Wkudk

Sådan installeres guitar pickups

"Billige" eller billige guitarer kan nemt opgraderes til at lyde af bedre kvalitet. For min metal stil, er broen pickup af store betydning. Udskiftning med opgraderede modeller øger magt, bevare og crunch. Min ældste guitar, en 115€ Ibanez G10, har en Seymour Duncan fuld shred dobbelt Humbucker, hvilket gør det til at lyde mere sprød og kraftfuld end min 300€ ESP!

Steps

Sådan installeres guitar pickups. Tag den elektriske dækning, som er på bagsiden af guitaren.
Sådan installeres guitar pickups. Tag den elektriske dækning, som er på bagsiden af guitaren.
 1. 1
  Tag den elektriske dækning, som er på bagsiden af guitaren.
 2. 2
  Fjern lodde fra de varme og jord ledninger fra pickup, du vil erstatte. Glem ikke, hvor de var (du skal tegne en grundlæggende skematisk): den nye pickup er varmt og jord vil blive tilsluttet her!
 3. 3
  Medmindre du ønsker at prøve "fiskeri" ledningerne gennem præcist borede huller, taping en guide snor eller lille gauge ledning til enderne af den varme og jord vil spare dig for mange frustrationer.
 4. 4
  Tag de to skruer på hver side af den gamle pickup. Nu forsigtigt fjerne det, gør, at du efterlade nok vejlede streng på begge sider.
 5. 5
  Når du køber nye pickupper de kommer med en ledningsdiagram. Brug dette diagram til at skelne hvilken farve repræsenterer den varme og jorden. Så tape dem til guiden streng. Sørg for at trække fra bagsiden, eller elektrisk side af guitar.
 6. 6
  Når du har trukket gennem de nye ledninger, dem loddetin til deres nødvendige steder.
 7. 7
  Fastgør den nye pick up, og erstatte den elektriske dækning.
 8. 8
  Tillykke! Du har lige installeret din første udskiftning pickup.

Advarsler

 • En lodning blyant, der er mere end 50 watt er for varmt til elektriske anvendelser. Endnu vigtigere er, kan lodde du bruger have en overvældende effekt på de elektriske forbindelser. Sørg for, at det har en rosin center eller skal du købe det separat. Desuden skal det være elektrisk klasse loddetin.
 • Sørg for alt er jordet. Hvis ikke din guitar vil producere en meget kraftig støj!
 • Hvis du ikke kender en masse om elektronik, ikke forsøge at erstatte dem selv. Find en ekspert.
 • Der er en chance for, at hullet til pickupper vil være virkelig små. Spørg en tekniker om, hvordan man passer strengen i, eller du kan prøve at bruge en boremaskine og nogle penetration olie til kablerne. Vær forsigtig, fordi det er ekstremt brandfarligt!

Ting du behøver

 • Små Phillips og en lille fladt hoved skruetrækker
 • Elektrisk tape (ekstraudstyr)
 • Loddepen (10-25W)
 • Lod med rosin center
 • Steady Hand
 • Et par wire strippere