Wkudk

Sådan kommer du i gang spille hård rock og metal guitar

Denne artikel er bestemt til at vise nybegynder hvordan man kan gå fra at have nogen idé om, hvad de skal gøre med den elektriske guitar, til at være i stand til at spille nogle af de mest almindelige og grundlæggende elementer af hård rock og heavy metal. Den præsenteres i en munter tone, med større vægt på at lære at lave sjove lyde end streng teori, som skal komme ind efter den studerende bliver afhængige af at spille guitar.

Dette er et lynkursus i hård rock guitar. Det er ikke hensigten at gøre dig et godt afrundet musiker, og det vil sandsynligvis ikke gøre dig til en musiker overhovedet. Hvad det vil gøre, hvis du arbejder på det, er at lære dig at gøre nogle af de lyde, der definerer tunge guitar. Eller alternativt, kan det bare gøre dig beslutte, at guitaren er ikke for dig - fordi hvis du ikke kan mestre denne ting, du måske ikke ønsker at genere.

Steps

Sådan kommer du i gang spille hård rock og metal guitar. Lær at forstå tabulatur, ofte forkortet til "tab" eller "faneblade".
Sådan kommer du i gang spille hård rock og metal guitar. Lær at forstå tabulatur, ofte forkortet til "tab" eller "faneblade".
 1. 1
  Vælg en guitar. Jo bedre guitar, desto bedre lyd. Og det betyder, at det vil være lettere og sjovere at lære på. Det sagt, er det slet ikke nødvendigt at gå ud og bruge tonsvis af penge på en dejlig økse. Må ikke bruge mindre end 150€. Der er en masse af dårligt lavet nybegynder modeller derude, der bare kunne ende med at forlade dig frustreret.
  • For Rock, er en entry level Epiphone (fra Gibson), eller Squier (ved Fender) model guitar en god idé at starte med. Hvis dit budget kan håndtere det, Fender og Gibson har berømte navne på toprammen. De gør instrumenter den måde, de gjorde dem i 50'erne, 60'erne og 70'erne.
  • For metal, er nogle gode mærker BC Rich, DBZ, Dean, ESP, Jackson og Ibanez. Hvis du er gammel skole, kan Gibson og Fender kloner også bruges til metal.
  • Nu kan du spørge: hvad er forskellen mellem en klippe guitar og en metal guitar? Den vigtigste forskel er i pickups. Heavy metal guitarer tendens til at have "aktive pickups", mens rock-guitarer har normalt "passive pickups". Gå videre og se op forskellen.
  • Husk, at bare fordi en guitar har passive pickupper betyder ikke, du ikke kan spille metal med det. Omvendt, bare fordi en guitar har aktive pickups betyder ikke, du ikke kan spille rock med det.
 2. 2
  Køb en forstærker. Få noget lille (ikke mere end omkring 30 watt, ikke mindre end 10) for at øve med, og bruger ikke mere end 100 kroner på det. Det bør være en "komboforstærker". Du behøver ikke at betale meget agt på dette udtryk, men hvis du er nysgerrig, slå det op andre steder. Anyway, kan du flytte til en højere ende modeller senere, når du er mere erfarne. Linje 6, Crate, Epiphone, Fender, alle gøre anstændigt entry level forstærkere. Fender, Vox og Marshall gør højere ende rørforstærkere, blandt andre selskaber. Læs videre for at finde ud af, hvad forskellen mellem rør og solid-state forstærkere.
  • Der findes to typer af forstærkere: Solid-state og Tube. Solid-state forstærkere er meget, meget billigere, og anbefales til en nybegynder. Men nogle metalcore og metalcore guitarister foretrækker solid state forstærkere, fordi de kan lyde meget barske (ikke altid gælder for billige entry-level ampere).
  • Rørforstærkere (også kendt som "ventil" amps, især i Storbritannien) bruges altid af professionelle rockmusikere, og en stor procentdel af heavy metal spillere bruger rør så godt. Desværre for begynderen, er de meget dyrere end solid state forstærkere. Tube-drevne forstærkere er almindeligt anset for at lyde meget bedre solid state forstærkere. De er absolut ikke anbefales for en nybegynder, da de kræver vedligeholdelse og pleje skal tages, når du bruger dem, de er ganske skrøbelig og kan være dyrt at reparere.
   • Særlig bemærkning: Nogle ampere bruger en kombination af Tube og Solid-State-teknologi. De er ofte et godt valg for amatør guitarist, der har bevæget sig ud over begynderniveau. De lyder langt bedre entry-level Solid-State forstærkere og er en meget billigere end fuldt Tube forstærkere.
   • En anden særlig bemærkning: "tube" refererer ikke til formen af ​​amp.
 3. 3
  Køb nogle picks. Få masser og masser af disse. Du kommer til at være ved at miste dem, jeg lover. Ingen guitarist kan undgå det, så har sikkerhedskopier. Få nogle med en tynd til medium tykkelse og nogle, der er tungere. Du vil sikkert finde dig som en mere end den anden. Når du har fundet en præference, købe primært denne type picks. Jim Dunlop gør store picks for alle tykkelse.
 4. 4
  Køb strenge. Guitarer er intet uden gode strenge. Investering i disse vil producere ærefrygtindgydende lyd.
  • D'Addario og Ernie Ball strenge er de mest almindeligt anvendte strenge til både rock og heavy metal. Det er mest et spørgsmål om personlig præference.
  • Husk på strengen gauge, når de køber strenge. String gauge refererer til hvor tyk strengene er. Når folk refererer til strengen gauges, de normalt bruger måleren af ​​den høje E streng (1st string). For eksempel. Hvis du køber strenge som er 0,009 gauge, betyder, at 1. strengen gauge er 0,009 inches tyk Se http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_Strings # ELECTRIC_GUITAR for en nøjagtig liste over strengen målere.
  • Jo tykkere strengen gauge, jo mere bassy og magtfulde klingende strengene vil være, men det vil være mere vanskeligt at gøre strengen bøjninger. En streng bend er, når du bøjer snoren, så du kan ændre tonehøjden af ​​noten. Jo tyndere strengen gauge, jo lettere vil det være at gøre strengen bøjninger, men strengene vil lyde mere trebly. Sørg for at prøve mange forskellige slags, så du kan regne ud, hvad der passer dig bedst.
 5. 5
  Lær at forstå tabulatur, ofte forkortet til "tab" eller "faneblade". Tablature er et system, der bruger tal til at repræsentere positioner på gribebrættet. Husk, 1. streng er den tættest på dine fødder, når du spiller, og det 6. strengen er tættest på dit hoved.
  • De lange linjer repræsenterer strengene:
   • E (1st) ---------------------------------------------
   • B (2nd) ---------------------------------------------
   • G (3rd) ---------------------------------------------
   • D (4th) ---------------------------------------------
   • A (5.) ---------------------------------------------
   • E (6.) ---------------------------------------------
 6. 6
  Lær af eksempler. Her er et tabulatur personale fortæller dig at spille en tone på 3. bånd på 6. streng, så en note på 6. ærgre på samme streng, så en note på 3. bånd af det 5. streng, og endelig to notater sammen - 2nd fret 4th snor og den femte strengen åben (ikke bekymre nogen note). Når noter vises direkte over eller under andre toner, alle af dem er spillet sammen som en akkord.
  • E (1st) ---------------------------------------------
  • B (2nd) ---------------------------------------------
  • G (3rd) ---------------------------------------------
  • D (4th) ------- 2 -------------------------------------
  • A (5th) ----- 3-0 -------------------------------------
  • E (6.) -3-6 -----------------------------------------
 7. 7
  Tune din økse. Hvis du ikke ved, hvordan man kan tune guitaren, købe en tuner. Alle bruger dem alligevel, fordi tuning ved øret er umuligt for en nybegynder. Hvis du ikke kan få en tuner, skal du bruge en pitch pipe eller nogle referencepunkt til: # # Tune den femte streng til A.
  1. Derefter matche lyden af ​​5. bånd på 6. streng til åbne A.
  2. Match D streng til 5. bånd af det 5. streng.
  3. Match G-strengen til 5. bånd af den 4. streng.
  4. Match B strengen til 4. ærgre af 3. streng.
  5. Match den høje E streng til 5. bånd af 2. streng.
 8. 8
  Lær om nøgle. Key, er en stor gåde for en masse begyndere. Det kommer til at forblive en også - fordi vi ikke går ind i sumpen af ​​musikteori her. Næste er denne fiks diagram, som vil fortælle dig, hvad ærgre (position) kan du afspille din pentaton skalaen ved over enhver akkord og bo i nøgle. Hvis dette forvirrer dig, så husk, at skalaen starter på 6. streng, og den første tone i det mønster er roden. Selv hvis du springer 6. snor og begynde at spille på 4., uanset ærgre dig i gang på er din position. Hvis du startede et sted på 5. bånd, du spiller i tonearten A osv. Stadig forvirret? Tag et kig på denne:

Rhythm akkord eller nøgle med "sikker frets" (positioner) til solo på

 • A - åben, 5, 12
 • B flat - 1, 6, 13
 • B - 2, 7, 14
 • C - 3, 8, 15
 • C Sharp - 4, 9, 16
 • D - 5, 10
 • E flat - 6, 11
 • E - åben, 7, 12
 • F - 1, 8, 13
 • Fis - 2, 9, 14
 • G - 3, 10, 15
 • Gis - 4, 11, 16

Dette skema er baseret på noget uhyrlige og foul kaldet "Circle of Femtedele", som du kan føle dig fri til at ignorere, indtil du bliver mere avancerede. Lære om det nu kun vil forårsage en hovedpine og (i staten Californien) huller i tænderne. Der er også tonsvis af andre skalaer du kan spille og andre positioner, du kan bruge i hver tast, men dette er et grundlæggende lynkursus, og der er ingen brug i at gøre du ønsker at smide guitaren ud af vinduet, før du lære at spille den. Den slags oplysninger er tilgængelige andre steder. Med denne ene skala (den pentatoniske), spillede i de positioner, angivet ved ovenstående figur over rytmeguitar, kan du være at rive det op i ikke så meget tid. Mindst 75% af hård rock soloer er baseret på dette begreb alligevel, herunder en masse af de mega-klassikere.

Tips

 • Hvis du er en temmelig erfaren guitarist, men har problemer med heavy metal, så fortvivl ikke. Hold på det, og du får det. Selv om det ikke kan synes det, metal guitar er en af ​​de sværeste former for at få god til. Også overveje at lære at spille klassisk guitar. Selv om det lyder meget forskelligt fra heavy metal, kan en masse af den teknik, der anvendes til klassisk guitar hjælpe dig være en bedre metal afspiller.
 • Sørg for at holde en god teknik. Du ønsker ikke at udvikle dårlige vaner, især som en nybegynder. Udviklede vaner nu vil være meget vanskeligt at bryde senere.
 • Nogle gange, så prøv at varme op på en basguitar, det styrker fingrene og gør at spille på guitaren lettere. Dette er ikke nødvendigt dog, og de fleste guitarister ikke gider med dette.
 • For at forstå musikteori, hjælper indlæring klaver.