Wkudk

Hvordan til at bryde en BIOS-adgangskode

Har du nogensinde været låst ude af en gammel computer ved en glemt BIOS password? Der er ingen grund til at blive frustreret. Det er relativt let at omgå dette beskytte.

Steps

Hvordan til at bryde en BIOS-adgangskode. Sluk for computeren, og sørg for, at den er taget ud af stikket.
Hvordan til at bryde en BIOS-adgangskode. Sluk for computeren, og sørg for, at den er taget ud af stikket.

For en stationær computer (HP, Dell, osv.)

 1. 1
  Sluk for computeren, og sørg for, at den er taget ud af stikket.
 2. 2
  Åbn din computer sag. Du har brug for fysisk adgang til bundkortet for at fuldføre denne procedure.
 3. 3
  Find et cirkulære, (for det meste) silver metalgenstand på bundkortet. Dette er CMOS batteriet.
 4. 4
  Fjern forsigtigt CMOS-batteriet, undgå at røre den med fingrene, og lad det ud for omkring 120 sekunder. Dette vil skylle CMOS-hukommelsen, der lagrer BIOS password og alle andre opsætninger. (Se Advarsler )
 5. 5
  Sæt batteriet tilbage på plads, og tænd for computeren.
 6. 6
  Computeren skal derefter advare dig om, at CMOS-konfigurationen ikke kunne findes. Du kan enten omkonfigurere det selv eller gendanne standardindstillingerne. Gendannelse af standardopsætningen bør være fint.
 7. 7
  Du vil bemærke, at BIOS password er blevet ryddet, og du kan starte op uden den. Du kan nulstille BIOS-adgangskode til noget andet ved at gå ind i BIOS-konfiguration og sætte en ny User password (Supervisor Password styrer adgangen til BIOS, og ikke computeren!)

For en bærbar computer (ASUS)

 1. 1
  Husk, at bærbare computere kan være vanskeligere, især hvis det er en nyere model. Hvis den har en sikkerhed chip på bundkortet glemme alt om det. Du enten nødt til fysisk at fjerne chippen eller kontakt mfg til "master" password. Hvis du kan starte op fra en cd eller diskette prøve en af ​​disse metoder:
 2. 2
  Opret en Win98SE startmedier "eller noget, der lader dig starte op i MS-DOS", og starte op fra den.
 3. 3
  Når A: \> prompt vises typen debug og tryk enter.
 4. 4
  Du vil derefter kun se en "-".
 5. 5
  Type o 70 2e "omfatter de rum" og tryk enter.
 6. 6
  Type o 71 ff "omfatter de rum" og tryk enter.
 7. 7
  Type q, og tryk enter.
 8. 8
  Her er en liste over almindelige mfg bagdør adgangskoder:
  • AWARD BIOS
   • AWARD SW, AWARD_SW, Award SW, AWARD PW, _award, akavet, J64, j256, j262, j332, j322, 01.322.222, 589.589, 589.721, 595.595, 598.598, HLT, SER, SKY_FOX, Ally, Ally, Condo, Concat, TTPTHA, Apaf, HLT, KDD, ZBAAACA, ZAAADA, ZJAAADC, djonet,% øåñòü ïpîáåëîâ%% äåâÿòü ïpîáåëîâ%
  • AMI BIOS
   • AMI, AMI, AMI SW, AMI_SW, BIOS, PASSWORD, HEWITT RAND, Oder
 9. 9
  Andre adgangskoder, du kan forsøge (for AMI / award eller andre BIOSes) - Lkwpeter, lkwpeter, BIOSTAR, BIOSTAR, biosstar, biosstar, alfarome, syxz, wodj GVS
 10. 10
  Dell XPS M1210 = xceaxn05

Tips

 • Afhængigt af producenten af ​​dit bundkort, kan du være i stand til at bruge, hvad det kaldes en "bagdør password" for at omgå password problem. Prøv at se på de eksterne links til mulige passwords.
 • Husk, at passwords er case sensitive. De sidste to passwords på AWARD BIOS liste er på russisk.
 • Hvis du virkelig sidder fast, kan pc-producenten ofte give en "reset password", hvis du kan bevise at du er ejeren. Dette virker med Dell, men de normalt opkræve.
 • Undertiden BIOS reset jumper har en "håndtag", og er farvet en lys farve for at gøre det let at lokalisere. Også se i dit tilfælde nær bunden. Hvis det er et fremstillet computer så er det sandsynligvis kom med en lille mærkat med jumpere og placeringen af ​​reset jumper.
 • Hvis du er på udkig efter Sony PCG Series BIOS Master Password prøv denne her: http://elektrotanya.com/?q=hu/content/sony-pcg-series-bios-master-password

Advarsler

 • Når en BIOS er låst med en adgangskode, er en checksum af denne adgangskode, gemt i en sektor af FlashROM - dette er en chip på bundkortet af den bærbare computer, som også indeholder BIOS og andre indstillinger. For de fleste mærker, er denne checksum vises efter indtastning af en ugyldig adgangskode for tredje gang. hjælp af dette nummer et password kan beregnes. Hvilket er grunden til dette nummer vises, og er den måde OEM teknisk support beregner en adgangskode. Dell laptops bruge servicekoden.
 • I sjældne tilfælde, kan batteriet blive loddet i bundkortet og meget vanskelig at fjerne. Hvis dette er sandt, kan du nødt til at finde en jumper i nærheden af ​​batteriet, der opnår det samme resultat. Hvis du ikke ved, hvilken jumper det er, kan du teste dem alle. Tag (virkelig ud af stikket, ikke bare slukket) computeren, og starte en metodisk ændring i alle de jumpere positioner, ændre en, tælle til ti, ændre det tilbage, bevæge sig på næste. Efter ændring alle jumper-positionerne (på ældre bundkort dette kan tage et stykke tid) plug PS igen, og starte op. Du kan risikere at beskadige din computer med denne procedure, hvis du ikke er forsigtig.
 • Nogle bærbare såsom IBM ThinkPad er ubrugelig, når BIOS-adgangskode bliver nulstillet.
 • Må ikke bare begynde at trække jumpere på bundkortet. Sørg for at du ved, hvor det var, og i hvilken position, hvis noget går galt, er det skifte tilbage.
 • Hvis du tænder din computer, og det gør mærkelige lyde / bipper, skal du kontakte forhandleren, fabrikanten eller en reparation fyr til at ordne det.