Wkudk

Hvordan til at befri din computer for adware, spyware og vira

Er du træt af at få irriterende pop-ups, når du ikke engang på internettet? Er du bekymret for dine personlige oplysninger bliver misbrugt? Derefter skal du blot følge disse trin for at være langt sikrere i meget lidt tid!

Steps

Hvordan til at befri din computer for adware, spyware og vira. Sørg for at du holder Windows opdateret på alle tidspunkter.
Hvordan til at befri din computer for adware, spyware og vira. Sørg for at du holder Windows opdateret på alle tidspunkter.
 1. 1
  Overveje.
 2. 2
  Sørg for at du holder Windows opdateret på alle tidspunkter. Der er et link i bunden af ​​denne side, som vil forbinde dig til den relevante hjemmeside, som vil tillade dig at gøre dette.
 3. 3
  Hvis du har problemer med pop-ups, overveje at downloade ad-aware. Dette program vil scanne din computer for de irriterende pop-ups (almindeligvis kendt som "adware"), og fjerne dem. Sørg for at opdatere Ad-aware ofte! Også overveje at downloade en browser, der blokerer pop-ups. Mozilla Firefox er en af ​​disse, og der er plugins til Internet Explorer, der også blokerer pop-ups.
 4. 4
  Hent Spybot: Search and Destroy. Sørg for at opdatere programmet før brug. Klik på "Immunisering" knappen i venstre, så snart det er installeret, for at beskytte din computer mod fremtidige skader. Derefter fortsætte med at scanne. Må ikke være foruroliget, hvis det finder et væld af problemer, bare være sikker på at løse dem alle.
 5. 5
  Hent spywaredoctor og installere de nyeste opdateringer. Vær sikker på at give alle beskyttelse. Dette program vil holde din computer fra adgang til websteder, der installerer malware.
 6. 6
  Download og installer antivirus fra http:/ / www.free-av.com/ (ikke foreslået, når du bruger McAfee eller Norton)
 7. 7
  Download og installer AVG antivirus fra http:/ / free.grisoft.com / freeweb.php
 8. 8
  Download og installer SiteAdvisor fra McAfee fra http:/ / www.siteadvisor.com / download / ie.html til Internet Explorer brugere eller http://www.siteadvisor.com/download/ff.html for Firefox-brugere
 9. 9
  Hvis du bruger Internet Explorer browser, forebygge ting som dette sker ved at skifte til Mozilla Firefox eller opera eller safari, da de ikke har de samme sårbarheder.

Tips

 • Hvis du har en virus, og ønsker at slippe af med det sørge for, at Windows Systemgendannelse (under Start> Tilbehør> Systemværktøjer) er slukket, før du kører en scanning. Hvis du ikke gør det, kan virus forblive i dvale i systemet restaurering filer og derefter reinfect dig.
 • Før du kører en scanning, skal du lukke alle vinduer og programmer (herunder eventuelle åbne e-mail-programmer, såsom outlook) og derefter koble din computer fra internettet. Den nemmeste måde at gøre dette på er at afbryde telefonlinje eller kabel, der forbinder din computer til modemmet.
  • Hvis din computer er trådløs tilsluttet, gå til start-menuen, oprette forbindelse til undermenu trådløse netværksforbindelser, og klik på knappen Afbryd.
 • Overveje at køre i fejlsikret tilstand. Ved opstart i fejlsikret tilstand, dette giver kun de mest essentielle processer, der skal aktiveres. Og mens du gør dette vil det sikre, at det store flertal af adware / spyware filer vil blive dræbt, men det gør ikke garantere det. Når du er oppe og køre i fejlsikret tilstand, skal du åbne dit anti-spyware program, og lad den køre en komplet scanning, hvilket gør det muligt at fjerne eventuelle sidste spor af fundne infektioner.
 • Når du har fjernet alle aktive infektioner, bliver du nødt til at sørge for det ikke reinfect når du tilslutter tilbage til internettet. Når scanningen er færdig, nulstilles enhver og alle hjemmesider og browsere. Gå til tilføj / fjern programmer, og se om der er nogen programmer, der er forbundet med adware / spyware og hvis ja, afinstallere det / dem. Sørg for at ingen HOSTS filer er blevet kapret, og at ingen uønskede websites er blevet tilføjet til din betroede Sites.
 • Brug Hijackthis og OSAM autorun leder til at analysere din computer og til at diagnosticere, hvad der bliver startet op, hver gang du tænder for din computer.

Advarsler

 • Hoax Spyware Busters. Besøg http://www.spywarewarrior.com/ for flere detaljer om falske programmer. En masse gange adware og spyware leverandører vil bruge filer, der arbejder for at holde infektionen i aktive uanset hvor hårdt du prøver, og fjern den. Nogle gange endda dit adware / spyware scanner programmer kan ikke engang fjerne dem.
 • Klik ikke på banneret for at installere "anti-spyware". Nogle "anti-spyware" er reelle spyware. Den "anti-spyware" er faktisk ikke en spyware remover, men en installatør! Før du henter noget anti-spyware værktøj, gå til www.softwarepedia.com eller www.spywarefreecertification.com at kontrollere, om det er certificeret som "spyware fri".

Ting du behøver

 • En computer, der kører Windows
 • Internetadgang