Wkudk

Hvordan man laver en musikvideo

Musikvideoer er sjovt, udfordrende, og med de fremskridt inden for computer-og video-teknologi, noget som de fleste mennesker kan gøre. Jo mere du putter i den, jo mere får du ud af det, men selv de mest grundlæggende begreber kan være en blast at tage på, og det vil belønne dig med en følelse af stolthed. Vi viser dig et par måder at gøre dette: Den korte version og en meget længere udgave. Uanset om du vælger den hurtige måde, eller den lange vej, eller et sted i midten, er du i for en reel behandling! Læs videre:

Steps

Hvordan man laver en musikvideo. Bliv klar til berømmelse.
Hvordan man laver en musikvideo. Bliv klar til berømmelse.

Den korte version

 1. 1
  Bliv klar til berømmelse. For dette eksempel, vi kommer til at gøre en grundlæggende video med dig som stjernen. Hvem ved, hvor det kunne føre? Kig på Numa Numa fyr, efter at alle-47 millioner visninger og tælle!
 2. 2
  Vælg en sang. Hvis du har en af ​​dine egne, eller ret til at bruge en andens, så meget desto bedre.
 3. 3
  Tænk over, hvad du vil gøre. Vil det være man tage, eller du vil starte og stoppe for forskellige dele af sangen? Vil det være lige dig, eller du og en ven? Eller måske en dansende barn? Uanset hvad det er, vil planlægge hjælpe dig gøre en langt bedre video.
 4. 4
  Praksis. Spil gennem sangen, og gør hvad du vil gøre, indtil det føles naturligt.
 5. 5
  Tænd alle lysene! Én ting, der virkelig ruiner en hurtig video er dårlig belysning. Du behøver ikke noget fancy, bare et par 100W pærer. Jo mindre kameraet har for at kompensere for svagt lys, jo bedre dine videoer vil se.
 6. 6
  Sæt kameraet på et stativ. Medmindre du går efter Blair Witch Project udseende, du ønsker, at kameraet stabilt.
 7. 7
  Kom i stilling, tænde for musikken, og tryk på rekord. Gør dine ting det bedste du ved hvordan!
 8. 8
  Importere videoen på din computer. Når du er i, kan du redigere den med nogen af ​​de værktøjer, der er anført nedenfor i "Ting, du behøver." Tilføj en titel, tilføj kreditter og bogføre på YouTube.

Den lange version: udvikle konceptet

 1. 1
  Snup en notesbog. Det behøver ikke at være noget fancy, eller digitale, eller dyrt. Vil du have noget at samle dine tanker, tage noter, og måske skitsere nogle scener. Mens du er ved det, snup en blyant med en stor fed viskelæder, også.
 2. 2
  Tal med bandet. De kan godt have en masse ideer til, hvordan de ønsker deres video til at se. Nogle af dem vil være godt. Nogle af deres ideer, stor. Nogle vil kræve Peter Jackson, en afstøbning af tusinder, cutting-edge CGI, og en lille ged. Hvis det er i deres budget, store-ellers smile og sige, "Åh, det er interessant!" Det er dit job at bortfiltrere støj og skabe et koncept, og jo flere ideer, du er nødt til at filtrere, jo bedre din endelige koncept være.
  • Denne proces er meget lettere, hvis du tilfældigvis være "bandet".
 3. 3
  Lyt til sangen. Det hele starter der. Må ikke gøre andet, for første gang-bare lytte. Så lyt til det igen. Selv hvis du har hørt den sang før, og kender det udenad, lytte til det, som om det er første gang. Hvad får det dig til at føle? Gør det, du ønsker at danse, græde, handle fjollet, eller hop i pickup og hoved for bar? Uanset hvad det er (og du behøver ikke at begrænse det til et "det"), skriv det ned.
 4. 4
  Forfine dine ideer. Når du har en fungerende idé om, hvad du ønsker at oprette, er det tid til at konkretisere det ud i en fortælling. Skriv ned den overordnede historie idé, til en start.
  • Det kunne være kort og enkel, ligesom "det er et land sang om vej-og møde mennesker, så... Hovedtanken køre ned motorvejen, møde mennesker i lille by købmandsforretninger og tankstationer langs vejen, situationen afspejler tekster."
  • Du kan gøre det mere detaljeret: "Hovedperson køre en '57 Chevy cabriolet på lange, lige strækning af motorvejen ud mod vest, landmand på vejene købmand i vers 1, soldat i Hummer på tankstation i vers 2, udendørs band skudt under chorus / solo, smuk pige i vers 3 (? stjerne cameo) humle i bilen og køre væk sammen som sang spiller ud komiske side:.-huffy jakkesæt pinligt sig i hver scene: sprøjter sennep på en skjorte i v1, støder ind hummer med sin Porsche eller hælder gas på dyre sko på tankstation i v2, klodset ture sætte bevæger sig på smuk pige i v3 "

Planlægning af din video

 1. 1
  Opret et storyboard. Når du har arbejdet ud af dit koncept, bandet er om bord med det, og du har en idé om steder, er det tid at begynde at planlægge din video. En af de mest effektive værktøjer, du kan oprette en storyboard.
  • Ligesom konceptet, behøver det ikke at være prangende. Det kan være så simpelt som placeringen af ​​ting i hver scene, eller det kan være så detaljeret som individuelle cutaways, udtryk, retning bevægelighed, osv. Hvis du ikke engang kan trække en lige linje, så fortvivl ikke: lave en tekst storyboard. Så længe du har en idé om, hvad der vil ske i hver scene, og du kan kommunikere det til din besætning, vil du være god til at gå.
 2. 2
  Spejder steder. Før du begynder at skyde noget, du har brug for et sted at skyde. Det er altid lettere at planlægge din video holde din lokale natur i tankerne, men nogle gange konceptet vil bare ikke lytte til fornuft. For eksempel kan vores land video være let at gøre, hvis du optager i Wyoming, men hvis du er i New York, er du nødt til at være kreativ.
  • Kig efter "scener", der matcher din vision. For eksempel vil en stor del af videoen finde sted på en landlige tankstation. Hvis du nødt til at køre ud af byen for at finde en, så må det være. Når du gør det, vil det være værd at drevet.
  • Tal med ejerne eller ledelse helst du ønsker at bruge, og sørg for at de er ok med det. Hvis du er heldig, kan de også være en perfekt pasform til en karakter i din video (hvis de er villige til.)

Personale din skyde

 1. 1
  Find din besætning. Du har måske en gruppe af mennesker, du arbejder med, eller du kan være nødvendigt at oprette en besætning for denne video. Her er de mennesker, du skal bruge, på minimum:
  • Direktør. Dette vil sandsynligvis være dig. Du vil blive at forvalte alle de forskellige dele af skuddet, fra at dele din vision til det støbte og besætning, at mægle tvister mellem lys og lyd, til at sikre at der er gas i bilen, og at alle dine placeringer er ryddet til optagelse. Hvis der er en detalje, du kan forestille dig, er det dit job at gøre det ske.
  • Videograf. Den fotograf vil være ansvarlig for at fange det hele på én eller flere kameraer. Du vil definere skud, men hun rent faktisk vil indramme scenen, arbejdet med gaffer at sikre sættet er korrekt belyst, og lad lyden fyr vide, når bommen er i scenen.
  • Gaffer. Nogen er nødt til at sikre, at alle lysene er tændt, skuespillerne er synlige, og alt er lige for skuddet. Denne person er gaffer.
  • Lyd mennesket. På en film sæt, er han den fyr stikker mikrofoner i alles ansigter og steder. Efter en video, generelt som ikke har dialog, vil han være den fyr cuing op sangen, så skuespillerne har noget at arbejde med. Ind imellem at trykke på "Stop" og "Play" og "Rewind", han skal køre for at få koks, pizza og andre diverse. Han har ikke noget imod, den kønne pige i scene 3 er hans kæreste. Det er hvem du kender!
  • Grip. Dette er den heldige sjæl, der får lov til at flytte alle de ledninger, alle de lys, alt det grej, siddepladser, borde, rekvisitter, og alt andet, der er bragt på settet. OK, måske grebet være frivilligt for et budget video, men det er virkelig meget nemmere at køre en shoot, når du har nogen til at håndtere disse ting, mens du håndtere de større-billedelementer.
  • Garderobe. Afhængig af budget, kan du blot give retning til talent ("slid jeans og en stram skjorte,") eller har kostumer lavet til aktørerne. Uanset hvordan du gør det, hvis der er kostume involveret ændringer, så sørg for nogen kan koordinere, at mellem scener, og at dine skuespillere har lidt af privatlivets fred for forandring.
  • Props. Igen, dette kan være dig, men nogen skal finde de brugte køretøjer, plus ting aktører på de indstillede use-sennep flasker, sprøjter pålideligt på cue, noget en skuespiller opfanger eller lægger ned eller ikke er en del af placeringen.
  • Kontinuitet. Medmindre du kommer til at skyde fra start til slut i et take, vil der blive behov for nogen til at sikre, at når folk begynder er, hvor de standsede før. Det er, hvad kontinuitet gør. De gør opmærksom på positioner, som regel ved hjælp af et kamera. De sørge for sennep plet på Suit i den første scene er det der stadig 3 dage senere for sidste scenens skyde. (Eller omvendt, at sennep pletten er * ikke * der, hvis skud forud for farvningen er færdig senere.)

Slå din video

 1. 1
  Find det rigtige talent. Lav en liste over alle tegn i din video. Ved hjælp af vores eksempel ovenfor vi ved, vi kommer til at bruge bandet. Vi har stadig brug for at finde ud af resten af ​​skuespillerne. Skriv ned hver karakter, og gøre notater om, hvad de ser ud, og hvordan de opfører sig. Dette vil gøre det lettere at kaste.
  • The Traveler. Han behøver ikke at tale, men bliver nødt til at se cool, selvsikker, og ligesom han er ansat i kører ned ad en landevej i en vintage cabriolet. Jeans. Nuancer. Shirt?
  • The Farmer. Ældre, forvitret fra solen. Gammel hat, jeans og untucked skjorte, venligt smil. Kort kamera tid, behøver ikke at være en pro.
  • Soldaten. Young, høj, muskuløs, buzzcut, stærkere og mere sikker end helten, men også mere ydmyg.
  • Den tankpasser. Afpillede? Buttet? Fedtet mekaniker shirt, venligt med en undrende outlook, har en god "eyeroll" at levere til dragten.
  • Dragten. Metro, næsten smuk, men ikke helt. Slicked hår, der er un-slicking i varmen. Dyrt leder garderobe, bil. Socialt og fysisk akavet, har nedladende vrængen. Unlikeable på første øjekast.
  • The Girl. Gorgeous. Hot. Brunette. Confident, ubekymrede, garvede viser varmen godt på skinnende hud. Aldrig ked af The Suit, kun morede. Soveværelse øjne for rejsende.

Lights, Camera, action!

 1. 1
  Sætte scenen. Nu hvor du har alle dine ænder i træk, skuespillerne er indøvede, og din besætning er indlæst for bjørn, er det tid til prep dit sæt og skyde din video. Vælg en scene til at skyde. I dette eksempel vælger vi den sidste scene, hvor dragten rejser over sig selv, den rejsende hjælper ham op, og Pretty Girl humle i bilen med den rejsende.
  • Sæt køretøjer og andet, der er i den scene i position, og har skuespillerne står på deres mærker.
  • Indstil din belysning. Da dette er en udendørs skyde, hvis du ikke har drevne lys, du måske være i stand til at bruge en reflektor, som er et stort stykke hvidt stof eller plakat bord, der afspejler sollys blødgørende skygger og belysning en scene. For den mest effektive måde til at fokusere lys, bruge mere end en reflektor eller endda et spejl. Din gaffer vil forvalte dette, under din retning, hvis du har en.
  • Husk, det vigtigste person på skærmen er altid de klogeste på skærmen. Når udenfor, altid have hovedpersonens tilbage til solen, undtagen når solen er i midten af ​​himlen. På denne måde kan reflektorerne belyse personens ansigt og front. Selv om der er meget at gøre for at få en effektiv belysning, det er det værd, når du ønsker en høj kvalitet video.
 2. 2
  Indstil kameraet. Du ønsker måske at skyde en del af din video på et stativ, for statiske scener. Jiggly kameraer kan undertiden distrahere seeren fra selve videoen. Andre gange kan du ønsker at bruge en håndholdt Steadi-Cam for mere dynamiske skud, eller en helt gratis-form "gyngende cam" for højere energipriser skud. Hvis du har de mennesker og budgettet, skyde en kombination af vinkler og stilarter vil øge kreative muligheder i redigeringen suite.
 3. 3
  Få din aktører på plads. Hvis de er i scene som kameraet ruller, få dem til at tage deres mærker. Hvis de kommer ind på scenen, da det spiller har dem på deres indgang point.
 4. 4
  Cue op for musikken. Har Sound lokalisere den rigtige punkt i sang, og giver det en god bly i tid, så folk kan "komme i sync" med musikken. Længere er bedre, i første omgang. Hvis du gør flere tager, kan du være i stand til at forkorte denne del op. Når lyden er klar, og musikken spiller, vil han råbe "speed!" (Et udtryk, der bringer mindelser tilbage til, når optagelser på sæt blev udført med magnetbånd drevet af motorer, som tog et øjeblik at komme op til hastighed). Lyden fyr kan også vælge at fodre lyden i videoen, så der er en reference spor til stillingen editor senere.
 5. 5
  Lights! Har alle dine lygter mennesker i position, og alle drevne lys på.
 6. 6
  Kamera! Videographer trykker på optage-knappen, og begynder at skyde scenen.
 7. 7
  Action! Du kender rutinen her-on "Action!", Skuespillerne kommer ud og gøre scenen.
 8. 8
  Gentag for alle de scener i din video. Du kan ende med flere tager, flere vinkler, store tager, og forfærdelige tager. Det er her det sjove begynder!

Postproduktion

 1. 1
  Overfør din video til din computer. Generelt dette gøres med USB, Firewire eller proprietære forbindelser. Men du gør det, vil du ønsker at indlæse alt i din computer i en mappe.
 2. 2
  Fyr op din editor. Din software editor, det er, uanset om du bruger Sony Vegas, iMovie, Adobe Premiere, Final Cut Pro, eller har en deluxe Avid suite, det er her magien sker.
 3. 3
  Tag dit bedste skud. Arbejde gennem video fra start til slut, ser på alle tager, og finde de bedste af dem.
  • Brug scratch lydsporet på videoen for at matche op snit med musikken, men ikke bekymre sig meget om svag popper eller støj på lydsporet. Dette spor går væk, når videoen er færdig.
 4. 4
  Lå i musiknummer. Med sporet er lagt i, skal du kontrollere, hvordan dine redigeringer og musikken synkronisere op. De vil være tæt på, men ikke perfekt. Juster hvert snit, så alt sker, når det bør-hvilket især vil være mærkbar, når du arbejder med billeder af bandet spille sangen.
  • Vær parat til at dække fejl. For eksempel, hvis guitaristen var miming "Stairway to Heaven" på video under en passage, hvor han er blot at holde en enkelt node på optagelsen skæres til et andet band medlem, eller tilbage til scene under dette øjeblik.
 5. 5
  Tilføj en titel og kreditter. Intet at det! Nu har du awesome musik video!

Spred budskabet

 1. 1
  Upload til YouTube. Hvis du vil have andre mennesker til at se din musik video, kan du uploade en video på youtube og dele dit opus med verden. Hvem ved, måske det vil gå viral!
 2. 2
  Sende det ud. Du kan også maile din video til dine venner og familie, brænde den til en dvd eller sætte det på din blog.

Tips

 • En meget god strategi til video making er at lave 3 helt forskellige videoer og mix klip på forskellige steder.
 • Sørg for, at videokameraet ikke mod solen, står et videokamera eller et kamera for den sags skyld, solen kan i høj grad skade det indre billedoptagelse hardware.
 • Sæt altid meddelelse om ophavsret i kreditter til at beskytte dine IP-rettigheder!
 • For Youtube videoer, er du nødt til at sætte point på yderligere detaljer område eller din musik kan være dæmpet eller din video fjernet på grund af krænkelse af ophavsretten!

Ting du behøver

 • En stor melodi
 • Skuespillere
 • Videokamera og operatør
 • Stillkamera (kan være telefon)
 • Lysdesigner og gaffer
 • Stereo afspilning og lydtekniker
 • Computer
 • Redigering software som Windows Movie Maker (PC), iMovie eller Final Cut Pro (til Mac) eller Sony Vegas for både OS
 • Dansere