Wkudk

Hvordan man bliver en kvalificeret og professionel etisk hacker

I de sidste par årtier, har der været en stigende efterspørgsel efter etiske hackere (også kendt som hvid hat hackere), da de beskytte computersystemerne mod farlige indtrængen. Etiske hackere er teknisk dygtige it-professionelle med et stærkt ønske om at løse problemer og forhindre ondsindede hackere i at forårsage skade på netværkssystemer.

At være en professionel etisk hacker du kræver motivation, engagement, initiativ, selv-uddannelse og formel uddannelse i etisk hacking.

Steps

Hvordan man bliver en kvalificeret og professionel etisk hacker. Kende fordele og ulemper!
Hvordan man bliver en kvalificeret og professionel etisk hacker. Kende fordele og ulemper!
 1. 1
  Kende fordele og ulemper! forskellige typer af hackere, såsom White Hat, Grå Hat og Black Hat hackere.
 2. 2
  Opsøge jobmuligheder for etiske hackere. Der er lukrative ledige job i offentlige organisationer, banker, finansielle institutioner, militære anlæg og private virksomheder.
 3. 3
  Analyser de grundlæggende krav for at blive en etisk hacker. Prøv at finde ud af de områder, hvor vil du nødt til at arbejde virkelig hårdt.
 4. 4
  Beslut område, hvor du ville foretrække at arbejde primært med hardware eller software. Må ikke tænke på speciale i både de områder. Selvom viden om både er påkrævet, men beslutningen vil hjælpe dig til at vide, hvor man skal begynde. Du skal være opmærksom på hver eneste funktion og komponent i computere, hvor du bliver nødt til at arbejde på.
 5. 5
  Evaluer dine styrker og interesser og få nogle kendskab til programmering som C eller Java. Disse programmeringssprog kan læres ved at tage formelle programmering kurser og læse bøger. Det vil hjælpe dig til at læse og skrive kode.
 6. 6
  Lær UNIX-operativsystemet, da det betragtes som den oprindelige operativsystem bygget af hackere. Også lære om Windows og Mac OS.
 7. 7
  Tag en professionel kursus. Der er en bred vifte af kurser til rådighed for it-sikkerhed fagfolk i "Ethical Hacking" eller "Internet Security", som vil hjælpe dig med at udvide din viden i etisk hacking.
 8. 8
  Gør eksperimenter på egen hånd at kende den faktiske sker i en situation.
 9. 9
  Begynde at eksperimentere med hardware og software til at lære at tage kontrol over de situationer, og hvordan man kan forhindre en computer i at få hacket.
 10. 10
  Læs på egen hånd at vide, hvad der er de områder, hvor du har brug for at forbedre, og hvad der skal læres at forfine din fokus. Teknologien ændrer sig hurtigt, og en god etisk hacker skal være villige og ivrige efter at holde trit med de nye teknologiske udviklinger.
 11. 11
  Bliv certificeret som det ville hjælpe dig til at lykkes i spidsen for dit erhverv.
 12. 12
  Holde forbindelsen til hacker-samfundet ved at dele tekniske informationer og ideer.

Tips

 • Hold du fokusere intakt i dit job.
 • Hold altid lære nye ting.
 • Må ikke gøre det bare for sjov.
 • Altid arbejde inden for loven og aldrig forsøge at bryde den.
 • Aldrig gøre det bare for pengene.

Ting du skal bruge:

 • Computere
 • Iver for at lære nye ting
 • Nyd dit arbejde
 • Være Anonymous.