Wkudk

Hvordan man kan hacke en Verizon RAZR V3M mobiltelefon

Verizon historie blokering mobiltelefon funktioner er ikke noget nyt. Fra deres første mærkevarer, deres nyeste gadget tilbud, Verizon låse-down deres egne mobile enheder operativsystemer. Vil du gerne både udnytte og tilpasse din måde Motorola oprindeligt designet RAZR? Med et par stykker af software, kan du få adgang til og tilpasse din egen RAZR. Det er din, og du har betalt for det, bør du være i stand til at udnytte alle sine funktioner.
Denne guide vil lede dig gennem at finde den rigtige software, der forbinder din RAZR til en pc, og ændre indstillinger på telefonen til at aktivere både USB og Bluetooth-filoverførsler med Windows XP.

Steps

Hvordan man kan hacke en Verizon RAZR V3M mobiltelefon. Uddrag føreren arkivet til en mappe (hvis relevant).
Hvordan man kan hacke en Verizon RAZR V3M mobiltelefon. Uddrag føreren arkivet til en mappe (hvis relevant).
 1. 1
  Hent driverne. Motorolas V3M drivere til er forpligtet til at tilslutte din RAZR til et via en mini-USB-kabel. En metode er at downloade en "USB Driver Tool", og de ​​"USB Device Drivers" fra Hack Razr hjemmeside. For den nyeste version, kan du downloade Motorolas EU Driver Installation fra deres. Du bliver nødt til at oprette en gratis konto for at komme til denne download side, hvis du ikke direkte følge linket ovenfor.
 2. 2
  Uddrag føreren arkivet til en mappe (hvis relevant). For Motorolas officielle driver udgivelse, er den udpakkede fil "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi" (spørgsmålstegn repræsenterer cifre i versionsnummer) og for tredjeparts-distributioner, bør de udpakkede filer omfatter otte. Inf filer og én. Sys fil.
 3. 3
  Installer driverne. Ingen af ​​de V3M drivere er Microsoft-certificeret, så vær sikker på du har fået dem fra en pålidelig kilde, før du fortsætter.
  • Anbefalet installation. Det kræver de officielle Motorola drivere fra deres developer site:
   1. Starte installationsprogrammet ved at dobbeltklikke på "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi" fil (spørgsmålstegn repræsenterer versionsnummeret pladsholdere).
   2. 1. vindue: Klik på knappen "Næste".
   3. 2. Vinduet: Vælg "Jeg accepterer" radio-knappen, hvis du accepterer licensen vises i vinduet, og klik derefter på knappen "Næste".
   4. 3. vindue: Klik på "Luk" knappen.
   5. Tilslut din RAZR. Find en "Type A" USB til "Type B" Mini-USB-kabel. Slut USB-enden til din PC, og Mini-USB-enden til din RAZR. Windows hardware guiden vil vise en serie anmeldelsen balloner fra systembakken, som den finder og installerer automatisk driverne.
  • Alternativ installation. For bilister distribueres af en tredjeparts, som ikke har installatøren:
   1. Tilslut din RAZR. Find en "Type A" USB til "Type B" Mini-USB-kabel. Slut USB-enden til din PC, og Mini-USB-enden til din RAZR. Dette bør foranledige en hardware guiden vises i Windows.
   2. 1. vindue: Vælg "Nej, ikke denne gang" radio-knappen og derefter klikke på "Næste>" knappen.
   3. 2. Vinduet: Vælg "Installer fra en liste eller en bestemt placering (avanceret)" radio-knappen og derefter klikke på "Næste>" knappen.
   4. 3. vindue: Klik på "Medtag denne placering i søgningen:" check-mark indtaster stien til de downloadede P2k drivere, og klik derefter på "Næste>" knappen.
   5. 4. vindue: Klik på "Fortsæt" knappen. Dette vises kun, når Driversignering er indstillet til "Advar" i "System Properties"> "Hardware"> "Driver Signing" muligheder for Windows XP.
  • 4
   Download og installer PST. Motorolas Product Support Tool udgave 7.2.5 er den seneste som dette skrives, men versionen 7.2.3 vil også arbejde med den aktuelle p2k software. Den PST software er intellektuelle ejendom Motorola, så ingen ekstra hjælp eller skærmbilleder kan tilvejebringes for at opnå softwaren.
  • 5
   Downloade og installere en p2k synes editor. Den p2k Seem Editor er et værktøj, der giver en direkte middel til manuelt at skifte bits af en mobil enheds indstillinger. Programmet behøver kun blive udtrukket fra sit arkiv til at fungere, da det ikke har installatør til at køre.
   Oprindeligt fundet på Howardforums.com år siden, har den oprindelige forfatter og / eller distributører efterlod ingen oplysninger til at spore programmets version eller bidragyder historie. Heldigvis ansøgningen er ganske stabil og pålidelig i sin nuværende distribueret formular. Fordelinger af ansøgningen indeholde en Functions.csv fil, der tildeler kommentarer til specifikke synes bits, en hexedit.dll fil, som regel en readme.txt eller. Nfo fil og p2kseem.exe programfil.
  • 6
   Udfør en tilsyneladende redigere for at aktivere filoverførsler. Den Seem Editor er opdelt i tre primære grænseflade grupperinger: seem placering, hexadecimal nettet, og bit switche. Hvis du vil bruge synes editor, er værdierne manuelt indtastes i synes placeringen i det nederste højre hjørne af vinduet. Dette vil give søgekriterier, når "Indlæs fra telefon" klikkes på knappen. Efter en vellykket læse, vil hexadecimale data vises i øverste venstre hjørne af vinduet. Hvis du klikker på en byte vil vise de relevante data i bit skift nederst venstre hjørne af vinduet.
   1. Indlæse p2k Seem Editor.
   2. Træd ind i den "Seem" tekstfeltet i "Load"-gruppen.
   3. Lad "Record" tekstfeltet i "Load" gruppe på standardværdien eller.
   4. Træd ind i den "Bytes (h)" tekstfeltet.
   5. Klik på "Load fra telefon"-knappen.
   6. Rækker af hexadecimale værdier skal vises i øverste venstre hjørne. Hvis du har modtaget en forbindelse fejl, lukke Seem Editor og nulstille forbindelsen med PST ved at oprette en ny telefonbog, derefter indlæse telefonens data i den nye telefonbog.
   7. Find rækken designet af nummeret.
   8. Klik på 11. kolonne dobbelt cifrede hexadecimale værdier på denne række. Den "Offset" vil læse i "Valgte byte detaljer" gruppe. Alternativt kan du klikke på den første kolonne i rækken og bruge tastaturets piletaster til at navigere til højre, indtil "Offset" lyder.
   9. "Bit 0" i "Selected byte detaljer" gruppe bør have en kommentar ved siden af ​​den: "Bluetooth eller USB-filoverførsel...". Sæt et flueben ud for "Bit 0" (kommentar er suffiks vil skifte til "on") og et flueben ud for "Bit 1".
   10. Dobbelttjek din bit ændringer, og en offset værdi stadig viser. Kontroller, at "Gem"-gruppen og "Load" gruppe afkrydsningsfelter 'værdier kamp. Ignorer tekstjusteringen af ​​tekstboksen indhold.
   11. Klik på "Gem på telefon"-knappen.
   12. Klik på "Ja" knappen.
   13. Forandring er færdig. Tag telefonen fra USB-tilslutning og strømcyklus det for at ændringerne kan træde i kraft.
   14. Søg efter andre synes redigeringer online for at ændre indstillinger, der ellers ville være utilgængelige i Verizons modificerede RAZR operativsystem.
  • 7
   Downloade og installere en filoverførsel nytte. Populære filoverførsel forsyningsvirksomheder omfatter Mobile Phone Tools, BitPim og P2k Commander. Find en, der virker bedst for din smag. Ingen af ​​disse programmer er perfekt, men hver tilbyder en anderledes twist af funktionalitet. P2k Commander er ofte udråbt som den nemmeste og mest straight-forward af p2k-baserede filoverførsel forsyningsvirksomheder, selvom det er fuld af bugs og kodet med dårlig fejlhåndtering.
   P2k Commander er forfattet af en person fra Ungarn med bidragydere fra hele verden. Mens dette skrives, er den aktuelle version 4.9.E.
   Når du er fortrolig med en, bør du være i stand til at gennemse, kopiere og slette filer, samt se individuelle filer og opbevaring.
  • 8
   Nyd din nye RAZR funktionalitet! Nu skal du have beføjelse til at bruge alle dine RAZR funktioner. Indsæt et 1GB flash-kort i din V3M og behandle telefonen som kamera, tommelfinger drev og MP3-afspiller, alt sammen i én enhed. Aktiver Java og downloade Java apps til din RAZR (Brew-baserede Java apps alene). Nyd den nyvundne frihed en helt ulåst mobilenhed.

Tips

 • Hvis du kun er interesseret i at bruge pc'ens USB -forbindelse til at oplade din RAZR, skal du følge trin 1 til 3. De resterende trin er fokuseret på at foretage ændringer i RAZR.
 • I modsætning til alternative metoder til at hacke Verizons RAZR, er denne proces ikke er nødvendigt at flashe telefonens firmware med en version til V3c. Du vil stadig være i stand til at bruge din flash-hukommelse slot efter denne proces.
 • Må ikke køre mere end én p2k program ad gangen. Kører flere P2k applikationer samtidig skaber problemer, fordi P2k bilister forventer én forbindelse ad gangen.
 • Når du bruger "BitPim" software, tilslutte din mobiltelefon, efter at ansøgningen er åbent. Vælg "v3cm" til din V3M telefon, når du forsøger at registrere telefonen.
 • Når du bruger "P2k Commander" software, tilslutte din mobiltelefon, før du åbner programmet. Softwaren vil læse fra telefonen, når den "P2k Mobile Phone" emne vælges fra en drop-down listen øverst.
 • Altid deaktivere en stil, tema, feature, eller tjeneste, før du sletter eller kopiere løbet relaterede filer. Vælg for eksempel en lydstil end "Master Volume" (dvs.: vælg "All Off"), før du sletter eller kopiere løbet ringetoner. I modsat fald kan resultere i delvist kopierede filer eller driver korruption som følge af kopiering med P2k Commander.
 • "USB Driver Tool" fra Hack Razr hjemmeside er et værdifuldt redskab i nulstilling pc'ens Motorola V3M drivere. Det er især praktisk, hvis du flytter din RAZR til en anden USB-port på din PC eller tilsluttet USB-hub. Det skal bemærkes, at ikke alle RAZR-telefoner er ens. Når du på udkig efter elementer til at ændre, så sørg for du kigger på de korrekte oplysninger til den telefon, du har. CDMA telefoner som V3M er forskellige fra GSM telefoner såsom V3 og V3i.
 • Når du er i tvivl, så prøv at afbryde din RAZR fra USB, power cycling det, og tilslutte den til USB. Hvis det ikke virker, skal du koble din RAZR, køre "USB Driver Tool", skal du genstarte pc'en, tilslut din RAZR, og genindlæs alle sine chauffører.
 • Ved udskiftning af nuværende temaets filer på din RAZR, vælge et andet tema fra menuen Display i forvejen. Skift tilbage til temaet efter de nye filer er på plads. Undertiden RAZR vil fryse efter en fil forandring. Hvis det sker, bør en simpel power cycling rette det.
 • Må ikke kopiere ringetoner større end 250KB i størrelse eller længere end 30 sekunder. For at være sikker, skal du oprette ringetoner mindre end disse værdier for at tage højde for metriske Byte omregningskurser (dvs.: 1.024 Bytes = 1 KB). RAZR V3M synes at fungere bedst med mono mp3-filer af enhver samplingfrekvens. Brug samplingshastigheder omkring 48kHz for længere MP3-filer.
 • Java-programmer virker på Verizons V3M, men kun hvis de er Brew-baseret. Regelmæssig eller filer vil ikke arbejde ().

Advarsler

 • Selv om visse former for praksis, såsom at tilpasse din telefon er både etiske og juridiske, andre former for praksis er ikke. Også selve processen med at bruge Motorola ophavsretligt beskyttet software er kun lovligt af dem med en licens til at bruge det.
 • Må ikke følger denne vejledning, medmindre du er villig til at tage de nødvendige risici. Din telefon, Verizon garanti, og Verizon service kan være på spil. Er risikoen for hacking telefonen værd den ekstra funktionalitet og / eller tilpasning?
 • Mest sandsynligt, du kan flashe telefonen tilbage til den oprindelige software eller fjerne synes redigeringer. Der er ingen måde at finde ud af, om en bruger har tilsyneladende redigeret telefonen, hvis du ændrer dem tilbage til fabriksindstillingerne.
 • Redigering af filer på din RAZR kan flag telefonen som ændret, hvis det nogensinde bliver til Verizon for service. Det kan også annullere din Verizon garanti, forsikring, osv. De fleste af de velkendte redigeringer er fuldt reversible forudsat du bakkes op telefonens originale filer og husket som synes redigeringer.
 • Udførelse synes redigeringer uforvarende kan gøre telefonen til et dyrt brevpresser. Være yderst forsigtig og omhyggeligt nøjagtig, når følgende retninger for synes redigeringer. Hvis det er muligt, skal du tilslutte din telefon direkte til USB-porten på en pc eller via en kvalitet USB-hub. Billig eller lav kvalitet USB-hubs uforvarende kan tilføje lag og mindske magt USB-tilslutninger.
 • Altid lave en back-up kopi af enhver fil, du har planer om at redigere eller erstatte.
 • For at overholde loven om ophavsret og etik, links til piratkopieret software (dvs.: Motorola Product Support Tool licens til kun mobiltelefon detailhandlere), der anvendes i denne proces vil ikke blive offentliggjort. Et eksternt link nedenfor peger på en RAZR hacking site med deres egne links til sådan software. Forsyninger software, der krænker en ophavsret er ulovlig, og give linket til sådan software kan være uetisk. Google ikke tolererer piratkopiering af software i enhver form.

Ting du behøver

 • Verizon Motorola V3M mobiltelefon
 • Microsoft Windows XP SP-2 installeret på en pc med mindst én USB-port fri
 • "Type A" USB til "Type B" Mini-USB-kabel af enhver længde
 • Downloadede software som forklaret i "trin":
  • Motorola V3M (p2k) chauffører
  • PST (Product Support Tool) 2.7.3 eller 2.7.5
  • Seem editor, der er p2k-baseret
  • Filtransferhjælpeorgan der er p2k-baseret