Wkudk

Hvordan man kan omgå en firewall eller internet-filter

Må ikke du hader det, når du går til en hjemmeside på skole og finde ud af, at skolens web filterblokke det? Denne guide vil lære dig flere måder at omgå web filter til at få adgang til dine hjemmesider. Nogle metoder kun arbejde med visse filterkonfigurationer så du måske nødt til at eksperimentere med flere metoder til at finde den bedste for din situation.

Steps

Hvordan man kan omgå en firewall eller internet-filter. Download UltraSurf eller Jondo klientsoftware.
Hvordan man kan omgå en firewall eller internet-filter. Download UltraSurf eller Jondo klientsoftware.

Gennemse bruge UltraSurf eller Jondo

Begge programmer bruger selvopfundne GAVE system med en høj kryptering standard. Gave er en node-proxy anti-jamming system, der hævder at have højere standarder end finansielle transaktioner industrien sikkerhed.

 1. 1
  Download UltraSurf eller Jondo klientsoftware. Begge kan downloades i exe-format.
 2. 2
  Pak softwaren ved hjælp af enten PeaZip, Winzip eller WinRAR.
 3. 3
  Når udpakket, skal du køre programmet. UltraSurf og Jondo er grønne software og kræver ikke installation. Du skal blot udføre U [version] exe eksempel:. U86.exe, U87.exe eller JonDo.exe. Softwaren vil forsøge at forbinde til proxy-servere og vil åbne en standard web side i din standardbrowser efter vellykket forbindelse. Softwaren vil arbejde på alle installerede browsere.
 4. 4
  Sæt den eksekverbare på et flashdrev derhjemme. Det kan derefter køre off flashdrevet i skolen, hvis du ikke er i stand til at hente den, mens i skolen.
  • Vigtigt: Brug disse programmer meget diskret. Hvis arbejdet eller skole myndighederne opdager, hvad du laver, vil de utvivlsomt deaktivere computersystem fra at blive brugt i fremtiden.
  • Husk på, at nogle netværk kun tillader autoriserede programmer (exe s). Brug separate programmer, der er anført ovenfor, vil ikke fungere.
 5. 5
  Bemærk, at hvis begge disse klienter er blokeret, andre kan findes nedenfor.

Browsing ved fuldmagt

 1. 1
  Deltag i en postliste. Da fuldmagter få blokeret ofte du skal deltage i en proxy mailing liste som Circumventer (link nedenfor), at holde få friske fuldmagter dagligt.
 2. 2
  Find en proxy site. Må en søgning efter "gratis online proxies". Dette vil give dig en liste over fuldmagter til at omgå filtre, såsom FrogTunnel eller Vtunnel (kræver JavaScript).
 3. 3
  Find en proxy websted, der ikke er blokeret af filtrene.
 4. 4
  Skriv navnet på det websted, du vil have adgang ind i feltet. De fleste steder har et afkrydsningsfelt, der siger "blok scripts", det er bedre at du fjerner denne.
 5. 5
  Hvis ingen af disse arbejder, downloade og installere firefox og manuelt ændre proxyindstillingerne. Gå til Funktioner> Indstillinger> Connection Settings og ændre proxy-indstillinger til en proxy. Gå til ask.com og søge proxy lister.
  • Hvis din skole blokerer en bestemt proxy, der er en måde at få adgang til det. Få URL'en via Google, og klik derefter på "cached". Dette vil gøre dig vise siden og bruge proxy. Husk, at adaptive firewalls vil fange dig og permanent blokere sitet. En anden måde at komme omkring en firewall er at sætte mellemrum mellem bogstaver, når du søger efter websteder. Ligesom dette: proxy. abc 1 2 3. com

Brug en VPN, hvis proxy sites ikke virker

 1. 1
  En VPN fungerer som en kryptering agent mellem dit system og netværk, og på den måde omgår alle firewall restriktioner. Du kan downloade en VPN-software, eller sætte en manuel virtuelt privat netværk på dit eget system ved hjælp af oplysningerne fra vpn udbyder. En gratis VPN er bedste valg til at fjerne blokeringen websites på skolens computere.
 2. 2
  Hotspot Shield, supervpn og åbne VPN er nogle populære navne fra vpn udbydere. Du kan downloade en gratis VPN fra http://www.unblock-gamesatschool.com at fjerne blokeringen spil hjemmesider og firewall filtre på din skole.
 3. 3
  Bare installere og klik på Opret forbindelse, nu kan du få adgang til alt blokeret indhold på din skole.

Hosting en PHP proxy

 1. 1
  Find en gratis PHP vært gerne Bravenet på en ublokeret computer. Sørg for, at det har FTP Support eller en måde at uploade PHP-scripts. Opret en konto.
 2. 2
  På en ublokeret computer, skal du finde en PHP proxy script. Der er mange tilgængelige, og er som regel bare én fil.
 3. 3
  Upload PHP proxy script til din PHP vært. Test det ved at udføre scriptet fra din browser.
 4. 4
  Indtast adressen på dit script ind i din skole computer.
 5. 5
  Som et eksempel: Hvis du gik til Bravenet, kan din vært blive youngone.bravenet.com. Upload din proxy ie "snake.php" og udføre den ved at gå til "youngone.bravenet.com / snake.php". Det er det.
  • Hvis du opretter en PHP Proxy, skal du bruge et andet navn. Må ikke skabe et væld kaldet "mycoolproxy.phphost.com / hacker-proxy.php"

Browsing via fjernadgang

 1. 1
  Efterlad en computer tændt og tilsluttet til internettet derhjemme. Aktiver fjernadgang.
 2. 2
  Opsæt fjernadgang på din skole computer. Gå til Start -> Tilbehør -> Remote Desktop Connection. Læg i din IP-adresse (eller tilmelde dig computeren derhjemme for dyndns.org at få et navn for det, hvis din adresse ændrer sig hele tiden). Du kan oprette forbindelse til din hjemmecomputer, og gøre noget, du ønsker derfra.
 3. 3
  Du kan også bruge en VNC tjeneste.

Instant messaging med groovynotes

 1. 1
  Logge på groovynotes til instant messaging. Det bruger kun standard HTTPS port til at kommunikere, som gør det muligt at passere gennem næsten enhver firewall.
  • Gå til groovynotes.com og klik på linket for at installere udvidelsen.
  • Efter installation, inviter dine venner og begynde at chatte væk.

Instant messaging via gmail / yahoo! mail

 1. 1
  Brug gtalk hvis du har en google mailkonto. Gmail understøtter instant messaging løbet AIM eller deres egen gTalk protokol.
 2. 2
  Brug yahoo! Messenger, hvis du har en Yahoo! e-mail-konto. Ligesom Google, understøtter Yahoo! instant messaging med begrænset chatfunktionen inde i sin grænseflade.

Tips

 • Hold en hjemmeside, du er formodes at være på åbne, mens du gør dette, så du kan skifte på et øjebliks varsel.
 • Du kan browse til sider med disse IP-adresser til at hjælpe omgå nogle filtre.
  • YouTube: YouTube er en Google underdomæne, så det er ikke muligt at få adgang til det via IP-adresse.
  • MySpace: 63.135.80.46
  • Facebook: 69.62.189.11
  • MiniClip: 77.73.32.120
  • Addicting Spil: 204.2.179.10
 • Hvis du ønsker at se YouTube-videoer via en proxy, sørg proxy, du bruger understøtter YouTube eller har "Flowrør" plugin. Ellers kan det ikke fungere.
 • Slet din browserhistorik, når du er færdig.
 • Din skole kan anvende indholdsfiltrering på pakken niveau. De kan se, hvad du laver, selvom du går gennem en proxy. For at omgå dette, så prøv at finde en proxy, som du kan bruge via SSL.
 • Nogle skoler ansætte en remote desktop administration system, der giver dem til rent faktisk at overvåge din computers skærm fra IT kontor, samt mulighed for at styre computeren eksternt med deres mus og tastatur. Hvis dette er tilfældet, vil de se dig på besøg en proxy hjemmeside, og du vil blive fundet ud af. Men hvis du søger at gøre noget som at spille en flash spil, så kan du lade spillet indlæst, derefter frakoble Ethernet-kablet, så læreren kan ikke se, hvad du laver via remote desktop.
 • Hvis du bare skrive "https" i stedet for "http" i starten af ​​adressen, kan du gå til nogle steder, da de fleste blokkere ikke er konfigureret til at blokere sikre websider. (Eksempel:) Bemærk, at ikke mange hjemmesider bruger sikre forbindelser, så det vil kun arbejde for nogle steder.
 • Skolen kan blokere visse MIME-typer f.eks mp3-filer. En fuldmagt vil ikke lade dig hente disse.
 • Skolen vil stadig holde styr på din historie, så gå ikke kigge op ting, du bør ikke.
 • Hvis din skole bruger et ord filter, der blokerer adgangen ved at scanne sites for word indhold, brug Picidae. En Picidae server vil levere hele webstedet som en ikke-interaktiv skærmbillede.

Advarsler

 • Vær sikker på at vide, hvad konsekvenserne af at gøre dette er, før du forsøger det. Dette er klassificeret som computer manipulation og er mest sandsynligt mod dine skolens regler. Du kan komme ind i alvorlige problemer, hvis du er fanget.
 • Må ikke fortælle alle om, hvad du gjorde, eller sikkerheden hullet vil blive fundet og repareret.
 • Pas på, at ingen lærere eller andre personer, der kan fortælle se dig i den handling, eller du kan komme ind i alvorlige problemer, vil den metode, du brugte blive utilgængelige på toppen af ​​din suspension.
 • Du bør læse din skole / virksomhed IT-politik for at få en idé om sværhedsgraden af ​​straffen, hvis fanget. Det kunne være en simpel advarsel eller så meget som fuldstændig afstødning.
 • Bemærk også, at i England, ved hjælp af skolens computersystem på denne måde er ulovlig i henhold til Computer Misbrug Act. Den leveres med en heftig bøde og endda fængsel tid.
 • Ingen er ansvarlig for dine handlinger, men dig, er du vælger at gøre dette på egen risiko, bebrejder ikke forfatterne af denne artikel, har vi ingen tilknytning til dig og dine handlinger, så tænk før du handler.
 • Tilrådes at mange skoler og andre organisationer beskæftiger logning af alle netværksdata. Din organisations it-afdeling vil være i stand til at spore denne aktivitet, som er imod netværks brug politik. Dette indebærer som udgangspunkt, at din computer aktivitet er indspillet, såsom hjemmeside historik indtastede data kan osv. Nogle programmer også se alt, hvad du gør på din computer, ligesom hvis nogen var optage hvad du gør med et kamera. Vær opmærksom på: UltraSurf dækket dine spor, så dine handlinger kan ikke optages på en normal måde, men det kan ikke være i stand til at stoppe skærmbilleder.

Eksterne links