Wkudk

Hvordan man får en skygge chao og et sonisk chao

Dette er alle de oplysninger, alle jer Sonic fans (eller Shadow ventilatorer) har brug for at vide om, hvordan du får en Shadow chao og Sonic chao.

Indhold

Steps

Hvordan man får en skygge chao og et sonisk chao. Udklækkes en chao fra chao haven (eller købe en fra den lille chao haven i sonic avanceret).
Hvordan man får en skygge chao og et sonisk chao. Udklækkes en chao fra chao haven (eller købe en fra den lille chao haven i sonic avanceret).

Shadow chao

 1. 1
  Udklækkes en chao fra chao haven (eller købe en fra den lille chao haven i sonic avanceret).
 2. 2
  Hæv det med mørke figurer, og behandle det, så det favoriserer mørke figurer, der giver den dens foretrukne frugt, fodre den periode. Chao vil vende mørkere til sort sidst.
 3. 3
  Keep giver det meste grønne kaos drev indtil den når kokon.
 4. 4
  Når det udvikler sig til en mørk chao, burde den have grønne striber på sine pigge, hænder, fødder, hale og vinger.
 5. 5
  Keep giver det primært grønne kaos drev og striber på sine pigge, hænder, fødder, hale og vinger vil have røde markeringer beslægtet med skygge. Det er almindeligt for folk til at give Shadow og Sonic Chao fødderne af en Warthog (findes i Radical Highway og nogle andre trin) giver udseendet af sko, men det kan give Chao stødtænder (de stødtænder kan afhjælpes ved brug af et skelet Dog, findes på Pumpkin Hill, men dette kan også slippe af "sko", og også give det bunnys for hastighed).
 6. 6
  Sørg for at holde chao glad. Gør dette ved at fodre masser af frugt.

Sonic chao

 1. 1
  Klække en chao æg fra chao haven (eller købe en fra det sorte marked i chao børnehave).
 2. 2
  Hæv det med Sonic og skygge, så det bliver en neutral chao.
 3. 3
  Giv det primært grønne kaos drev indtil slår en elektrisk blålig farve.
 4. 4
  Når det udvikler sig til en neutral kørende typen chao, vil det have tre pigge og farven af Chao vil være grøn. (Igen, det er hvis du gjorde det rigtige.)
 5. 5
  Keep giver det grønne kaos drev, og det vil vokse to ekstra pigge, og så vil det blive blå. Denne Chao vil se en masse som Sonic! Og hvis du vil have det til at se mere som Sonic, giver det vortesvin

Sonic chao tips

 1. 1
  • Sonic Chao er en neutral Chao, så for at få en, du nødt til enten A) Pet det ligeligt med både Sonic og Shadow eller B) Få det så det ser ud som det vil være en Shadow Chao og derefter kæledyr og giv den dens foretrukne frugt kun med en Hero Tegn.

Advarsler

 1. 1
  • Folk har ofte sagt, at hvis du giver din Chao anden Chaos Drive, Animal, eller frugt, så vil det ikke blive en skygge eller Sonic Chao, dette er forkert. Sonic Chao er klassificeret som Neutral / Run / Kør Chao, hvilket betyder, at de er neutrale (rejst af både Hero og mørke jævnt eller hævet fra fødslen i Sonic Adventure DX eller den originale Sonic Adventure), primært køre orienteret på tidspunktet for første evolution. (Du kan ændre din chao evolution sti: jeg engang ændret min ville være Neutral / Fly Chao ind Neutral / Swim lige før hun udviklet sig.). Den anden Run (Neutral / Run / Kør), betyder, at selvom du stadig kan rejse andre statistikker udover køre (giver det andre farvede dyr og drev), er det endnu en gang primært Run orienteret. Chao kan ændre optrædener stadig, som den Second Evolution (den ene var en neutral / Run / uudviklet tager fra Green til Blue med en sortbrune mave) er gradvist (det vil ikke ske lige med det samme), og kan ændre sig, en neutral / Run / Run kan nemt blive en neutral / Run / Power med primært Power (rød) Chaos Drev og dyr bliver givet til det.

Super Sonic chao

 1. 1
  Har alle trinene til sonic men bruger en skinnende gul chao eller guld chao og når det udvikler sig anden gang giver det en vis magt driver også, men også give det mere run-drev.