Wkudk

Hvordan til at handle som en anime eller manga karakter

Hvis du elsker anime eller manga, kan du ønsker at tage din fandom et skridt videre ved at klæde ligesom tegn. Tænk på alle dem, anime viser ligesom "Naruto", "One Piece", "Kamichama Karin", "Negima", "At Heart" og endda "Yu-Gi-Oh!". Hvis du ønsker at ligne de tegn i disse shows, så læs videre.

Steps

Hvordan til at handle som en anime eller manga karakter. Kig på dine yndlingsfigurer og undersøge hvordan de klæder, og hvordan deres personligheder afspejles.
Hvordan til at handle som en anime eller manga karakter. Kig på dine yndlingsfigurer og undersøge hvordan de klæder, og hvordan deres personligheder afspejles.
 1. 1
  Kig på dine yndlingsfigurer og undersøge hvordan de klæder, og hvordan deres personligheder afspejles.
  • Hvis din favorit karakter er Gaara fra Naruto, så er det sandsynligvis ikke ville være en god idé at bære græskar.
 2. 2
  Overvej din egen personlighed og beslutte, hvordan du kan ændre den måde, du ser at vise din indre selv ved hjælp af stilarter dine yndlingsfigurer.
 3. 3
  Skift dit hår. Manga figurer næsten altid har usædvanlige hår, én primær måde kan vi fortælle, hvem de er. Overvej nogle af de følgende valgmuligheder, når man overvejer et nyt snit:
  • Lav en erklæring med dit hår. Du bør se unik.
  • Prøv at dø det farver som grøn, sort, rød, blå, pink, lilla, brun og orange.
  • Hold dit hår skinnende og ren, og stylet kunstnerisk.
  • Hold dit hår strittende eller vilde og rodet.
 4. 4
  Vælg gode tøj. Bære noget, der skiller sig ud og skaber en opgørelse, som fastlægger dig. Kig på anime tegn til at få ideer. Prøv følgende ideer:
  • Hvad skal du ønsker at være? De promiskuøse anime piger som Faye af Cowboy Bebop? En statelig søger person som Twighlight Sazuka på Outlaw Star? Crazy ligne Vash stormløb fra Trigun? Ligesom iført uniformer? Få nogle ideer fra Gundam Series.
  • Bær bælter, kæder, læder, lyse farver, eller en slags uniform. Må ikke gå for langt med dette selv, især de remme og kæder. Du vil ligne en klovn afspiller.
  • Bær asiatisk inspirerede tøj, ligesom en skjorte designet som en lille kimono. Hvis du gør kampsport, bære en gi. Så folk vil ikke tro, du er latterligt for at gå rundt i en gi.
  • Bær nogle japanske tegn på tøjet. Mal nogle japanske symboler på din T-shirts, eller købe dem med figurer trykt på dem fra internettet.
  • Hvad du bære skal være spændende og lave en erklæring om dig, ikke om din favorit karakter. Efter alt, vil du være iført det tøj, ikke dem! Når du går til et kig, skal du ikke gå overbord lidt går en lang vej, når det kommer til at ændre, hvordan du klæder dig.
 5. 5
  Find et stykke legetøj våben, en kunai, shuriken, katana, wakazahi, stormgevær, snigskytteriffel eller maskinpistol til at gå med dit outfit. I det virkelige liv, er bærer en 4 fod shuriken ulovligt og kan få dig selv eller en anden dræbt eller i fængsel.
 6. 6
  Vær så sundt som muligt. Da anime figurer er tegninger, deres hud er altid klar. Rydde op i din hud, soignere sig selv, motion for at få en mager krop eller bygge op for at se enorme, ligesom Goku. Du er ikke en anime blæk tegning, så være varm i det virkelige liv til virkelige mennesker.
 7. 7
  Være flamboyant! Bære nogle makeup til at forbedre dit udseende, især for parter og gå ud. Prøv Smokey øjenskygge eller glitter til en fest. Lad din fantasi løbe vild. Hvis du er en fyr, prøv eyeliner.
 8. 8
  Overveje at få nogle piercinger.
 9. 9
  Beslut hvad anime tegn, du ønsker at være som, og derefter efterligne deres personlighed til en vis grad. Hvad skal du ønsker at blive? En emo, stille fyr som Sasuke i Naruto, Hyper ligesom Naruto, den stærke pige som Askuna eller som hendes slave Anthy, er du crazy ligesom Ryoko på Tenchi Universe? Vil du være Bishounen (dem pretty boy, mærkelige androgyne anime guys)?
 10. 10
  Gøre andet anime eller manga relaterede ting. De fleste anime figurer arbejder efter nogle mål eller noget? Ligesom Ash i Pokémon, uddanner Goku så hårdt, når han har til at slå den dårlige fyr eller Kenshin Manddraberen eller Utena Tenjou, ville hun stoppe ved intet at være prinsen, der aldrig kom til hende. Det er cool. Find noget at stræbe efter. For eksempel tage op Tae Kwon Do og arbejde hårdt for at være den bedste i dojo. Vær cool. Arbejd hårdt, disciplinere dig selv og ikke give op på dit mål. Uanset hvad det er - at være en ære student som Kudou Shinichi på Detective Conan, hvem der er rigtig smart og en stor fodboldspiller, etc. Gør det gerne et spændende eventyr.
 11. 11
  Bær store sidelommer eller rygsække, helst grøn, rød eller sort farvet. Anime tegn ofte bære dem (f.eks Ash og hans grønne rygsæk). Må ikke bare gøre dem ser manga, bør de også være manga og indeholder ting, som viser mere om din personlighed og dit mål (som en notesblok og blyanter hvis du er en sangskriver).
 12. 12
  Bruge hårspray farve.

Tips

 • Stor mulighed for, at du vil blive kaldt weeaboo, hvis du opfører dig som tegnet hele tiden. Kend dine grænser.
 • Prøv at sætte i computerspil fra forskellige nationer i din samling. De bedste skytter er ikke fra Japan overhovedet, men Europa og Tyskland.
 • Du behøver ikke at gøre alt dette på én gang, kan du vælge at bare ændre dit hår, eller bære nogle makeup til en fest. Det er ikke alt eller intet.
 • Anime og manga er tegnefilm, så det vil være umuligt at se ud nøjagtig som dine yndlingsfigurer, som de ikke er reelle at begynde med. Du kan foreslå et bestemt udseende, men ikke sammenligne dig selv med de tegn, som ingen kan være det perfekte.
 • Husk: du er ikke en anime karakter! Vær dig selv.

Advarsler

 • Må ikke farve dit hår uden tilladelse.
 • Handler som en karakter fra din favorit anime eller manga kan være sjovt, men sætte nogle grænser. Må ikke gå amok og handle nøjagtig som den karakter, forsøger at handle som dig selv.
 • Mal ikke make-up på, kunne det irritere din hud og være farligt
 • Aldrig tage et våben (falsk eller ægte) til skole eller arbejde.
 • Der vil være folk, der i sidste ende vil blive irriteret med dette. Vær forberedt på at håndtere nogle, der ikke forstår, hvad du er til. Det er godt at holde op for, hvad du tror på, men undgå konflikter så meget som muligt. Efter alt, folk er frie og har ret til at være uenige, som gør dig med dem. Bare være høflig om det, og du bør være fint.
 • Check med dine forældre før maling på tøjet.