Wkudk

Hvordan man udvikler sig buneary i pokemon diamant eller perle

Denne artikel er fuld af tips til at hjælpe udvikle Buneary. Denne vejledning kan hjælpe dig med at udvikle flere andre pokemon, bl.a. Munchlax, Togepi, Espeon og Umbreon, Pichu, Igglybuff, Riolu, Chansey og Golbat. Alle disse Pokemon udvikler på et højt Friendship niveau.

Steps

Hvordan man udvikler sig buneary i pokemon diamant eller perle. Fang en buneary i eterna skov, vest for eterna by.
Hvordan man udvikler sig buneary i pokemon diamant eller perle. Fang en buneary i eterna skov, vest for eterna by.
 1. 1
  Fang en buneary i eterna skov, vest for eterna by.
 2. 2
  Når du har en, gør det venligere. Tjek tips nedenfor efter måder at gøre dette.
 3. 3
  Tjek din poketch. Der er en Friendship tæller app til rådighed ved at tale med en brun-hårede pige i Eterna by Pokemon Center. Jo flere kærlighed hjerter, der dukker op, når du rører din pokemon image, jo mere kan lide dig.
 4. 4
  Du kan også gå en tur i hearthome by med din buneary vil det undertiden øge sin lykke!
 5. 5
  Check med de mange mennesker, der vurderer dine pokemon venlighed. Den bedste til at gå til, er i Pokemon Fan Club i Hearthome by. Har dit Buneary på forsiden af ​​din fest, når du taler til hende. Du kan også tale med Dr. fodtrin. Hvis din Buneary er fortjener et Footprint Ribbon, den er klar til niveau op.
 6. 6
  Når din buneary er ved fuld lykke, vil det udvikle sig, næste gang du niveau op. Mens uddannelse det op, være forsigtig med ikke at lade det besvime! Hvis du ikke er sikker på om det bliver stærk nok til at kæmpe, skal du bruge en sjælden Candy.
 7. 7
  Når du har jævnet det op du har den magtfulde normale type, lopunny.

Tips

 • Hæve statistik med emner såsom kulhydrater undervejs og Zink vil ikke kun styrke din pokemon, men vil gøre det mere venligt.
 • Hvis pokemon holder Dulme Bell, vil det blive gladere. Som du bære den rundt, vil klokken hjælpe det til at varme op til dig. Du kan snuppe en Dulme Bell fra første gang gennem Mt. Coronet eller fra den gamle mand på Route 225.
 • Hent det Bånd. Jo flere bånd dine pokemon har, jo hurtigere vil det varme op til dig. Buneary er særlig god til Cute konkurrencer, så øge det op med søde poffins. Selv spiser poffins gør dine pokemon lide dig mere.
 • Tag det til spa. Båndet Syndicate Spa i ferieområdet kan bruges en gang hver 24 timer til at behandle dine pokemon til en afslappende scrub, der vil gøre det lykkeligere.
 • Hold det med dig. Jo mere du bære den rundt med dig i din fest, jo mere vil det blive knyttet til dig.
 • Niveau det op. Dine pokemon vil stole på dig mere hver gang det besejrer en pokemon eller bliver stærkere, så det gør en fantastisk måde at gøre dine pokemon mere venlige.
 • Brug venlighed bær. Disse lavere statistik, men op venskab-niveau. Når det kombineres med statistiske Øget emner, de gør en fantastisk måde at gøre dine pokemon glade.
 • Andre Pokémon udvikler på samme måde som Buneary ligesom Igglybuff, Cleffa, Togepi, Pichu, Riolu, Eevee, Budew, Chansey, Swadloon, Golbat og Woobat.

Advarsler

 • Hver gang dine pokemon besvimer det vil blive mere ulykkelig. Hold dine pokemon sund på alle tidspunkter.
 • Venlighed bær sænke dine pokemon statistik. Hvis du har tålmodighed, bør du afstå fra at bruge dem.
 • Hver gang dine pokemon tager gift skader, mister tillid til dig. Stop det bliver forgiftet enhver pris!