Wkudk

Hvordan du opgraderer din PSP firmware

Har du nogensinde overvejet at opgradere din PSP firmware? Hvis du kan lide nogle af de nye funktioner Sony har udgivet i firmware, kan dette være stedet for dig. Dette emne er, hvordan du opgraderer din PSP firmware med et USB-kabel.

Steps

Hvordan du opgraderer din PSP firmware. Få firmware opgradering data.
Hvordan du opgraderer din PSP firmware. Få firmware opgradering data.

Metode 1

 1. 1
  Få firmware opgradering data. Du kan få en på den officielle PSP hjemmeside. Når du klikker på Download nu, husk at gemme det, ikke åbne den. Filnavnet skal være EBOOT.PBP Gem et sted hvor du kan få adgang til den let fx Desktop, My Documents, C: \.
 2. 2
  Tilslut din USB-kabel, som du har købt eller haft til din pc eller computer (samme). På din PSP, skal du gå til Systemindstillinger og på 2. fra toppen presse (X) på USB forbindelse. På din computer, det burde sige noget som ny hardware fundet USB-lagerenhed. I min computer der skulle være noget ved navn "Flytbar disk"
 3. 3
  Klik på den flytbare disk, og indeni er der måske (måske ikke være) være en mappe med navnet "psp". Klik på PSP mappen til at gå inde i det og inde i PSP der kan være en undermappe ved navn "GAME".
 4. 4
  Inde i GAME mappen, skal du oprette en ny mappe og navngive den opdatering i caps, ingen mellemrum. Indeni, UPDATE mappe træk og slip, som EBOOT.PBP, som du hentede tidligere.
  • Hvis PSP mappe og GAME mappen ikke er der, kan du bare oprette dem. Husk, at mappenavnet SKAL være med blokbogstaver og GAME mappen INSIDE PSP mappen ikke rode dette op eller din PSP vil ignorere dine mapper
 5. 5
  "Sikker fjernelse af hardware" - det bør være i din Icon Bar på højre side af din start-bar.
 6. 6
  Oplad din PSP, og sæt den ind i væggen. Gå til Games Samarbejdsområde bør der være et ikon, der siger Memory stick Vælg det ved at trykke "X" og du vil se PSP opdatering version * ** (* betyder hvilken version du har downloadet på din PSP)..
 7. 7
  Tryk PSP opdatering version *. **, Vil det rydde skærmen i nogle få sekunder og komme tilbage på siger "PSP-systemsoftware version *. **" Det har en "Start" option eller siger, at du allerede har denne version. Tryk på knappen Start, hvis du vil opgradere.
 8. 8
  Gå gennem brugeraftale og start opgraderingen. Når den starter, så husk ikke at røre, at PSP. Bare lad det alene på gulvet, skrivebord, stol, osv. Det vil ikke tage lang tid.

Metode 2

 1. 1
  Gå til netværket opdatering under indstillinger.
 2. 2
  PSP søger efter mulige opdateringer.
 3. 3
  Når opdateringerne kommer, uden om alle aftaler mv. Ved at trykke på "X" knappen.
 4. 4
  Lad det opdateres i fred.

Metode 3

 1. 1
  Sørg for at have en indsat UMD.
 2. 2
  Gå til spillet og vælge PSP opdatering.
 3. 3
  Klik på den Klik på>. Else vil du se en menu og aftaler.

Tips

 • Husk at oplade og tilslutte din PSP i væggen. Hvis du ikke gør det, kan du få batteriet glitch og smide din PSP evigt.
 • Opdateringen kan tage et par minutter, måske 2-5 minutter, så prøv ikke at gøre noget til din PSP under opdatering, herunder afbrydelse af stikkontakten i væggen, slukker den osv.
 • Mange mennesker Nedjustering deres PSP til version 1.5 med henblik på at opgradere til højere version sådan 3.51 etc.Because med en opdateringshastighed PSP med en version 3.03 eller nyere, kan du køre en masse flere spil og software-applikationer uden restriktioner på it.Learn hvordan nedgradere din PSP til version 1.5 ved hjælp af din PSP batteri
 • Sørg for, når oprette mapper til at navngive dem med store bogstaver vil omdøbe, blot højreklikke mappe, Omdøb

Advarsler

 • Sluk ikke din PSP mens den opdaterer eller det kan gå i stykker.
 • Afhængigt af hvilken firmware du opdaterer til at gøre dette kan miste din evne til at nedgradere det - og køre homebrew - igen, i lang tid.
 • Lad ikke din psp alene, når det er op-eller-nedgradering. måske nogen slukke den desværre.
 • Hold det væk fra kæledyr og små børn, fordi de måske få fat i det og slippe det ved et uheld.

Ting du behøver