Wkudk

Sådan installeres bittorrent hjælp Azureus klient

BitTorrent er en protokol, der letter deling af filer over internettet. Følg disse instruktioner for at konfigurere din pc til at få adgang til BitTorrent downloads bruger Azureus BitTorrent-klient.

Steps

Sådan installeres bittorrent hjælp Azureus klient. Hent og installer Java, version 1.
Sådan installeres bittorrent hjælp Azureus klient. Hent og installer Java, version 1.
 1. 1
  Hent og installer Java, version 1.5. X eller højere, hvis du ikke allerede har det på din pc. Se eksterne links nedenfor.
 2. 2
  Hent og installer Azureus klient. Se eksterne links nedenfor for download link.
 3. 3
  Downloade og installere Azureus safepeer plugin. Se eksterne links nedenfor for download link.
 4. 4
  Skift standard port til Azureus. Azureus bruger kun 1 port (i modsætning til nogle andre BitTorrent klienter) og standardindstillingerne BitTorrent-porte (6881-6889) kan være blokeret af din internetudbyder. Open Azureus, klikke på Vis> Konfig> Server og ændre antallet, før Incoming TCP lytte port. Vælg et tal mellem 49152 og 65535. Hvis du bruger en firewall, du bliver nødt til at tilføje denne port for at videresende til din computers IP-adresse.
 5. 5
  Mens du er i config, klik overførslen sektionen for at indstille din max upload og download hastighed. Prøv at downloade 0 (dvs. maksimum) og upload mellem 10-25. Justér nedad hvis du finder det er aftagende din web browsing.
 6. 6
  Også i config-området, kan du indstille ting som standard download-mappen, og hvor du vil. Torrent filer skal gemmes, indtil du er færdig med at downloade.
 7. 7
  Til hitch på netværket, skal du. Torrent-filer. Disse fortæl din Azureus klient hvor man kan finde filer på andre BitTorrent pc'er på internettet. Se eksterne links.

Tips

 • I modsætning til Kazaa, Gnutella og andre Fildeling P2P-netværk, hvor du har et program på computeren, åbne det op og indtaste den fil, du søger efter, i søgefeltet for at få en liste over filer, BitTorrent bruger trackers.
 • Sæt ikke upload hastighed til 0 (dvs. maksimum). På grund af den måde TCP virker, når A downloader noget fra B har det med at fortælle B, at det modtog de data, der sendes til ham. (Disse kaldes bekræftelser - ACK'er -, en slags "fik det!" Meddelelser). Hvis A ikke gør dette, så vil B stoppe med at sende data og vente. Hvis A uploader med fuld hastighed, kan der være nogen båndbredde tilbage til disse ACK'er, og de vil blive forsinket. Så på grund af denne effekt, høje upload hastigheder føre til lave downloadhastigheder.
 • Hvis du forsøger at være en fri rytter og downloade uden at bidrage uploads, risikerer du at blive forbudt af websteder, der kræver en rimelig andel af uploads til downloads.
 • Hvis du forsøger at hente en ny fil med 1 seeder og 50 leechers det vil være langsom. Enten vente et par timer for de såmaskiner at øge eller se på et andet site. Antallet af såmaskiner og Leechere vil normalt blive vist, så en fil med 130 såmaskiner og 40 Leechere henter hurtigt, da en grov vejledning 700MB henter i omkring 4 timer, hvis det har masser af såmaskiner.
 • Hvis du er forbundet til internettet via en router, skal du sørge for at tjekke www.portforward.com for instruktioner om, hvordan du åbner den port, du sætter Azureus til at bruge i config.

Advarsler

 • Som med enhver protokol til overførsel af filer bør BitTorrent ikke misbruges til at erhverve ophavsretligt beskyttet indhold, som du ikke har en licens. I de fleste tilfælde udelukker label cd'er og dvd'er og ophavsretligt beskyttet software. Sørg for at din download er lovlig, før du fortsætter.
 • Forstå ophavsret i dit land, før du downloader noget indhold. Den ulovlig downloading af eventuelle mediefiler er "piratkopiering" og er i mange lande, underlagt meget strenge straffe. Det er dit ansvar at sikre, at du ikke begår pirateri ved at downloade eller uploade en fil.
 • Læs op på DMCA til at forstå amerikanske lov om ophavsret i den digitale tidsalder.

Ting du behøver

 • Azureus klient
 • Java installeret på din PC
 • En torrent site eller forum
 • Havne åben på din firewall (hvis du bruger en)
 • Hurtig bredbåndsforbindelse