Wkudk

Hvordan at fastsætte kabel-TV

Dit kabel gik ud, og din udbyder du havde på hold i næsten en time før fortæller dig, at de ikke kan få nogen derude indtil næste uge. Glem alt det bøvl og ordne det selv. Følg denne Google guide til fastsættelse af din kabel-tv.

Steps

Hvordan at fastsætte kabel-TV. Hvis dit tv viser "et øjeblik, tak.
Hvordan at fastsætte kabel-TV. Hvis dit tv viser "et øjeblik, tak.

DVR BOX ikke viser / optagelse / afspilning poster

 1. 1
  Genstart. God chance for fastsættelsen.
 2. 2
  Hvis dit tv viser "et øjeblik, tak. Din kanal skal være tilgængelig kort..." Dette er et signal problem. Sæt linje fra væggen til CABLE / RF IN på kassen og ved udløb i væggen. Hvis ingen glæde, kalder kabel operatør.

Scientific Atlanta hardware

 1. 1
  Vær sikker på, at kablet boks har coax (kabel antenne ledning) hooked op til CABLE IN-eller RF IN på selve boksen og være forbundet til en "hot" udtag - En, som du ved fungerer.
 2. 2
  Test det ved at tilslutte et TV direkte til stikkontakten. Hvis du får et svagt signal, boksen vil også. Digitalbokse kræver en ren SNR. Fjern in-line "overspændingsbeskyttelse" på coax. Disse forhindrer signalet fra at blive sendt fra din kabeludbyder til din boks.
 3. 3
  Du kan også kontrollere de diagnostiske skærme på Motorola og scientfic atlanta bokse. For SA tryk og hold vælger på kassen, indtil ikonet Post blinker. Når det gør pressen info og vejledning på samme tid. Dette vil bringe op den diagnostiske siden. Brug siden op og ned på fjernbetjeningen for at rulle igennem. Vær opmærksom på siderne 1-5 alene.

På Motorola er det meget let. Tryk på afbryderknappen på fjernbetjeningen for at tænde boksen fra, og tryk derefter på Vælg. Brug op-og ned-pilene til at rulle gennem. For VOD spørgsmål tjek den interaktive info indstilling og bekræfte, at du har en IP-adresse.

 1. 1
  Scientific Atlanta DVR eller høj def bokse: Disse skal være "opstartet" eller nulstilles, når visse fejl forekomme. Ingen lyd på visse kanaler, når SAP ikke er sat til ON og confounding fejlkoder, at man ikke kan synes at komme ud af. Almindelige alligevel confounding fejl er: Nej Audio på DVR gengivelse. Ingen lyd på visse forskellige kanaler (udelukke SAP, som kan aktiveres via boksen, ELLER tv'et selv) der er nemme måder at teste. Hvis nogle kanaler lyd i spansk, når de normalt er på engelsk... det selvfølgelig vil du tjekke SAP først.
 2. 2
  Diskfejl. På skærm fejl på dit TV, der siger noget lignende... "der er problemer med din storage disk.." eller ved DVR afspilning stedet for at spille dit program det sløjfer på sig selv og spiller noget.
 3. 3
  To forskellige trin for at genstarte box: Samtidig trykke på VOL + VOL-og "Info" knapper på kassen selv, ikke med fjernbetjeningen. Boks vil derefter vise "boot" og lukke ned totalt. Tryk ikke på nogen af ​​knapperne eller forsøge at tænde nævnte kassen. Vent til det rigtige tidspunkt at vise på kassen. Denne proces kan tage når som helst fra 40 sekunder til timer, afhængigt af hvor hurtigt kablet virksomheds servere reagerer på det tidspunkt, og hvorvidt du har nok af et kabel signal at fyre op for download-processen. Hvis du ringe til kundeservice for din udbyder, hvis det ikke virker, sandsynligvis en lastbil roll vil blive kørt til en tech til at komme ud til din bopæl for at løse signal problem.
 4. 4
  Når den korrekte tid displayet er den videnskabelige atlanta feltet, tænd boks og problemerne skal løses. En alternativ måde at genstarte kassen er simpelthen at afmontere enheden fra strømforsyningen og replugging det i. Du skal blot tænde for den og slukkes med POWER ON-knappen vil ikke løse noget.
 5. 5
  På en motorola boks og / eller DVR, + den nemme vol vol-og INFO vil ikke arbejde for at genstarte. Fjern strømkablet fra stikkontakten, og vent 30 sekunder til et minut, mens boksen er tændt. Plug tilbage til væg socket.Box "vil gøre sin egen ting", og magt sig på på sin egen efter cyklus har været en succes (30 - 60 sekunder) og boksen skal magten selv tilbage til ON uden at du gør noget. Tiden vil ikke blive vist på Motorola "Generelle Instrument kasser, medmindre du indstille den til at gøre det i indstillingsmodus.

Fælles iControl / on demand fejl

 1. 1
  MOTOROLA BOX error 225: En fakturering lås til at forhindre dig fra at bestille pay per synspunkter. Hvis din konto er forfalden, eller hvis du har en ordre til at flytte til en ny adresse i tjenesteudbyderens "system", dette er en forebyggende foranstaltning for at holde kunderne fra laste op tonsvis af dyre pay per visninger og springe ud. Dit kabel selskab ikke kan over-ride denne fejl. Hvis du ikke er i ovennævnte situationer, din udbyder kan "op" grænsen på æsken og klare det, så du kan bestille PPV via din fjernbetjening.
 2. 2
  SCIENTIFIC ATLANTA: for ovennævnte fejlkode, vil din SA box vise ikke en kode, men bliver bedt om at kontakte din udbyder telefonisk. Samme emne.
 3. 3
  MOTOROLA BOX FEJL 204... 203.. 207.. disse kan let løses ved blot at reseating coax og derefter rebooter kassen.
 4. 4
  Scientific Atlanta FEJL 2207: reboot box. Dette er en generel kode, hvilket betyder, at kassen har mistet kontakt med serveren. Alle dine iControl / On Demand ordrer kommer gennem din lokale kabelhovedstationen servere. Hvis og når det bliver overbelastet og gange ud, fejl 2207/207 vil ske. Det meste af tiden det er midlertidig. Reboot box, prøv igen i 15-20 minutter.

Tips

 • Har du betalt din regning sidst? De fleste kabel-selskaber vil afbryde din kabelboks, hvis du er 2 måneder restance.
 • De fleste kabel-tv-problemer, og jeg siger 80%, kan løses af abonnenten ved at kontrollere det indlysende ligesom coax linjer, for ingen billede på skærmen og har en kasse er TV sat sig indstillet til kanal 03.? Har du installeret splittere / flyttede udstyr? Har du en High Def TV og box? Sørg for, at du har tv'et til den korrekte indgang ved at bruge dit tv maker er fjernbetjeningen til at skifte fra AV1.. AV2.. VIDEO 1 etc gennem indstillingerne, indtil du får et kabel billede på skærmen. Hvis din på skærmbilleder ikke vises på dit TV. du enten har tv'et på den "forkerte" input, eller at din kabelboks er ikke engang tændt. Som jeg sagde, tjek det indlysende først.
  • Motorola bokse, der læser 888 er døde og skal udskiftes. Spild ikke din tid til at ringe til kabel-selskab, bare bytte det ud for en ny!
  • På SA bokse fire streger (----) forstås boksen skal aktiveres / genaktiveres. Dette måske grund af at have en ny eller en kasse, der kunne have været afbrudt i en længere periode. Dette kan gøres ved hjælp udbydere gratis nummer når som helst, dag eller nat automatisk. Bare følg telefon prompter.
 • Hvis og når din kabel-tv går helt ud, mest sandsynligt er det en udfald og vil rydde op spontant på sin egen. For at generere et nedbrud og har operatørerne tech er kommet ud for at undersøge, indberette alle udfald til dine kabeloperatører samme. De sætter pris på rapporten.

Advarsler

 • Anbring ikke kabelkasser i et uventilerede område eller lade ventilerede slots fylde op med snavs og fnug. Anbring ikke kassen direkte oven på andet elektrisk udstyr, herunder TV'et. Det kræver en god lufttilførsel, og vil bryde, hvis du mishandle det.
 • Ved lov co axial kabel går ind i dit hus, bør være jordet. Hvis dit kabel wire bliver varmt at røre ved, eller hvis det gnister, så ring til ilden dept og dit kabel operatør. Jordforbindelse eller forkert jordet lokke er yderst sjældent. Cable coax i sig selv er uskadeligt.

Ting du behøver

 • Dagens kabel coax wire er vurderet som RG6. Gammelt hus ledningsføring til tider kørte RG59. Dette er din dime, hvis dit hus har gamle tynde ledningerne i det. Forskellen mellem RG6 tråd og RG59 tråd er ret teknisk, men det primært har at gøre med mængden af ​​afskærmning i kablet. RG6 bruger typisk quad eller 4 forskellige skjolde for at holde interferens og RG59 anvendelser på det mest kun dual eller 2 forskellige skjolde. Hvorfor er det vigtigt? Mange af de nyere funktioner, at din kabel-selskab tilbyder, såsom Video on Demand bruge Ultra høje frekvenser, der normalt går tabt i RG59 kabel, men er let båret af højere kvalitet RG6 kabel.
 1. Den største grund til at udskifte dit RG59 med RG6 er den potentielle dæmpning (signal tab) på linjen. RG59 har en mindre dielektrisk (hvide ting inde) og center conductor (kobber i midten), som igen mister næsten 2x så meget enkelt over afstand. Hvis du LVE i et område, hvor der er drastiske temperaturændringer dette kan svinge voldsomt.