Wkudk

Sådan downloader bruge usenet

Ligesom vi engang drøftet Blockbuster og Hollywood Video, vi har mange valgmuligheder, når det kommer til downloading. Et af de ældste og bedst downloading sites er Usenet. Usenet downloader fra en enkelt server, hvilket gør det blandt de sikreste og hurtigste måder at hente. Det er lidt mere kompliceret end andre muligheder, og det har en lille pris, men det er det værd: Usenet har et væld af medier, det er sikkert, og takket være Usenet strenge politikker, risikoen for pirateri er lav. Følgende artikel vil guide dig gennem processen downloading med Usenet, og få dig på din vej til at nyde den enorme Usenet samfund.

Steps

Sådan downloader bruge usenet. Log ind på din usenet-konto.
Sådan downloader bruge usenet. Log ind på din usenet-konto.

Opsætning af din konto og computer

 1. 1
  Få en usenet-konto. Besøg Usenet.net og vælge fra en af ​​de to udbudte planer:
  • Plan A: 15€ 0,99 per måned (10€ 0,99 første måned), Fri 5 dag 10GB Trial, Ubegrænset adgang, Ubegrænset Speed, 30 Tilslutninger, 256-bit SSL-kryptering.
  • Plan B: 15€ 0,99 per måned (10€ 0,49 første måned), Fri 5 dag 10GB Trial, Ubegrænset adgang, Ubegrænset Speed, 15 Forbindelser.
 2. 2
  Få en newsclient. Newsclients (også kendt som nyhedslæsere) Sorter og derefter søge hver ny gruppe. Grupper er sorteret efter emne, forfatter, dato og andre relevante oplysninger til identifikation. Nogle newsclients er gratis, andre er ved tegning, og en internet-søgning vil hjælpe dig med at finde en, der er rigtige for dig. Nogle forslag er NewsBinPro, Grabbit og Mozilla Thunderbird.
 3. 3
  Lær om NZB filer. Alle vigtige udgivelser på Usenet kommer med NZB pakker.
  • NZB-filer er pakker, der indeholder referencer til filer, lagt ud på Usenet, og som forenkler processen med at hente ved at fjerne overskrifter og bare levere det indhold (headere viser artiklens emne, hvor det blev lagt, den dato, den blev oprettet, dens forfatter, original server og sti, for at nævne et par stykker).
  • Overvej at bruge en særskilt tjeneste til at katalogisere NZB filer. Der er gratis og betalt muligheder.
  • For at downloade NZB, skal du blot klikke på boksen ved siden af ​​den, og vælg derefter "Opret NZB". Dette vil hente NZB filen til din computer.

Downloading

 1. 1
  Log ind på din usenet-konto.
 2. 2
  Åbn din nyhedslæser.
 3. 3
  Vælg en usenet nyhedsgruppe tjenesteudbyder. For eksempel Giganews. Nzb.cc eller FindNZB
 4. 4
  Download filen til din computer. Søg den fil, du vil downloade, og klik på det, og det vil downloade på din computer.
 5. 5
  Download filen ind i din nyhedslæser. Find den downloadede fil, klik på den, og det vil begynde at downloade ind i din nyhedslæser.

Tips

 • Hvis du har råd til omkring en dollar om ugen, overveje at få en service til at finde din NZBs.
 • Nyhedsgrupper er fællesskaber med deres egne standarder for adfærd. Disse standarder varierer, og det er en god idé at tjekke for et charter eller læs FAQ sektion, for at finde, hvad forventningerne er.
 • Husk på, at nyhedsgrupper er forskellige; når du kommunikerer med andre medlemmer, skal du være hensynsfuld af forskellige baggrunde og perspektiver.
 • Rapporter misbrug til abuse@usenet.com.

Advarsler

 • Sørg for at have antivirus beskyttelse.
 • For nylig har der været klager over, at indholdet er ved at forsvinde fra servere, og at det bliver fjernet i regi af DMCA (Digital Millennium Copyright Act) takedowns.
 • Brugerne er ansvarlige for fastsættelsen af ​​lovligheden af ​​deres downloads. Nogle brugere kan have misbrugt ophavsret og Usenet er ikke i stand til at overvåge den information, der flyder gennem sit system.
 • Usenet regninger i forvejen. Hvis du ønsker at annullere, så gør måneden før. Ligeledes, hvis du har taget fordel af den gratis prøveperiode, men ikke ønsker at abonnere, skal du sørge for at annullere med det samme.