Wkudk

Hvordan man kan omgå Websense

Arbejdsgivere, offentlige institutioner og biblioteker bruger i stigende grad Websense og andre internet filtre til at blokere adgangen til bestemte hjemmesider. Mens disse filtre kan skære ned på risikoen for virus, hjælper forpurre hacking forsøg, og muligvis øge medarbejdernes produktivitet, de kan også forhindre adgang til en række populære websites. Heldigvis uden om Websense er overraskende let.

Steps

Hvordan man kan omgå Websense. Find en proxy eller omgåelse site.
Hvordan man kan omgå Websense. Find en proxy eller omgåelse site.
 1. 1
  Find en proxy eller omgåelse site. Sites som tilbyder en måde at omgå Websense ved for eksempel ved hjælp af en sikker forbindelse (bemærk, at url begynder med "https", ikke "http"). Du kan få adgang til circumventor eller proxy site, og derefter få adgang til blokerede sites gennem det. Alternativt kan du bruge et program kaldet vpntunnel at køre programmer (som bittorrent eller spil som World of Warcraft osv.) til rådighed fra
 2. 2
  Indtast den webadresse, du ønsker at gå til i boksen på sitet. Når du får adgang til proxy site, indtaste adressen på det websted, du ønsker at gå til i boksen på skærmen. Hvis du bruger vpntunnel, installere og logge på med softwaren.
  • Installer en circumventor program på din hjemmecomputer. Hos Peacefire.org kan du downloade en circumventor program på din hjemmecomputer, så du kan få adgang til blokerede sites på andre steder ved at forbinde til din hjemmecomputer. Hent et par programmer, og kør opsætningen, og programmet vil give dig en url, du kan bruge til at få adgang til den fra hvor som helst. Skriv denne url og bære den med dig. Bemærk: Du behøver ikke downloade programmer på computeren med det filter - du downloade dem på en anden computer, som du kan oprette forbindelse til fra den filtrerede computer.
  • Angiv URL'en til din hjemmecomputer i webbrowseren på den filtrerede computer. Når du er på en computer med en filtreret forbindelse (på arbejde eller på biblioteket, for eksempel), skal du blot indtaste webadressen på circumventor program gav dig, og du vil kunne få adgang til blokerede sites via din hjemmecomputer. Bemærk, at dette kun vil fungere, hvis din hjemmecomputer er tændt og tilsluttet til internettet.
  • Brug kommandoprompten til at finde hjemmesider undersøgelsesperioden. Dette er en ganske god metode, ved hjælp af PING-funktionen på Windows-pc'er, kan du finde den websites IP-adresse, og bruge direkte adgang. Hvis hjemmesiden er på en delt server men det er som regel sådan her: http://123.123.123.123/ ~ WEBSITENAME

Quick fix

 1. 1
  Google den webadresse, du gerne vil komme videre.
 2. 2
  Ved siden af søgeresultatet vil der være 2 links, "cached" og "ligner". Klik på "cached".
 3. 3
  Det vil være en version, der er et par dage gammelt, men det bør fungere perfekt 95% af tiden.

Tips

 • Da fuldmagter få blokeret ofte du skal deltage i en proxy postliste som den nedenfor til at holde få friske fuldmagter dagligt.

tech.groups.yahoo.com / gruppe / frisk proxy / join (copy / paste dette i din browser)

 • http://freebrowse.info/
 • Det er nye skabt fuldmagter (marts 2009):

 • http://surfingtoday.info/
 • http://findwealth.info/
 • Den måde det virker er, at proxy undgåelse site er hostet på et ikke-filtrerede forbindelse. Den side er ført gennem denne forbindelse til din computer.
 • Hvis du blot ønsker at læse teksten, skal du skrive webstedets url ind i Googles søgefelt, og når listen over resultater kommer, skal du klikke på "cached" link.
 • De steder, der er omhandlet ovenfor, er blot to af mange sådanne websteder tilgængelige på internettet. Du kan søge efter mere, hvis du ikke kan få dem til at arbejde.
 • Den proxy site kan have muligheder for at blokere cookies, scripts, osv. Du kan have problemer med at få adgang til eller visning mange steder, hvis du har alle disse blokke aktiveret, især for scripts.
 • Websense kan også omgås ved hjælp AOLOpenRide software. Du skal bruge en AOL / AIM-skærmnavn og logge på, men OpenRide browser omgår Websense filtre.
 • Dette giver dig mulighed for at bruge spil, downloads etc.: I Start Menu, Kør gå og skrive "cmd" uden anførselstegn. Tryk på Enter. I det vindue der kommer op, skal du skrive "ping www.whateverwebsite.com" og tryk Enter. Det vil sige "Pinger www.whateverwebsite.com [#. #. #. #] Med 32 byte data." Tallene efter whateverwebsite.com er webstedets IP-adresse. Indtast disse numre, med de perioder mellem dem i din browsers adresselinje. Du vil være i stand til at få adgang til siden og alle funktioner vil være normal. - Er der ikke arbejder med Websense eller Norton Parental Control. Kan arbejde med andre filtre.
 • Brug Google-oversættelse funktion til at fungere som en proxy. Indtast denne url " http://www.google.com/translate?langpair=fr|en&u=www. <sitenamehere>. com ". Det bruger Google til "bounce" hjemmesiden, og da det bevæger sig gennem google det skulle fungere, hvis Google er blokeret. Det er måske ikke arbejde med Websense.

Advarsler

 • Vær forsigtig. Hvis bibliotekar eller din arbejdsgiver fanger dig adgang censurerede hjemmesider på en filtreret forbindelse, kan du være i problemer. Du kan endda miste dit job, men mere sandsynligt din chef vil gerne vide, hvordan du gjorde det. Må ikke vise ham.
 • Hvis Websense blokerer omgåelse hjemmesider, kan du ikke få adgang til det.
 • De fleste af disse skridt vil ikke fungere, hvis din it-afdeling er halvvejs anstændigt. De fleste steder med begrænset adgang til internettet også begrænse dig i at installere programmer. Din bedste chance er at finde en proxy, der ikke er blokeret, men pas på, fordi Websense ser efter tendenser som denne, og låser dem ned dagligt.