Wkudk

Hvordan til at dele musik mellem to computere med hjem andel

Deling i hjemmet er en iTunes støttet program, som giver dig mulighed for at dele musik mellem flere computere på samme netværk.

Har du nogensinde ønsket at have det samme sæt af musik på to af dine computere? Har du nogensinde tænkt, at den eneste måde at gøre dette var at overføre din musik via USB-drev, cd'er eller dvd'er? Nå nu iTunes har en ny forholdsvis enkel måde at dele musik. Deling i hjemmet er et program i iTunes, der giver dig mulighed for at lytte til musik fra ét bibliotek på en anden computer på samme netværk. Det koster ikke penge eller endda tage meget tid. Du skal blot følge disse anvisninger, og snart kan du dele musik nemt mellem to eller flere computere.

Sværhedsgrad: Let. Enhver med mindst grundlæggende computer viden bør være i stand til at gøre dette.

Steps

Hvordan til at dele musik mellem to computere med hjem andel. Åbn dine iTunes, og klik på itunes fanen i øverste højre hjørne.
Hvordan til at dele musik mellem to computere med hjem andel. Åbn dine iTunes, og klik på itunes fanen i øverste højre hjørne.
 1. 1
  Åbn dine iTunes, og klik på itunes fanen i øverste højre hjørne. Klik derefter på knappen Indstillinger.
 2. 2
  Når præferencer kassen popper op, klikker på fanen Deling, og marker afkrydsningsfeltet, der siger "se efter delte biblioteker", "deler mit bibliotek på mit lokale netværk" og "share hele biblioteket." Når du er færdig klik på OK.
  • Hvis du ikke ønsker at dele al din musik, klik på "Del valgte spillelister."
  • For at beskytte den musik, du deler via Deling i hjemmet kan du vælge "Kræver adgangskode", så deltagerne i Deling i hjemmet skal kende adgangskoden for at få adgang. Klik på OK, når du er færdig.
 3. 3
  Åbn begge computere «itunes og klikke på fanen øverst på skærmen, der siger" avanceret "og derefter rulle ned og klikke på" turn på hjemmebane deling. "
 4. 4
  Indtast dit brugernavn og adgangskode, du registrerede din iTunes Store-konto under på begge de computere, du hjem deler imellem. Tryk på "Opret deling i hjemmet", når du er færdig. iTunes vil bede dig om at bekræfte din beslutning.
 5. 5
  Under en fane, der siger "delt" i venstre side af iTunes-vinduet, skal de tilgængelige biblioteker vises. En Delt musik-ikon med en trekant kan vises, hvis flere delte bibliotek eksisterer. Du skal blot klikke på dette ikon for at vise alle biblioteker i dit netværk.
 6. 6
  Træk musik fra den nyligt tilgængelige biblioteket til dit eget bibliotek. Det kan være lettere, hvis du bruger to iTunes-vinduer. Du kan ikke trække hele spillelister til dit bibliotek, men du kan vælge en sang eller flere sange til at dele.
 7. 7
  For at slå hjemme deling slukke blot gå tilbage til den fane, der hedder "avanceret" og valgte "slukke hjem deling."

Tips / før du begynder

 • Sørg begge dine computere er lige ved hånden. Du kan kun oprette Deling i hjemmet ved fysisk arbejde på hver af de implicerede computer og ved at have disse computere på samme netværk. Prøv at bruge dit eget netværk derhjemme til at oprette dette program, da nogle college-netværk eller café netværk ikke kan tillade deling i hjemmet.
 • Kender adgangskoden og logge på for din iTunes Store-konto
 • Har begge computere åbne og kigger frem og tilbage mellem dem for at oprette Deling i hjemmet.
 • At ændre, hvad navnet dit bibliotek ser ud til andre, som går under fanen igen og derefter til fanebladet "General" og skrive et nyt navn i feltet, der siger "Library Name". Klik på OK.

Advarsler

 • Du kan kun Forside Del med op til 5 andre computere.
 • Sørg for at din netværk giver dig mulighed for at dele musik.

Ting du behøver

 • To eller flere computere til at dele musik mellem
 • Adgang til dit netværk brugernavn og password
 • iTunes