Wkudk

Sådan cosplay som L / Lawliet (Death Note)

Okay. Så du er allerede forelsket i manga, sukker og handle 'normal'. Men stadig ingen kan lide dig. Og du er træt af at sætte op en falsk ansigt bare for dem. I virkeligheden, du ønsker at handle som din favorit anime karakter: L fra Death Note! Her er nogle grundlæggende trin for L og derefter nogle grundlæggende i almindelighed, at du kan følge for enhver figur, du gerne vil være. Hvorvidt dette er hverdagen eller bare for cosplay sjov!

Steps

Sådan cosplay som L / Lawliet (Death Note). Øjnene er en af de vigtigste dele af at være L.
Sådan cosplay som L / Lawliet (Death Note). Øjnene er en af de vigtigste dele af at være L.

Udseende

 1. 1
  Øjnene er en af de vigtigste dele af at være L. Han har poser under øjnene fra nætter uden søvn, men det er ikke anbefales, at du blive oppe hele natten på grund af sundhedsfare. Iført nogle sorte eyeliner og øjenskygge skal arbejde, hvis du gør det rigtigt.
  • En anden måde er at bære mascara i seng, især på de nederste vipper. Når du vågner op om morgenen, vil du have mindst grålige poser under øjnene. Bortset fra dette, dine øjne nødt til at have næsten en tom udseende til dem og gøre dig se en smule tabt. Altid stirre på folk, når man taler til dem, bør dine øjne vidt åbne, men det bør ikke se forceret. Prøv ikke at lade dine følelser viser gennem dine øjne. Det skal se ud som du ved noget andre gør ikke.
 2. 2
  Dit hår har brug for at se rodet. Spike det, hvis du virkelig vil, men gør det ikke indlysende, at du gjorde det med vilje. Det skal se ud som du lige har fået op fra sengen. Tilføj en smule mere hår til venstre side af dit hoved, når styling, hvis det ikke er skåret sådan allerede, og gøre alting ser ujævn. Hairspray hjælper. Fnug det op og sætte nogle hår over øjnene.
  • Enderne af dit hår skal ikke være meget længere end din hals. At tilføje til udseendet, kontrollere og se, om den venstre side er længere end den højre. Hvis det er, du laver ganske godt indtil videre. Hvis det ikke er, det er i orden, fordi de fleste mennesker ikke vil bemærke. Hvis du ikke har sort hår. Hvis nogen fortæller dig, at han har blåt hår, de er forkert, han har blåt hår kun som en "accent" imod den aura af røde, de sted i Light Yagami. Sort hårfarve vil være tilstrækkeligt.
  • Hvis du ikke ønsker dit hår til at være sort for evigt bare bruge den midlertidige slags, der udvasker i brusebadet. Hvis du har krøllet hår, bare glatte det. Eller hvis du foretrækker ikke at farve og klippe dit hår, en anden mulighed er at købe en paryk og snit og stil, der i stedet. Det kan koste en smule mere, men du vil have det, hvis du nogensinde vælger at være L igen.
 3. 3
  L's tøj er enkel og billig. Simple baggy blå jeans er et must, ikke bære et bælte med dem. Prøv ikke at bruge en masse penge på dit outfit. 75€ jeans er ikke ligefrem L-esque. L's langærmet hvid skjorte er lidt stor for ham, ikke for lille.
 4. 4
  Må ikke bære noget tilbehør. Ingen sko, strømper, briller eller smykker. Hvis du skal have sko, så prøv at bære sneakers eller hvid flip-flops. Jo mere slidt de er, jo bedre. Sokker anbefales ikke. På college han bar sneakers, men ingen sokker. Som for briller kan nogle forstå, hvis du har brug for briller for at se, men til en konkurrence af en slags, kan du tage dem ud for en kort stund. Hvis du skal, arbejder kontakter også.

Behavior

 1. 1
  Kend l's personlighed. Der er nogle ting om L's personlighed, der gør ham unik som siddende, stående og gående mærkeligt, ikke iført sko eller strømper, altid iført det samme, store øjne med blank udtryk, holde genstande akavet, uhøflighed, afstumpethed, paranoia, ekstrem mad præferencer, opmærksomhed på små detaljer, og uvilje mod at blive rørt. Disse er blot nogle af de mange ting om L's personlighed.
 2. 2
  Altid bemærke, hvordan din favorit karakter tænker. Hvis der ikke er meget henvisning til dette, eller det ikke giver mening for dig så ikke gider.
 3. 3
  Intelligence. Hvis du allerede har det så du er fine. Tving ikke noget, der ikke er beregnet til at være! Hvis du er "hvad nu hvis" tænker og du elsker decifrere hvordan folk arbejder, så du er alle indstillet.
 4. 4
  Logik. Nogle mennesker er mere logisk end andre. De vil kun tro på noget, hvis de ser det eller få reelle bevis på det! Det er bedst, at du også har denne funktion af din personlighed naturligt fordi det kan og vil forstyrre overbevisninger såsom værdier og religion!
 5. 5
  I anime og manga er gestus vigtige for, hvordan en karakter føles. Sørg for, at hvor du har disse er hensigtsmæssige og passer til enhver situation, du befinder dig i.
 6. 6
  Hænderne: Med L, vil du bemærke, at han placerer en finger på læben, når tænker og han holder tingene fint (som han ikke ønsker sine fingeraftryk på dem på grund af hans erhverv). Disse kan få dig nogle opmærksomhed, men er ligeglad med hvad nogen mener, fordi de er alle lyseslukkerne.
 7. 7
  Når man spiser, holde sig til reglen om, hvordan du holder tingene. Brug din pegefinger og tommelfinger til at holde skeer og gafler og kram maden ind i munden én spoon / forkful ad gangen, tygge med munden lukket endnu tale med det fuldt ud af knapt åbne munden. L er meget specielt om hvad han spiser. Han foretrækker slik såsom kage, jordbær, is, slik, kager, kager osv.. Når man drikker kaffe eller te sørg for at bruge så mange sukkerknalder eller skefulde sukker du kan stå. Hvis du ikke kan spise en masse sukker, bare lege med den søde mad i stedet, det giver samme effekt som at spise det. Selvom dette er en vigtig del af at være L, er det ikke anbefales, at du spiser så mange slik som ham. Du kunne få en masse vægt, eller værre, få et hulrum. Prøv at spise søde frugter eller bær i stedet.
 8. 8
  Siddende: Denne ene er vigtigt... Han har ikke altid eller virkelig sidde. Han har altid bøjer ned og svøber hans arme omkring hans knæ, selv når på en stol. Bøj knæene, så de kommer op foran dit ansigt og direkte foran dit bryst. Hvil dine åbne hænder på toppen af ​​dit knæ eller omfavne dem. Hold fødderne tæt sammen og nogle gange lege med tæerne.
  • Når "siddende", dine knæ bør være i stand til at røre din hage. Har dit hovedet lavt, hvis du gerne vil. Læg dine hænder på dine knæ også.
  • Gør det samme, når man sidder ved skriveborde eller tabeller. Hvis du sidder på gulvet, kan du sidde indiske stil med fingrene pegende indad.
  • Hvis du har noget at holde, og ikke ønsker at sprede begge dine hænder på dine knæ, tygge neglen på en af ​​dine tommelfingre, som om du var sutte den.
 9. 9
  Hvis du virkelig prøver at være som L Lawliet, ikke anser folk venner, men mere som bekendte, da han ikke har mange venner i serien.
 10. 10
  L's tilsyneladende ubegrænsede intelligens giver dig det indtryk, at han er ufejlbarlig. Dette er ikke sandt. Det centrale er at give folk omkring dig det indtryk, at du er faktisk en person med kendskab ud over noget en normal person kunne nå.
 11. 11
  L spiser en masse slik og sjældent spiser noget andet, men alligevel formår at holde en normal vægt. Dette er temmelig umuligt betragtning af hvor meget L spiser. Så spise slik en masse, men spise andre ting også, medmindre du ved, du har en SUPER højt stofskifte. Han kan også godt lide at stable ting op, når han taler, mens du spiser. Da de fleste den tid, du vil spise som dette vil du være i det offentlige, bruge mere tid stabling så rigtig spise, det hjælper, hvis du ikke kan mave masser af slik.
 12. 12
  Når du går, magert fremad og arch din ryg. L altid går foroverbøjet. Og holde dine knæ en lille smule bøjet, aldrig lige.
 13. 13
  Når du tænker hårdt, bide din tommelfinger. Det er L's "tænkning position."
 14. 14
  Alle L virkelig bærer er en hvid langærmet skjorte og jeans. Det er alt han nogensinde slidt. Han sjældent bærer sko, medmindre han går udenfor i det offentlige, og når han gør slid sko han normalt bare glider på et par tennissko eller (sort) converse.
 15. 15
  Aldrig lad dig blive set sovende. L har angiveligt aldrig blevet spottet i søvn. Hvis du gør søvn, sover i en behagelig lænestol sidder med benene stadig imod dig, som om du var vågen. Prøve at lære at.

Tips

 • Lyt ikke til mennesker, der kalder dig en freak eller underligt. Bare sige, "Hmm, nu hvor jeg tænker over det, kan det være det."
 • Brug rigeligt med sarkasme. Men vær meget forsigtig, hvem du bruger den med, eller du kan løbe ind i problemer med nogen.
 • Spise en masse slik. Nok så folk vil lægge mærke til. Men holde sig i form. L er altid i form.
 • Må ikke sidde på stole. Sidde på hug på dem.
 • Se og læs serien.
 • Spis søde ting nok, så folk, som du interagerer med slags begynder at mærke, at du spiser en masse af dem.
 • Brug en alvorlig, men alligevel lidt nysgerrig stemme.
 • Spørg til kage. Det er hans favorit.
 • Mens det i skolen, så prøv at vende alle dit arbejde i et puslespil. Tager denne tilgang til livet vil gøre Problem -> Løsning tænkere derude virkelig blomstre.
 • L synes aldrig rigtig strække sine led, som kan hjælpe med at forstå den måde, han bevæger sig.
 • L tror du kan miste kalorier "med dit sind". Han kan. Du kan ikke.
 • Må ikke være boblende. Har to eller tre max, venner og holde dem tæt. Ignorer andre.
 • Du behøver ikke at følge dem nøje. Du kan ændre dem til at gøre det lettere for dig selv eller nogen situation, som du kan komme på tværs!
 • Hvis du ved hvordan, kalde folk "-san" eller "-kun." Han gør det med næsten alle.
 • Gider ikke gøre noget med dit klipning. Det får ligesom L's på ingen tid, når du ikke gøre noget med det.

Advarsler

 • Sidder ligesom L (crouching effektivt) vil forårsage dine ben til at gøre ondt ret hurtigt. Gør dette i korte byger i fremtrædende steder er den bedste måde at afbalancere udseendet / smerte faktor.
 • Være i stand til at tænde og slukke dine vaner nemt. (Ikke enhver situation er godt for dette!)
 • Holde sig i form, helst i hemmelighed. Mens L angiveligt kan forblive slank blot ved "ved hjælp af hovedet", betyder det ikke virker på den måde i virkeligheden. (Hjernen bruger 20% af dit daglige kalorier. Dette ville forklare, hvorfor L er stadig passer i teorien, men det fungerer bare ikke på den måde i virkeligheden.)
 • Huller... ingen kan lide dem. Holde op med god mundhygiejne!
 • Endelig har det sjovt! L er en stor karakter, og det er fantastisk, at du støtter ham!
 • Hvis du er følsom over for sukker, plukke noget andet, der er varemærkebeskyttet til dig på en måde (For mig er det en tandstikker, da mit blodsukker ikke er stabilt nok til at nyde ting som L eller spise sund mad som æbler)