Wkudk

Hvordan til at vælge en nybegynder el-guitar og forstærker på et budget

Valg som guitar og forstærker til at starte ud med, kan blive en hår-trækker opgave. Men her er nogle måder at gøre det nemmere.

Steps

Hvordan til at vælge en nybegynder el-guitar og forstærker på et budget. Overveje, hvilken type musik, du vil spille.
Hvordan til at vælge en nybegynder el-guitar og forstærker på et budget. Overveje, hvilken type musik, du vil spille.
 1. 1
  Overveje, hvilken type musik, du vil spille.
  • Hvis du aldrig har til hensigt at gøre oktav høj vibrato bar kram eller spille musik i stil med bands som PANTERA (hård, hurtig metal, med masser af høj tone bøjning kundeemner) eller Jimi Hendrix (psykedelisk rock), og derefter udelukke enhver flydende eller fancy broen (også kaldet en hale stykke). Ikke-flydende hale stykker er normalt mere stabile (holde tune og intonation), og billigere at købe.
  • Du bør besøge en lokal guitar butik for at købe din første guitar. Du vil drage fordel uhyre fra deres erfaring, og de vil være i stand til at støtte dig efter salget. Undgå steder som Walmart, Best Buy, etc., fordi alle de kan gøre, er at sælge dig en guitar og en dårlig en af ​​slagsen. De fleste lokale guitar butikker er gået meget langt for at vælge guitar linjer, der er brugbar og spille og lyde godt. Som nybegynder, vil du sætte pris på deres service og engagement til dig, selvom en lokal butikker prisfastsættelse kan være et touch højere. De fleste lokale butikker tilbyder lektioner, så godt.
  • Undgå mega kæde musikbutikker såsom Guitar Center eller Sam Ash. Kundeservice rekord er dårlig for det meste, og atmosfæren er ikke befordrende for en nybegynder at plukke ud deres første instrument. Også, de tilbyder ingen in-house serviceafdeling og ingen lektion studios, enten.
  • Hals tykkelse. Ønsker du en all-around guitar, eller har du en vis stil, du ved, du vil ønsker at spille? Slide blues spillere skal kigge efter en hals, der er bredere og har en dejlig bue på bagsiden for støtte. Hvis du ønsker at spille populære metal eller sten, bør du gå til en nice smal hals. Det er nemmere at flytte fingrene.
 2. 2
  Kig på handlingen. Handling er afstanden mellem gribebrættet og strengen på ethvert givet tidspunkt. Sørg for at du ikke høre summende fra guitaren, når der afspilles en tone ad normal vægt. Prøv det på 5, 10, 12, ærgre, etc. og lyt til 'buzz' af strenge banging på båndene under den. Hvis nogen guitar er ligesom dette, spørg musikbutik (enhver god man vil gøre dette for dig) for at justere halsen, hvis du kan prøve det i spilbar stand. Hvis de kan tilpasse det for dig, så er der ingen problemer, det bare havde brug for justering.
 3. 3
  Efterse for ærgre slid, revner osv. Den indlysende ting.
 4. 4
  Hent den tunet op og spille det i butikken. Nogle mennesker kan finde denne ubehagelige, bliver en newbie og alle. Hvis du ikke ønsker at spille det, bare begynde bøjning strygere, op og ned, ved hjælp af whammy bar, tænk på det som 'guitar stretching ". Så se, hvor godt det forbliver i harmoni. Hvis denne guitar har ingen låsemøtrikkerne på hovedet, og det stadig forbliver i harmoni, det er en vinder. Men hvis du har til at re-tune mere end en lille, og næsten alle de strenge, viderebringe det. Du vil vokse frustreret over det meget hurtigt.
 5. 5
  Tilslutte den til en forstærker, og se om du kan lide lyden. Hvis du er ny til dette, vil din smag for tone sandsynligvis ændre. Bare få noget, der lyder tæt på, hvad du ønsker. Tænk i klarhed tinniness, dybde, farve.
 6. 6
  Har et realistisk budget og holde sig til det. Kig rundt, indtil du finder noget i din rækkevidde. Du kan forvente at finde noget i 150€ til 340€ interval for begyndere.
 7. 7
  Gå efter tonen med amp. Prøv mere end ti forskellige typer, før du beslutter dig. Du er muligvis nødt til at købe en processor så godt, så overveje, om forstærkeren har indbygget effekter eller ej.

Tips

 • Tag en guitarist ven med dig for at hjælpe dig med at bortfiltrere de lavere kvalitet guitarer.
 • Hør, observere. Få en god idé om, hvad du ønsker, ved at lytte og prøvetagning, ikke købe på et indfald. Tag et par uger, hvis du har til. Bare sørg komponenter er i god stand, og fungere som du gerne vil have dem til.
 • Må ikke købe på mærke.
 • De bedste guitarer til en lavere pris, vil ikke være de store mærker. De store selskaber kan tilbyde guitarer i din prisklasse, men de er som regel dårligt lavet i Kina, eller hvem ved hvor. Når du får en bedre pris dig selv med en større brand og store pris, der går med det.

Advarsler

 • Tremolo barer - Mange lavere ende guitarer er designet til at se cool og er udstyret med flydebroer til super tremolo bøjninger og flutter. De ser cool, men en trist kendsgerning er mange af disse lavere ende modeller har lav kvalitet hardware. Der er ikke noget mere frustrerende end at være en newbie, at købe en varm leder guitar, og har for at finjustere det hver 2 minutter. Undgå dette, eller købe en anstændig bro for omkring 75€ 0,00 ekstra og installere den.
 • DANDY DIME ADS-Det er en fantastisk måde at få en aftale om nye redskaber. Bare vær forsigtig, vil nogle mennesker siger noget for at få dig til at købe. Med en glat tunge til at bakke det op, kan en billig guitar ligne en top-liner til en nybegynder. Må ikke købe ind i en historie, får modelnumre og Google det.
 • Detailhandlens guitarer-IKKE købe en guitar fra Target, Walmart, Best Buy, osv. Disse guitarer ser meget prangende, men har dårlige pickupper, lav kvalitet træ, og gå ud-af-tune efter cirka 30 sekunder (for real).