Wkudk

Hvordan at være en komiker

Er du interesseret i at blive en stor komiker? Husk, at en god joke består af tre ting - publikum, timing og komikeren. Her er nogle nemme ideer til at få dem rullende i gangene.

Steps

Hvordan at være en komiker. Gang dine jokes meget godt!
Hvordan at være en komiker. Gang dine jokes meget godt!
 1. 1
  Gang dine jokes meget godt! Der er tidspunkter, hvor du bør og ikke bør fortælle dem, ligesom hvis det allerede er bekendt med. Eller når de ikke har lyst til vittigheder.
 2. 2
  Klæde sig ud som en sjov komiker. Dit outfit afspejler din personlighed til publikum, så prøv altid at bære sjove mærkede T-shirts. Du kan få dem fra ethvert sted, ligesom Bershka eller andre steder, men prøv at undgå ekstremt klassiske steder som Massimo Dutti eller Zara. Hvis du ikke har råd til en Bershka tøj, forsøge at få dit tøj fra et sted hvor du kan købe sjove skjorter, bukser....
 3. 3
  Fortælle en vittighed, at folk kunne forholde sig til. Men du skal tilføje humor og stræbe mens du gør det, du altid nødt til at sige din vittigheder i et passende tone.
 4. 4
  Må ikke at gentage det samme emne, efter et stykke tid, vil du miste din kant, og folk kan blive forstyrret af en anden ting, så altid forsøge at ændre dine motiver, og holde folks opmærksomhed.
 5. 5
  Når du fortæller en vittighed, så gør det på en sjov måde som en en af en slags stemmeføring.
 6. 6
  Hvis folk ikke kan lide, hvad du laver, gør en joke ud af det. Ikke alene vil det hæve din spiritus, men det gør en komedie guldgrube.
 7. 7
  Være sådan en fyr. Hvis du er en musiker, spiller en mobiltelefon ringetone på din klaver, og de vil knække op som æg ramt på en tæller.
 8. 8
  Hvis du ønsker at være morsom, så prøv at starte med at fortælle en vittighed om dig selv, gøre nar af dig selv eller noget, du har gjort for nylig, vil gøre folk tror på dig som en stor komiker, og vil efterlade dig en chance for at gøre dem grine.

Tips

 • Øv at fortælle vittigheder til andre og mærke deres reaktion. Tag en mental meningsmåling på, hvor effektive dine vittigheder var.
 • Prøv ikke at grine meget på dine egne vittigheder. Griner og klukker er fint, selv om.
 • Overveje ser eller lytter til stand-up handlinger fra andre komikere. Dette kan give dig indsigt i teknikker, ansigtsudtryk, og timing, at andre mere erfarne komikere bruge.
 • Vælg, hvilken type jokes, du ønsker. Kig op komikere, der specialiserer sig i denne type. For eksempel Lewis Black gør politiske vittigheder. (Vær opmærksom på at du er nødt til at holde op i genren vittigheder du vælger.)
 • Vedrører den gennemsnitlige person.
 • Må ikke gøre publikum skydeskive for dine vittigheder. Fortæl en pinlig historie om dig selv. Men hvis nogen i publikum blade til noget forsøger at tage mike.
 • Husk at gå på scenen. Du ønsker ikke at vise du er nervøs ved at stå på ét sted. Dette får også resten af ​​publikum uinteresserede med dig, fordi de føler, at du ikke taler til dem.
 • Kropssprog og timing.
 • Se nogle tegneserier til at se, hvilken type komedie du gerne gøre osv.
 • Racistisk humor kan være hensigtsmæssigt i moderate mængder, og hensynet til publikum. Mens humor på bekostning af minoriteter anses tabu, humor på bekostning af hvide mennesker er desværre alment accepteret. Vær opmærksom på denne dobbelte standard, og vær forsigtig!
 • Studere op på komikere, som du måske ikke ser på tv så meget. Carlos Mencia, Larry the Cable Guy, osv., er alle i en menneskemængde, der har opnået status gennem let humor, der mangler intelligens. Følg ikke denne skrald, har et kig på Ben Bailey, Hannibal Burress, Demitri Martin og Lewis Black. Der er komikere derude, som ikke behøver at ty til at bruge stereotyper, prutter, og vulgaritet at være morsom. Det centrale er intelligens.
 • Kig op til klassiske komikere som Bernie Mac (RIP) Eddie Murphy, Richard Pryor, DL Hughley, og nogle gode nutidige komikere som Robin Williams eller Jim Carrey.
 • Et notat om nogle ovenstående komikere, DL Hughley i særdeleshed. Stol ikke et enkelt aspekt af komedie, ligesom race eller kultur, da dette gør din komedie snæversynede, og nogle gange endda giver det en "racistisk eksklusive" indtryk. DL Hughley er et godt eksempel, og mange mennesker finder sin handling til at være mere tilgængelig for alle, end nogle sorte komikere. Den sande tegneserie kan gøre nogen grine, sort, hvid, etc., uden at bruge en komiske krykke som race humor.
 • Hvis du har sceneskræk, prøv at forestille publikum i deres undertøj eller noget af den slags til at slippe af med det.

Advarsler

 • Husk, hvad Moliere sagde: ". Målet er at få folk til at grine, hvis jeg ikke gjorde det, så jeg ikke give mit publikum en besked"
 • Prøv altid at undgå at gøre grin med bestemte personer på en måde, der kunne såre dem.
 • Undgå vittigheder, der tager lang tid at forklare eller vittigheder, der involverer fakta, som ingen kender.
 • Prøv ikke at kopiere vittigheder andre komikere har sagt before.try at stirre på BBC news og lave noget sjovt ud af det!
 • Undgå at fortælle alt for offensiv vittigheder såsom racistiske dem. En lille smule muntre kontrovers er fint, men ved, hvor linjen er, og ikke krydse den. Nogle gange du kan, men kun hvis du er, at religion eller race, så det ikke er så betyde, men du er nødt til at lade andre vide, før at sige, hvad der nogensinde joke, du ønskede. Husk, hvis du siger det om dig selv folk vil ikke tage det så svært, mere så når det er klart.
 • Aldrig nogensinde forsøge at få griner ved at gøre nar af nogen. Det er ikke at være en komiker.