Wkudk

Sådan GPS spore en mobiltelefon

GPS eller Global Positioning System, oprindeligt udviklet til militæret, er siden blevet en fast bestanddel af det moderne liv for så mange. Det kan lokalisere vores placering i 3D. plads med en nøjagtighed på blot et par fod eller meter. Vi er måske ikke altid vide, hvordan vi kom, hvor vi er, men vi ved, hvor vi er, og hvor lang tid det vil tage os at komme derhen, hvor vi skal hen. Takket være vores smarte telefoner, kan vi lade andre folk vide, hvor vi er, også! Denne artikel vil vise dig et par måder at få til at ske, og hvorfor der er generelt en god ting.

Steps

Sådan GPS spore en mobiltelefon. Bestem den bedste service.
Sådan GPS spore en mobiltelefon. Bestem den bedste service.
 1. 1
  Forstå fordelene. Der er mange grunde til at bruge GPS-baserede placering tjenester.
  • Som forælder kan du ønsker at finde en teenager, der har savnet udgangsforbud. Er de på skolen, eller med en betroet ven eller i den del af byen?
  • Som arbejdsgiver kan du ønsker at kontrollere transport af dine medarbejdere i arbejdstiden. Vil Sandy i lastbil 7 være i stand til at nå lageret i tiden med denne trafikprop eller en alternativ rute mere mening? Hvorfor er Pat stadig parkeret ved golfbanen? Frokost var over 2 timer siden!
  • Som forbruger kan du være sulten til frokost og ønsker at vide, hvor Starbucks nærmeste er. Og Åh, ved den måde, hvor den nærmeste tankstation er!
  • GPS tracking kan også vise sig nyttig i krisesituationer, da mange trådløse netværk tillader nødtjenester teams at modtage oplysninger fra mobiltelefoner, der er blevet brugt til at kontakte dem for at få hjælp.
 2. 2
  Bestem den bedste service. Uanset årsagen til at bruge GPS tracking tjenester til at finde en mobil enhed, der er mange ressourcer og metoder, der bistår i processen.
  • Placering deling giver mobiltelefon-brugere til at sende deres færden inden for sociale medier rammer. Stort set alle de primære sociale medier aktører omfatter placering deling som en del af deres feature sæt: Yelp, Facebook, Twitter, Google+ Local, Foursquare-alle disse opfordre brugerne til at tagge deres placering, når de sender statusopdateringer!.
  • Mange selskaber er nu investerer i proprietære udvikling af sociale medier og netværk services, der giver medarbejderne til frivilligt at dele stedsoplysninger med kolleger og ledelse.
  • Frivillig sporing indebærer smart telefon funktioner eller en mobiltjeneste plan, der omfatter sporing af enheden via webbrowser eller anden mobil enhed. Disse tjenester giver brugerne mulighed for at oprette advarsler og konfigurere konti for at lokalisere placeringen af ​​andre brugere i et bestemt godkendt område eller sende en besked, når brugerne rejser uden for et sæt parameter. Kan du ikke lide Peggy Sue krydser ud af tør county på fredag ​​nætter? Indstil en alarm! Hvis hun krydser 110th Avenue sydpå, du modtager en SMS-besked, og kort tid derefter, Peggy Sue får et call-fra dig!
 3. 3
  Vælg et trådløst netværk tjenesteudbyder, der tilbyder GPS-kompatible enheder. Mens nogle udbydere af smartphones tilbyder tracking tjenester som en standard funktion, kan grundlæggende telefoner og planer ikke denne funktionalitet.
  • For eksempel tilbyder AT & T en tjeneste kaldet FamilyMap. Med denne betalt service du kan spore, når som helst, placeringen af ​​et familiemedlem. De vil blive underrettet, at du sporer dem, så du vil ikke være i stand til at overraske dem, men det kan give dig fred i sindet at vide dit barn kom hjem fra skole hver dag.
  • Hvis du har en aktuel cellulær kontrakt forhøre sig om tilføjelse af sporing funktioner til din plan og opgradere til GPS-kompatible enheder, hvis mulighed eksisterer.
  • Hvis du er i markedet for en ny tjeneste, vejer alle dine muligheder og forskning forbruger kilder at få råd og ratings oplysninger, der kan hjælpe i udvælgelsen af ​​det mest fordelagtige tilbud, og mest omkostningseffektive plan for dine behov.
  • Sammenlign enheder, samt tracking tjenester, for at sikre, at du vælger de mest kompatible muligheder for simple sporing af familiemedlemmer eller komplekse tjenester, såsom internationale rejsende tracking.
 4. 4
  Match den relevante enhed med den nødvendige teknologi og start-tracking. Når du har de rigtige værktøjer og brugerens samtykke, du behøver kun at holde GPS tracking indstilling aktiveret.
  • Du kan GPS spore en mobiltelefon ved at tillade GPS-data, der skal indsamles af mobiltelefon og sendes via det netværk, du vælger. Din installerede teknologi vil kommunikere via web-baserede tjenester til kort, og softwaren vil rapportere brugerens placering til online-tjenesten.
  • Afhængig af den anvendte enhed og sporing, kan du bruge et månedligt abonnement til en tracking service i tillæg til installation af teknologi på en GPS-aktiveret telefon. Du bliver også nødt til at sikre, at brugeren holder tracking-funktion aktiveret for konstant placering.

Tips

 • Du kan forskning og installere gældende teknologi ved hjælp video tutorials og gratis tjenester, hvis du ønsker at prøve GPS tracking, før du tilføjer funktionalitet til din eksisterende plan.
 • Sørg for, at hvis du betaler for tracking tjenester, at alle involverede parter-tracker (forælder, arbejdsgiver, ægtefælle), og mobile bruger (barn, medarbejder, ægtefælle)-er enige om at holde tracking-enhed aktiveres eller sværger at ikke manipulere med eller deaktivere enheden.
 • Spørg om og bruge virksomhedens ydelser-hvoraf mange udbydes af udbydere af populære smartphones, der anvendes af store organisationer til at kommunikere effektivt med en massiv global arbejdsstyrke. Disse tjenester kan tilpasses baseret på modeller af telefoner og de forretningsmæssige krav hos brugerne.

Advarsler

 • Secret tracking, selvom ulovligt, er den praksis at spore celle brugere uden deres viden og / eller samtykke. Disse tjenester er ikke tilgængelige via lovlige mobile tjenester udbydere.