Wkudk

Hvordan man laver en stor powerpoint præsentation

Alle gør PowerPoint-præsentationer i disse dage. Vil du gøre din skiller sig ud? Her er hvordan.

Steps

Hvordan man laver en stor powerpoint præsentation. Vælg billeder - Big, klar, relevant.
Hvordan man laver en stor powerpoint præsentation. Vælg billeder - Big, klar, relevant.

Oprettelse af din egen powerpoint præsentation

 1. 1
  Vælg billeder - Big, klar, relevant. Må ikke sætte et billede ind som fyldstof. Brug et tomt dias med ét ord på det, snarere end at bruge en irrelevant eller distraherende billede.
 2. 2
  Skriv talerens noter som du går langs, og ændre dem, hver gang du øve præsentationen eller hvis noget nyt sker for dig.
 3. 3
  Når du tror, ​​du har det ned, tid selv.
 4. 4
  Sig "hvad så?" til dig selv en hel masse, når du øver dig. Hvis du ikke kan besvare "hvad så?" droppe dias eller ordet eller punktet
 5. 5
  Under slutningen af præsentationen, hvis du har tildelte tid til venstre omfatter levende billeder (clips) og de ​​sociale stiklinger som lukning, eller du kan medtage dit forslag af det endelige ønskede resultat som et gardin nedtur, og derefter bede om udtalelser i et positiv måde.
 6. 6
  Slides er en hjælper i din præsentation ikke kernen. Du bliver nødt til at forberede emnet, før hånden og forklare de spørgsmål, som seerne spørge.
 7. 7
  Til dette kan du enten vedtage strategien for at lade folk spørger deres tvivl / lide med de enkelte dias eller fortælle dem før hånd, at du vil besvare alle de spørgsmål, når du har lavet din pointe.
 8. 8
  Forbered indholdet med publikum i tankerne, såvel som dig selv. En corporate PowerPoint præsentation (PPT) om finansiel gennemgang vil se meget anderledes ud end en på et videnskabeligt projekt eller et natur orienteret one.also man selv må forholde med emnet at gøre retfærdighed til det.
 9. 9
  Undgå at spørge, "har du i tvivl?" eller "Hvad mener du om det?" Disse kan udløse negative associationer i publikum. Spørg kun, hvis du er godt inde i emnet og kender grundigt med overbevisning om, hvad du lige har præsenteret. Hvis du er ny, så prøv at spørge, "Hvordan vil du gerne gennemføre det med tilføjelser?" eller "Hvad mere vil du gerne se tilføjet i det?" Du kan også prøve, "Hvilken forskel kan det gøre for at hjælpe i vores vækst, og hvorfor skulle vi fremme det?"
 10. 10
  Hvis du har erfaring og ved allerede nu, at du har gjort et godt stykke arbejde med PPT med fuld overbevisning, SPØRG IKKE og IKKE at fremsætte yderligere bemærkninger, når det er overstået. Lad dit publikum beslutte og vente på det. Det er værd at lade dem komme ud klappe eller sammen med deres egne kommentarer uden din nudging.
 11. 11
  Under starten af ppt, kan du give en kort beskrivelse eller et flowchart om de grundlæggende emner, som du ønsker at dække. Dette vil hjælpe på to måder:
 12. 12
  Første: Publikum vil være klar til at fange strømmen af PPT.
 13. 13
  Andet: En uinteresseret publikum vil enten forlade eller komme til at vide om dem, som du levere dit indhold. Dette vil hjælpe dig med at skære korte svar på dem, som du måske forstå ikke er opmærksomme, men blot at stille spørgsmål af hensyn til den og flytte til dem med interesse.
 14. 14
  Hvis din økonomi tillader det, give dem en tekst kopi af de vigtigste punkter, før du begynder. Dette er ikke kun en god praksis, men også hjælper dem at gennemgå dias, de kan have overset.

Tips

 • Husk 10/20/30 Rule - ikke mere end 10 dias, der ikke længere end 20 minutter, og ikke mindre end 30 point font.
 • Hvert kontor pakke kommer ind med masser af nye funktioner, jazzy grafik display og animationer. Undgå fælden med at forsøge at bruge dem alle for at vise dine færdigheder i at gøre en PPT. Koncentrere sig mere om indholdet og lad PPT hjælpe dig i din præsentation.
 • Hvis du bruger Flickr Creative Commons billeder, skal du sørge giver tilskrivning til ejeren af ​​billedet (du kan gøre en hel side af kreditter i slutningen af ​​din præsentation).
 • Må ikke bruge en andens billede, medmindre du er sikker på, at du har tilladelse til at gøre det.

Advarsler

 • Aldrig læse dine dias ord for ord.
 • Øvelse gør mester. Udfør din præsentation og derefter tale det højt. Prøv igen, indtil du har det "ned".
 • Hvor meget praksis? Hvor vigtig er den snak? Amerikanske præsidenter (eller deres taleskrivere) bruge uger honing en State of the Union-adresse.
 • En slide bør ikke have mere end syv ord, medmindre det er et citat. Dette vil sprede dine tanker i løbet af flere dias og hjælper dig med at holde tempoet bedre.
 • Den største fejl, at folk gør med Powerpoint-præsentationer? Alt for mange ord på de enkelte dias, ingen praksis og vigtigst, starter præsentationen i PowerPoint. Når du spitballing og hjerne-dumping, så gør det på papir. Et ark per dias, spredt ud foran dig. Så snart du begår en idé at PowerPoint, du bliver knyttet til den.
 • selv hvis du går glip af et dias eller gå glip af et emne, undgå famlende at finde it.move sammen og lige før slutningen, at du har brug en vigtig tilføjelse til blive set på som du havde sprunget med vilje sige, og derefter vende tilbage til det dias, du har savnet og udfyld gaps.At ingen mening bør det mærkes, at du ikke er i charge for din egen PPT.
 • sommetider / sjældent / sjældent sker det, at projektoren, du bruger, kan udvikle en snag.Be patient og lad de berørte myndigheder håndtere det. "Du skal ikke sværge eller svede", det sker! Så når dens ok, kan du fortsætte fra hvor du tilbage med et smil eller en kort spøg udtryk (hvis det var en kort varighed), eller du kan bede dem om at Reslot dig efter den næste, mens reparationen er i gang.