Wkudk

Hvordan man kan udvide højttalerkabler

"Splice" op dit liv med nogle vinyl tape og wire nødder.

Steps

Hvordan man kan udvide højttalerkabler. Sluk for systemet, og afbryd den elektriske vægstik.
Hvordan man kan udvide højttalerkabler. Sluk for systemet, og afbryd den elektriske vægstik.
 1. 1
  Sluk for systemet, og afbryd den elektriske vægstik.
 2. 2
  Afbryd din højttalerkabel fra bagsiden af dit stereoanlæg eller hjemmeunderholdning forstærker og undersøge wire.
  • Tråden for hver højttaler skal faktisk være to tråde bestående af et strandet metalkerne dækket af en fleksibel isolering.
  • En streng er det positive. Den anden streng er jorden. Disse normalt identificeres i someway, for eksempel kan man have en bule langs længden af ​​isoleringen anden en hvid streg og endnu en kan have en kobber farvet ledning, mens den anden ledning er sølv. Denne måde kan du identificere de positive og negative ledninger.
  • Slutningen af ​​hver ledning burde allerede være adskilt eller delt, danner en "Y ‿ form af kun et par inches.
  • Spidsen af ​​hver "Y ‿ burde allerede være frataget, udsætter omkring en halv tomme af de nøgne metaltråde.
 3. 3
  Køb en rulle tråd i samme sporvidde som dit højttalerkabel. Højttalerkabel er tilgængelig i et udvalg af tykkelse eller målere. Dette kan mærkes på ledningen, eller du kan finde det i litteraturen til dit hjem forstærker. Gør dit bedste tilnærmelse, hvis du ikke kan bestemme den nøjagtige sporvidde.
 4. 4
  Køb flere wire stik eller wire-nødder, der matcher wire gauge, og et kast af vinyl elektrikere 'tape.
 5. 5
  Skær den nye tråd.
  • Mål afstanden behov at udvide dine højttaleres eksisterende ledning.
  • Skær en længde på ny wire baseret på hver af dine målinger.
 6. 6
  Klargøre enderne af hver ledning.
  • Split et par inches af hver ende af den nye tråd, der danner et "Y ‿ form.
  • Strip isoleringen fra spidsen af ​​hver streng udsætte omkring en halv tomme af de nøgne metaltråde.
 7. 7
  Tilslut (splejsning) den nye ledning til den eksisterende ledninger og isolere. Der er et par metoder til at gøre dette. Den bedste forbindelse er lavet ved at lodde ledninger og lægge varmekrymperør omkring lodde punkt. Andre metoder er brugen af ​​wire nødder eller krympede stik. Lodning eller falsning kræver brug af en loddekolbe eller krympeværktøj. Uden adgang til disse specialiserede værktøjer er wire nødder det bedste valg.
  • Saml den forberedte ende af den nye tråd og enden af ​​det eksisterende kabel. Du skal være i besiddelse af fire udsatte metal tips.
  • Match de eksisterende positive ledning til den nye positive ledning. Der kan være en markering på isoleringen til at angive positive. Metalkordelerne kan være en anden farve for at indikere positiv.
  • Foretag den elektriske forbindelse. Hvis du bruger varme krympeflex, skubbes et stykke slange længe nok til at dække loddetilslutning på en af ​​de ledninger, før du foretager tilslutningen.
   • For wire nødder: I den ene hånd, holde sammen en udsat spidsen af ​​din eksisterende ledninger og en udsat spidsen af ​​din nye wire. Placer disse udsatte tips ved siden af ​​hinanden, holdt mellem tommel-og pegefinger.
   • Med den anden hånd, placere en wire-stik i de flettede tips. Twist uret. Inde i stikket, vil det bare metal tips twist sammen og skru helt ind i stikket. Konnektoren vil isolere denne splejsning.
   • Til lodning: Sno dem sammen de udsatte tips og udfører lodning proces.
   • For presning: Feed the forberedte ender af wiren ind i wiren stik og krympe enden. Der er mange produkter at gøre dette, nogle ligne wire nødder, der er krympet, og nogle udseende og fungerer helt anderledes. Læs anvisningerne for de særlige stik, du har købt.
  • Gentag dette trin for jordledningen af ​​sættet.
  • Hver ledning skulle nu have to splejsninger. Wrap en længde på vinyl elektrikere 'tape rundt hvert sæt af ledninger eller skubbe krympeflex til at dække wire stik. Lidt strække båndet, som du wrap, så den klæber pænt til isolering før og efter splejsningen. At skrumpe slange, skal du bruge en varmepistol til jævnt opvarme slangen.
 8. 8
  Gentag dette trin for hvert sæt højttalerkabler.
 9. 9
  Slut nøgne ender af nyligt udvidede højttalerkabel til din forstærker. Normalt skal du indsætte den positive ledning i en rød forbindelse. Indsæt jordledningen i en sort forbindelse.
 10. 10
  Sæt dit system tilbage i el og tænde systemet og nyde musikken eller filmen.

Tips

 • Nogle mennesker er ikke klar over, at hver højttaler ledning er faktisk et sæt af to dele af ledninger. I hvert sæt af ledninger, er en positiv og den anden er jorden eller negativ. En af disse ledninger skal være mærket, sædvanligvis med en kontinuerlig hvid streg langs isolering overflade. Undertiden metallet i hver streng er en anden farve, som regel en kobber-farvet. Denne markerede ledning er den positive ledning.
 • For den bedst mulige forbindelse lodde de to ender sammen. Du kan købe varme-kapper online eller på en elektronik butik for at beskytte den nøgne wire.

Advarsler

  • Disse instruktioner udvide wire i en normal størrelse værelse. For meget lange extensions, vil du sandsynligvis nødt til at øge gauge ledning til at forhindre en overbelastning på ledningen eller din forstærker. Årsagen er, at elektriske modstand er højere i mindre (dvs. tyndere) ledninger end i større (dvs. tykkere) dem. I audio branchen, er 16 gauge (AWG) normalt opfattes tilstrækkeligt til ledning løber op til tyve meter eller deromkring. Når selve stien den nuværende følger er dobbelt så lang (til og fra højttaleren fra bagsiden af ​​forstærkeren) den samlede længde af ledning, hvorigennem den bevæger er dobbelt længde af kablet.