Wkudk

Sådan bruger du din mobil bredbåndsforbindelse kort til din trådløse router

Så har du haft lyst til at bruge din Mobile Broadband USB stick eller bærbar card tilslutning til en router til at have trådløst i hjemmet, men har ingen anelse om hvordan man gør det? forbindelse. Du har set disse 115€ -150€ routere kommer ud, at du kan sætte din USB eller laptop bredbåndskort i og bruge din mobil bredbåndsforbindelse for den trådløse router. Nå her er en løsning, så du ikke behøver at spilde 150€.

Steps

Sådan bruger du din mobil bredbåndsforbindelse kort til din trådløse router. Sørg for at du har en aktiv mobil bredbåndsforbindelse fra en cellulær udbyder det kunne være fra en USB-eller bærbar kort enheden.
Sådan bruger du din mobil bredbåndsforbindelse kort til din trådløse router. Sørg for at du har en aktiv mobil bredbåndsforbindelse fra en cellulær udbyder det kunne være fra en USB-eller bærbar kort enheden.
 1. 1
  Sørg for at du har en aktiv mobil bredbåndsforbindelse fra en cellulær udbyder det kunne være fra en USB-eller bærbar kort enheden.
 2. 2
  Logge på administrator eller vært konto på din computer.
 3. 3
  Gå til start, og klik derefter på kontrolpanelet.
 4. 4
  Find Netværks-og internetforbindelser, og klik på det.
 5. 5
  Vælg netværksforbindelser.
 6. 6
  Vælg din type af internetforbindelse, og klik derefter på egenskaber.
 7. 7
  Klik på fanen Avanceret.
 8. 8
  Se under internetforbindelse deling, bør der være en check-off boks, der siger tillade andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse. Tjek det kassen.
 9. 9
  Hvis du bruger dial-up for din internetforbindelse, afkrydse etablere en dial-up forbindelse, når en computer på netværket forsøger at få adgang til internettet. Klik derefter på OK.
 10. 10
  Klik på "Ja", når du modtager denne meddelelse;
  • Når Deling af Internetforbindelse er aktiveret, vil din LAN-adapter sættes til at bruge IP-adressen 192.168.0.1. Computeren kan miste forbindelsen med andre computere på netværket. Hvis disse andre computere har statiske IP-adresser, er det en god ide at indstille dem til at få deres IP-adresser automatisk. Er du sikker på du vil aktivere Deling af internetforbindelse?
 11. 11
  Kør en kat 5 kabel fra din stationære eller bærbare med aktiv mobilt bredbånd ICS-forbindelse fra computere LAN-port til routere internet i havn. Og Voila!

Tips

 • Du har måske til at tilslutte en bærbar eller stationær direkte til en af ​​de routere udgående LAN-porte på bagsiden af ​​routeren og få adgang til trådløse indstillinger for at ændre dem, så gem dem, hvordan du ønsker, og du er god. Brug din bærbare computer til at logge på routeren og ændre de trådløse sikkerhedsindstillinger. Manualen med routeren beskriver, hvordan du gør dette.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når rode med indstillingen, kan du gøre noget forkert, og intet vil arbejde!

Ting du behøver

 • En trådløs bredbånd kort eller USB-stick fra en cellulær udbyder
 • Desktop eller Laptop
 • Trådløs eller Regular Router
 • En lidt knowhow