Wkudk

Sådan opretter du en reality show

En grundlæggende guide til at skabe, udvikle og producere et reality-baserede tv-show.

Steps

Sådan opretter du en reality show. Opret en kerne idé til et show, og være sikker på det har originale elementer.
Sådan opretter du en reality show. Opret en kerne idé til et show, og være sikker på det har originale elementer.

Oprettelse af din egen reality show

 1. 1
  Opret en kerne idé til et show, og være sikker på det har originale elementer. Selvom det kan være magen til andre formater i forvejen, skal du have elementer og metoder, som området klart original, så indholdet skabt, er noget unikt og spændende at se.
 2. 2
  Vide, hvilke sub-genre af virkeligheden programmering din idé falder ind. Der er mange genrer til reality shows, herunder: Konkurrence / elimination, Docu-Style serien, Livsstil Series, Relationship Series, og utallige andre.
 3. 3
  Vær specifik i dit koncept, og prøv flere tilgange. Mange producenter vil skabe originale koncepter med deres udvikling team, men oftest producenter spejder aggressivt for nye koncepter og reality show ideer fra forfattere og koncept skabere. Så vær ikke bange for at arbejde på flere show koncepter på én gang. Det tager en masse projekter, men tager kun en til at forbinde med den rigtige producent.
 4. 4
  Vælg begreber og emner, der er meget salgbare-titler er meget vigtige, bør de roll off tungen let provokere samtaler og blot fortælle dig præcis, hvad du kommer til at holde øje. "Blind Date", "Temptation Island", "The Bachelor", "Hvem vil gifte sig med en millionær" er alle gode eksempler. Ordspil er altid en god måde at fange opmærksomhed og skabe nysgerrighed. "Meet the Parents" "Fjerne" "Joe Millionaire" "The Real World" "Around the World in Eighty Dates" er alle specifikke for hvad deres show handler om, men bruger kendte sætninger til at skabe nye titler, pique nysgerrighed.
 5. 5
  Tænk på film-"historie" er et kritisk element at definere, hvornår udviklingen af en reality-baseret projekt. Når man ser på film, se på det centrale begreb og historie elementer af filmen, og et reality show bare kunne være stirrer dig lige i ansigtet. "Cannonball Run", "Meet the Parents", "Around the World in Eighty Dates" er alle konkrete eksempler på film begreber, der har oversat til reality-baserede shows til tv.
 6. 6
  Udvikle og skriv dit koncept-A behandling for et reality show kan være alt fra 1 til 3 sider, nogle gange mere. Det centrale er effektivitet i at beskrive de elementer og action involveret, men også at skabe detaljer nok til at være original. Forskning industri kilder om at skabe reality show koncepter til banen.
 7. 7
  Beskyt din reality show idé ved at registrere det med forfatterens guild i Europa (østkysten), eller (vestkyst) for tredjeparts proof-of-skabelse.
 8. 8
  Forskning de forskellige produktions-selskaber, der producerer reality-baserede tv-programmer og finde en sandsynlig match for den type projekt, du har oprettet.
 9. 9
  Foretag koldt opkald til udviklingsprojekter ledere på hver enkelt virksomhed at vide, om de vil acceptere din pitch.
 10. 10
  Overveje en online industri-database til at pitche dine projekter til pitching din nye reality show idé til gennemgang og køb af førende produktionsselskaber scouting nye projekter, herunder cbs, fox tv-studier, abc, ITV, BBC og andre. TV Writers Vault giver også elektronisk proof-of-gennemgang for din rekord og beskyttelse.
 11. 11
  Hvis der tilbydes en option tilbud af en produktionsvirksomhed, vil du være i stand til at forhandle en producerende kredit og finansiel deltagelse. Brug altid en erfaren underholdning advokat for assistance i forhandlingerne enhver aftale.
 12. 12
  Hvis produktionsselskabet engagerer dig til produktion og distribution af dit show koncept, vil du blive engageret med en form for producent kredit og gebyrer per episode.
 13. 13
  Produktionsselskabet vil være ansvarlig for at levere showet til netværket for udluftning. Hvis du har erfaring med udvikling og produktion til tv, så du kan forhandle en mere direkte inddragelse i showet når den når netværket og produktion.

Tips

 • Spørg altid dig selv, hvis dit koncept realistisk kan udføres. Hvis det ikke kan gøres, vil det ikke blive købt. Eksempel: Du har oprettet et show kaldet "Celebrity Choir", der sætter to kor bestående helt af berømtheder mod hinanden hver uge. Cool? Sure. Logistisk muligt? Sandsynligvis for svært at få dusinvis af celebrties i samme rum for flere uger ad gangen.