Wkudk

Sådan slettes en Google eller gmail-konto

Det er dejligt at have en fri Gmail-konto hos Google, men nogle gange tingene ændrer sig, og din gamle konto skal lukkes ned. Måske du blev gift, måske du bliver chikaneret, eller måske du fik stukket på Spamwagon og det er tid til at springe ud. Uanset årsagen, uanset dit behov, vil vi vise dig, hvordan at redde den Gmail og Google, og være fri for de gamle bånd, der binder.

Steps

Sådan slettes en Google eller gmail-konto. Log ind på din Gmail-konto.
Sådan slettes en Google eller gmail-konto. Log ind på din Gmail-konto.
 1. 1
  Log ind på din Gmail-konto. Gå til forsiden af. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du indtaste din e-mail adresse og dit password, og klik på Log ind
 2. 2
  Åbn dine kontooplysninger. I øverste højre ved siden af din avatar, klikke på den lille nedadgående pil til at trække op dit kort, og klik Account.
 3. 3
  Klik på "Luk hele kontoen..." link. Under "Tjenester" afsnittet nederst på siden, har du mulighed for at slette netop din profil og Google+ funktioner eller slette hele din Google-konto. Klik på "Luk hele kontoen og slette alle tjenester og info forbundet med det"
 4. 4
  Læs advarslen! Før du kan slette din Google-konto, skal du bekræfte din hensigt at gøre det, ved at kontrollere off hver tjeneste, du vil miste, hvis du lukker din konto, som Google har ganske grundigt dokumenteret.
 5. 5
  Luk din konto. Indtast din e-mail adgangskode, og derefter markere afkrydsningsfelterne for at bekræfte, at du ønsker at slette din konto. Når du har bekræftet, at du ikke længere ønsker at have en Google-konto, skal du klikke på Slet Google-konto

Tips

 • Før du sletter din email-konto, skal du oprette en sikkerhedskopi af e-mail med en cloud-baseret e-mail backup-løsning.
 • Hvis du bare ikke kan finde ud af at slette din konto, kan du blot ændre din status til offline. Skriv noget som "Account ikke længere aktiv" og aldrig logge ind på det igen.
 • For at undgå at modtage spam, Opret en ny e-mailadresse på en anden udbyder og ikke tilmelde dig nogen ting med det. Lav en anden e-mailadresse eller andet sted, og kun bruge den til at melde sig til ting.
 • Når du opretter en konto på Gmail, gør det unikt. Hvis det er noget ligesom "bob@gmail.com" du er mere tilbøjelige til at få spam, fordi det er kort og let at gætte.
 • Husk, at hvis du har en Droid eller enhed med Android OS og i øjeblikket "Sync" til din Gmail-konto, vil du ikke være i stand til at få adgang til "Market", da din konto er ændret. Du bliver nødt til at nulstille til fabriksindstillingerne til at godkende en ny konto til disse tjenester til at arbejde for dig igen.
 • Når du opretter en konto hos Gmail, gør det ikke dit navn som: "john.smith @ gmail.com". Nogle spammere sætter tilfældige navne og efternavne for at sende spam til.
 • Hvis du bruger Gmail offline, skal du også nødt til at slette cookies, der er forbundet med Gmail offline for at fjerne din konto helt. I Google Chrome, skal du følge disse trin:
  • Type chrome:/ / indstillinger / cookies i din adresselinje og tryk Enter.
  • Søg efter mail.google.com.
  • Svæver over søgeresultaterne og klikke på X, der vises.

Advarsler

 • Gør alt for mange e-mail adresser vil forvirre dig og du kan ikke huske dem alle (og deres passwords). Prøv at holde et maksimum på tre aktive e-mail-konti.
 • Husk, at hvis du sletter din konto, er det ikke længere hentes efter et par uger. Dog vil GMail arbejde med dig at gendanne adresser, der er for nylig blevet slettet, hvis du beslutter, at du vil have dem tilbage.