Wkudk

Hvordan laver tekst usynlig på en webside

Gøre teksten samme farve som baggrunden på en webside, kan du indsætte hemmelige beskeder i såkaldt "usynlig blæk." Nu kan du bruge dette på din webside. Fremhæv plads foran denne sætning til at afsløre den skjulte budskab. (Dette er, hvad det vil være som!)

Steps

Hvordan laver tekst usynlig på en webside. Skriv beskeden i din web editor (eller i HTML-koden direkte).
Hvordan laver tekst usynlig på en webside. Skriv beskeden i din web editor (eller i HTML-koden direkte).
 1. 1
  Skriv beskeden i din web editor (eller i HTML-koden direkte).
 2. 2
  Indsæt følgende kode lige før din hemmelig besked, som erstatter ordet "hvid" med baggrundsfarven på din webside (e g "blå" eller "sorte" eller "rød" osv..).:
   <span style="color: white; background:white;> 
 3. 3
  Indsæt følgende kode lige efter din hemmelige besked:
   </ Span> 
 4. 4
  Gem dine ændringer.
 5. 5
  Se websiden.
 6. 6
  Husk, at du bare kan bruge følgende, hvis du vil have kun én person til at læse det som en e-mail
 7. 7
  Indstil baggrundsfarven
 8. 8
  Send det til en ven! De vil derefter fremhæve det, og se din besked. Det er en perfekt måde at dele hemmeligheder om e-mail eller IM.

Tips

 • Dette trick er nyttigt, for eksempel, at skrive spoilere, så folk, der ikke ønsker at læse det ville ikke læse det (tilføje en spoiler advarsel, ellers intetanende mennesker måske læse det og få forkælet).
 • Du kan også bruge dette på de fleste fora med bbcoden svarer [color = white] og [/ COLOR] # C0C0C0, rød er # FF0000 - fuld diagram i eksterne links).
 • Denne metode kan også anvendes til at udfylde mellemrum i tabellerne, når andre metoder vil ikke virke.
 • Dette fungerer fint for emails til at sende skjulte tekst, når modtager en brugen en HTML hexfarve vejledning (se eksterne links nedenfor) for at finde den farve, der bedst matcher din side.

Advarsler

 • Må ikke skrive sådan hele tiden på internetfora! Folk kan finde det irriterende, og du kan få forbudt, hvis det irriterer de admins.
 • Dette vil naturligvis ikke fungere, hvis sidens baggrund ikke er det samme farve som den hemmelige tekst, eller hvis baggrunden er et billede.
 • Hvis du anvender dette trick til at hæve din søgemaskine placeringer, vil søgemaskiner straffe din side ved ikke at indeksere det, og kan falde hele dit websted lavere i resultaterne.
 • Dette trick er sandsynligvis tilrådeligt til at kommunikere virkeligt hemmelige eller følsomme oplysninger, som er meget let at aflytte, selv om man er ikke engang virkelig leder efter det.