. Du skal blot starte at skrive et navn, og det vil tage dig til en anden skærm for at indtaste tekst. Det er ikke så vigtigt, og du kan navngive websession noget. Til denne ansøgning, opkaldt vi vores web-session Google. Når du er færdig navngive din web-session, skal du trykke på venstre soft-key for OK
 6. 6
  Homepage bør fremhæves. Hvis det er, skal du trykke ned tasten 3 gange eller bare rulle indtil du fremhæver Gateway IP 1:. Her vil vi sætte IP-adressen på Google, som vil tjene som vores proxy. Jeg tror, ​​at bare skrive i google.com for "Gateway" vil arbejde så godt... men følgende er, hvordan gratis wap er normalt beskrevet.
 7. 7
  For at indtaste IP-adressen, skal du blot begynde at skrive ved at trykke på tasten 6, som vil tage dig til en tekstindtastning skærm med en 6 på skærmen på det yderste venstre. Dette er det første antal af vores IP-adresse. Tryk 4 tryk derefter på højre pil, således at markøren er efter den første periode. Skærmen skulle nu læse 64 __ |... ___ ___
 8. 8
  Nu er vi nødt til at indtaste resten af numrene. Type 233 og pause skriv derefter 167 og pause skriv derefter 99 og der bør være enden. Din skærm skulle nu læse 64.233 0,167. 99 | og hvis den gør, Tryk på den højre soft-key for OK
 9. 9
  Tryk på ned-tasten to gange, eller indtil port 1: er fremhævet. Tryk 8 som det er det første tal for havnen og vil få dig ind i teksteditoren. Tryk derefter på 0, hvilket skulle gøre det siger 80 på skærmen, og hvis den gør, Tryk på venstre soft-key for OK. De andre havne nedenstående Port 1: kan efterlades som deres standard.
 10. 10
  Sørg for, at tjenesten type 1 er sat til WAP. Hvis det ikke er, skal du trykke på knappen i midten, fremhæve WAP valget med din piletasterne, og tryk derefter på Select (højre soft-key)
 11. 11
  Og nu er vi færdig! Tryk på den højre soft-key for Udført og skærmen skal sige Stored: Google
 12. 12
  Du bør tages tilbage til listen over web-sessioner. Fremhæv Google så Tryk på knappen i midten (i midten af ​​op / ned / venstre / højre tasterne), og det bør starte din web-session med Google.
 13. 13
  Og voila! Du har nu GRATIS WAP ved hjælp af Google som en proxy. Du bør starte ud på google webside, og du bør være i stand til at styre væk til en anden side ved hjælp af din telefon menu.

Tips

 • Du har brug for motorola RSD for at ændre dine indstillinger på en nem måde, du har brug for at have dit brugernavn og password i oreder at få dit netværk arbejder du nødt til at anvende både brugernavn og kodeord til både CDMA og EVDO tjenester

Advarsler

 • Du kan skrue op din Internet, hvis det ikke gøres ordentligt

Ting du behøver

 • Motorola Razr V3C / V3M / KRZR for Verizon
 • Programmering Menu & "Web Sessions"