Wkudk

Hvordan at fastsætte en bil, der går i stå

Der er mange ting, der kan forårsage en bil til stall. Heldigvis er dette normalt ikke signalerer en større reparation på bilen, og det kan generelt fastsættes gennem nogle relativt små justeringer eller reparationer.

Steps

Hvordan at fastsætte en bil, der går i stå. Overveje kompleksiteten af din bil, før begyndelsen og tage din bil til en betroet værksted.
Hvordan at fastsætte en bil, der går i stå. Overveje kompleksiteten af din bil, før begyndelsen og tage din bil til en betroet værksted.
 1. 1
  Overveje kompleksiteten af din bil, før begyndelsen og tage din bil til en betroet værksted. Moderne biler (midten af ​​halvfemserne eller senere) er yderst kontrolleret computer, og det vil være vanskeligt for dig at foretage justeringer. Du vil ønske at tage det ind i butikken for at løse dette problem.
 2. 2
  Den stall er sandsynligvis forårsaget af enten et problem i det elektriske system eller i brændstofsystemet. Din motor er stoppet, fordi det ikke er antændt gas i cylindrene, dette sker enten fordi der ikke er nogen gas til at antænde, eller fordi den mangler den elektriske ladning til at antænde det.
 3. 3
  Kør bilen op og ned ad stejle bakker. Er det ændre udførelsen af ​​motoren, eller få det til at gå i stå? Dette kunne indikere en tilstoppet brændstoffilter. Udskiftning af brændstoffilter er relativt billigt og nemt, når du finder ud af, hvor det er placeret.
 4. 4
  Er bilen tomgang groft og stall når i tomgang? Hvis din bil har en distributør, kan du nødt til at justere timing. Med de rigtige værktøjer og know how, er det en nem og gratis opgave. Hvis din bil har brændstofindsprøjtning, kan du kontrollere injektor ved hjælp af en skruetrækker eller mekanik rækkevidde. De injektorer vil gøre en klikkende / smæld hvis arbejder. Ingen lyd kan indikere en dårlig injektor tilgængelige på de fleste byggemarkeder Bilreservedelsforretninger. Det kunne også indikere en elektrisk fejl med kredsløbet, der driver brændstof injektor. Også kontrollere ICM, inaktiv kontrol motor, der styrer luft-blandingen.
 5. 5
  Hvis din bil har en distributør, kan du overveje at ændre den fælles landbrugspolitik, rotor, ledninger og stik. Dette er faktisk en melodi op. Dette kan normalt ske selv ved en relativ novice til bilreparationer, og tage et par timer med de rigtige værktøjer. Det synes ulogisk, men selv de ledninger og distributør forfald over tid, og sender mindre strøm. Denne tune up kan løse dit stalling problem - selv hvis ikke, skal din bil køre bedre og få bedre kilometertal.
 6. 6
  Hvis din bil dieselmotorer, når du slukker for tændingen, betyder det, at din bil sandsynligvis har en karburator og justering af tomgangshastigheden er for høj. Dieseling beskriver den situation, hvor du slukker nøglen, men bilen fortsætter med at køre i et par sekunder eller længere, efterhånden sputtering til et stop. Dette sker ikke på brændstof-indsprøjtede køretøjer, fordi når tændingen er slået fra, så er det brændstof til motoren samt tændrør.
 7. 7
  I sjældne tilfælde kan din bil stalle grund af, hvad der ofte kaldes en "damp lock", som er en situation, der opstår, når brændstofledninger der leverer gas til motoren bliver varm nok til at koge gassen i linjen omdanne det til damp. Brændstof pumper er konstrueret til at pumpe væske og ikke "damp" og ikke forekommer på indsproejtningsmaengden motorer. Dog kan en tilstoppet brændstoftank udluftningssystem forårsage et vakuum i brændstof linje, der forårsager brændstof til at til sidst stoppe nå motoren. Dette er også et problem, der er unik for karburator motorer. Indsproejtningsmaengden motorer har normalt "lukkede kredsløb" brændstof doseringssystemer, der gør denne betingelse usandsynlig. Prøv at åbne din gas cap. Hvis du hører en "susen" lyd, som når man åbner en dåse kaffe, betyder det, benzintanken er ikke udluftet. Prøv nu at starte bilen. Det skal fungere efter et par forsøg. Dette er normalt kun findes i ældre biler. Hvis du har det, vil det sandsynligvis ske igen, så din tank vent-system skal kontrolleres for blokering. Oftere end ikke, kan problemet spores til en billig erstatning låsning gas cap. En billig fix er at bore et lille hul i din gas cap at give luft i og forhindrer vakuum fra formning, men tankdækslet bør ikke efterlades på denne måde.

Tips

 • Visse moderne biler kan stå på varme dage på grund af brændstofpumpen. Brændstofpumpen er placeret på bagsiden af ​​benzintanken, og køles af benzin selv. På varme dage, hvor bilen har kørt et stykke tid, kan brændstofpumpen overophedet og stoppe med at arbejde, stå i bilen. For at undgå dette problem, skal du altid holde gas tank mindst 3/8 fuld, ellers kan du måske finde dig selv at kalde en ven til at give dig en gas kan!
 • Tune up: de fleste mennesker ikke ved, at en tune-up har ændret sig fuldstændigt siden de dage i point og kondensatorer. Nu, foruden tændrør og brændstof filtre, bør Iltsensorer udskiftes 100k miles. Dette alene vil forbedre brændstoføkonomien mere end noget udover dæktryk. De vil forårsage blokering så godt, hvis de ikke fungerer korrekt. En anden meget vigtig ting at tjekke er at se, om luftmassemåler er snavset. Dette vil medføre dårlig ydelse og mulig stå. De kan rengøres med luftmassemåler renere, der er væsentlige hurtig tør elektronisk renere.
 • Hårdknude tips:
 • Hvis du kan finde en ven, der ved, hvordan man arbejder på biler, bede dem om at lære dig at gøre disse ting.
 • Mange nyere biler med benzinindsprøjtning har en ledig luftreguleringsventil. Disse kan / vil få gunked op over tid og forårsage tomgang og motorstop spørgsmål. De fleste kan fjernes og rengøres med WD-40 eller gasspjæld organ renere. En Tilsodning gasspjæld organ kan forårsage dårlig tomgang og motorstop så godt.
 • MEN: Bare fordi en "ven" angiveligt ved, hvordan man løser en bil, sørge for at få så mange oplysninger som muligt for at afgøre, om de kun har gjort visse køretøjer eller en bred vifte af år, gør, og modeller. Ikke to biler er nogensinde virkelig den samme, selvom det år, mærke og model er identiske. Hvis du vælger at lade andre end dig selv eller en velrenommeret autoværksted diagnosticere et problem med din bil, risikerer du at have din bil, lastbil, eller en anden type køretøj opretholde yderligere skade som følge af en betydelig mangel på erfaring den person, der forsøger reparationer. Hvis dette sker for dig, vil du være ansvarlig for regningen for at reparere det oprindelige problem, såvel som den skade din "ven" gjorde. (Det besvær kan helt undgås ved at gå til et værksted, der har erfaring og forsikring!! Ja, de gør dække reparationsomkostninger på de ting, de skrue op.)

Advarsler

 • Arbejde på din bil kan være farligt. Forsøg ikke nogen af ​​disse rettelser, mens bilen kører ellers kan du nødt til at sige farvel til din finger!