Wkudk

Hvordan til at chatte med kommandoprompten

Har du nogensinde ønsket at gøre noget nyttigt med kommandoprompten gerne chatte via et skolens netværk eller tale til din ven uden at skulle downloade noget fancy chat-software? Nu kan du med et par enkle trin!

Steps

Hvordan til at chatte med kommandoprompten. Åbn notepad skriv derefter.
Hvordan til at chatte med kommandoprompten. Åbn notepad skriv derefter.
 1. 1
  Åbn notepad skriv derefter:
   

 2. 2
  Når du er færdig, skal du klikke på filen, gem som, og derefter gemme det som messenger. bat.
 3. 3
  Gå til kontrolpanel (sørg for du er i klassisk visning). Klik på "administrative værktøjer", klik derefter på "tjenester".
 4. 4
  Nu finde "messenger" service i listen til højre og derefter åbne den. Du vil se "Starttype", som skal deaktiveres, så klik på det og vælg "manual".
 5. 5
  Nu skal du trykke på startknappen i øverste højre hjørne af vinduet (ikke på den grønne startknap), og klik på Anvend.
 6. 6
  Dernæst gør det samme procedure på fjerncomputeren. Indtil denne service er aktiveret på denne pc, eller du vil ikke være i stand til at bruge dette!
 7. 7
  Klik nu på messenger-fil, du har foretaget. Da det er en batch-fil det vil åbne med cmd (kommandoprompt). Det skal vise "MESSENGER" øverst og "Bruger:" under det. Indtast den IP-adresse på den eksterne computer. Hvis det er i netværket, så når du skriver beskeden næste, skal det sende det til dem. Det vil ligeledes være på den anden computer. Der kan du fik det!

Tips

 • En anden lettere måde er at gå til Start-menuen og klikke på køre eller tryk på startknappen + R, derefter skrive "conf" uden anførselstegn, som vil åbne NetMeeting, en lignende chat-program.

Advarsler

 • Det virker ikke på Windows Vista eller nyere.
 • Hvis du bliver fanget gør dette på en skole, kan du komme i problemer.

Ting du behøver

 • Adgang til to computere med Windows XP på samme netværk
 • Kommandoprompt