Wkudk

Sådan tilsluttes coaxial kabelstik

Koaksialkabel er nogen kabel, der har en indre ledning afskærmet med en ydre ledende kappe med en dielektrisk (ikke-ledende) materiale. Her er et kig på, hvordan at vedhæfte dine egne stik til kabel-tv koaksialkabel.

Steps

Sådan tilsluttes coaxial kabelstik. Bestem din kabel-størrelse.
Sådan tilsluttes coaxial kabelstik. Bestem din kabel-størrelse.

De første skridt

 1. 1
  Bestem din kabel-størrelse. Cable terminologi kan være forvirrende. Kig på siden af ​​din coaxial ledning for størrelsen betegnelse. I de fleste hjem, er de to mest almindelige størrelser RG-6 og RG-59.
  • RG står for "Radio Guide." Numrene på de forskellige versioner af RG kabel refererer til diameteren (59 mening 0,059 og 6 mening.06 osv.) og interne egenskaber kablet, herunder mængden af ​​afskærmning og kablets dæmpning, som henviser til, hvor meget signal tab er der pr kabellængde.
  • Du kan også se udtrykket RF bruges med disse kabler, som står for "Radio Frequency".
  • De fleste ikke-industrielt koaksialkabel er nu kendt som RG-6, selv om den tidligere tyndere lavere kvalitetsstandard for RG-59 stadig bruges i nogle programmer og ældre boliger. Kommercielle installatører kan anvende en tykkere RG-kabel, som RG-11 (som kun bruges, hvis afstanden fra kilden hanen til din pointe om opsigelse i hjemmet er større end 200 fod)
  • RG kabler, der anvendes i boliger for almindelige formål bør være 75 ohm (RG-6 eller RG-59).
  • Vær opmærksom på, at alle kabler (og deres stik) kommer i mange forskellige kvaliteter. Få den bedste kvalitet kabel, du kan.
 2. 2
  Vælg de rigtige stik. De fleste stik til hjemmet videoinstallationer er lavet med F-Style-stik. Men det er muligt dit system bruger N-type stik.
  • Vær opmærksom på, at der er flere typer af F-typen RG-6 kabel til rådighed, primært skrue på og crimp-stil stik.
   • Skrue-on konnektorer er nemme at bruge, men er mindre sikker og kan efterlade en lille luftlomme. Nogle mennesker tror, ​​at dette kan påvirke dit signal kvalitet.
   • Crimp-stil stik har to dele: en ring (eller krympe) og en terminator. De er typisk sværere at installere, men kan opnå de største længder og bedste forbindelser, når de anvendes korrekt.
  • Vid, at for at gøre en forbindelse, du får brug for en mandlig og en kvindelig stik af samme type.
   • Hanstik har centret wire stikker ud, mens hunstik har en plads til centret wire til at holde fast på. Vær sikker på at bruge det modsatte køn til det stik, du vil gøre. De fleste kabler ender i hanstik.
  • Brug en SMA (sub-miniature Version A) stik til meget små koaksialkabel.

Afisoler kablet

Det første skridt til at knytte din egen stik er at forberede afslutningen af ​​koaksialkablet.

 1. 1
  Skær kablet flush.
 2. 2
  Trim det ydre dæksel (normalt sort gummi) tilbage 1/2 ".
  • Vær meget forsigtig med ikke at skære ind i Metalflet direkte under det ydre hus. Fletningen kan være både "løs" tråd og en folie-lignende metal til stede i afskærmet ledning.
 3. 3
  Træk forsigtigt tilbage den indre fletning (anden kanal) uden for det ydre dæksel. Kontroller, at ingen af ​​flettet ledning bliver viklet omkring eller rører kobber center dirigent.
 4. 4
  Trim tilbage (normalt hvid, men kan være klar) dielektrisk plastik fra den indre kerne kablet.
  • Vær helt sikker på ikke at ridse eller nick i midten dirigent. Enhver skade på denne leder kan alvorligt påvirke dit signal.
 5. 5
  Skub stikket ned over kablet ende, således at kobber kerne af koaksialkablet stikker ud.
  • Vær sikker på, dielektriske (aluminiumsfolie) er trimmet, så det ikke træder i terminatoren af ​​stikket.
 6. 6
  Skru stikket i enden af kablet. Tråden vil skære i det ydre hus og wrap afskærmning vævning, hvilket gør en stram pasform.

Brug A krympe-stik

Dette er en anden metode, som kan anvendes til at forbinde koaksialkablet stik.

 1. 1
  Placer krympe ring over kablet ende.
 2. 2
  Trimme det ydre dæksel tilbage omkring 1/4 ".
 3. 3
  Trim afskærmning, wire wrap og dielektriske tilbage til den nøgne indvendige ledning.
 4. 4
  Lad ca 1/8 "af dielektrisk.
 5. 5
  Placer terminatoren over enden af ledningen, så kobber kerne stikker ud gennem hullet.
 6. 6
  Skub krympe-stik ned i kabelenden således at røret af konnektoren går mellem folien og det ydre hus.
  • Dette kan være meget vanskeligt at gøre. Prøv at holde kabelende med en tang, eller spænde den i en skruestik. Prøv ikke at vride når at trykke ned.
 7. 7
  Krympe ring omkring ydersiden af kablet.
 8. 8
  Trim eventuelle løse ledninger.
 9. 9
  Skær den indre kerne wire flugter med enden af stikket.
 10. 10
  Slæbebåd på stikket for at sikre, at det er monteret.

Tips

 • Hvis du har high speed internet og mere end to tv, sørg for at bruge en høj kvalitet RG 6-typen stik. Når der lægges et stik på kablet wire, ordentlig forberedelse er afgørende for at få et klart billede samt en god siddende tilslutning til kabel-modem. Brug en komprimering stil stik tilgængelig på ethvert populære hjem forbedring center. Også, når forbereder enden af ​​ledningen, skal du sørge for ikke at "score" eller nick kobber center dirigent, da dette kan medføre problemer med din internet såsom intermitterende tilslutningsmuligheder og pakketab.
 • Brug ikke skruen-on stil F-type stik. Kabelsignal vil "lække" ud af en billig eller dårligt afsluttet konnektor som disse. Dette kan forårsage uønskede signal "indtrængen" for at komme ind i kablet linje og forårsage ulige forvridninger såsom lodrette linjer, stiplede linier bevæger vandret hen over skærmen og "beats", eller små hvide prikker tilfældigt over hele skærmen.
 • Du kan købe krymper, kuttere og strippere er specielt konstrueret til koaksialkabel i bestemte diametre. Disse værktøjer tager lidt øvelse at lære at bruge, og du behøver ikke at bruge specialværktøj til at gøre disse forbindelser. Regelmæssige strippere vil gøre, så længe du er forsigtig.

Advarsler

 • Hvis du er usikker på, hvordan du gør dette, skal du lade det job op til de professionelle på din kabeludbyder. De fleste tilbyder relativt billige priser, især sammenlignet med elektrisk entreprenører.
 • Fagfolk bruger kompressionsfittings på coax med en kompression værktøj, der er ikke meget dyrere end en crimper. Disse bruges nu i stedet for presning, da det gør en mere vandtæt forsegling og påvirker signalet mindre ved samlingen point.
 • Sørg for at bruge en god stik. Må ikke nøjes med en mindre end perfekt job. Kabel-tv-signal kan sive ud af dårlige stik og forstyrre masser af enheder, der bruger RF-teknologi (herunder flyvemaskiner). Desuden kan det være en FCC krænkelse, hvis for meget signal siver ud.

Ting du behøver

 • Bidetang
 • RG-6 kabel strippere
 • Channel låsetænger
 • RG6 stik
 • Crimper
 • Wire strippere