Wkudk

Hvordan at rengøre et plasma-tv-skærm

Hvis du får fingeraftryk eller støv på din skærm, vil du ønsker at rense det. Men i betragtning af de dyre priser på plasma-tv, skal du være omhyggelig med at behandle det rigtige.

Steps

Hvordan at rengøre et plasma-tv-skærm. Sluk for plasma-skærmen, før du rengør den.
Hvordan at rengøre et plasma-tv-skærm. Sluk for plasma-skærmen, før du rengør den.
 1. 1
  Tjek manualen. Det kan anbefale et bestemt produkt eller metode, der er bedst egnet til netop din TV.
 2. 2
  Sluk for plasma-skærmen, før du rengør den. At gøre dette er ikke nødvendigt, men det er foretrukket, især hvis du kommer til at bruge en rengøring løsning spray. Da Plasma-TV bruger mere strøm end og generere mere varme end LCD-tv, er det bedst at slukke den og give rigelig tid til enheden afkøle at røre før du forsøger at rengøre skærmen. Undladelse af at gøre dette kan medføre din rengøring løsning til at fordampe, før det har haft tid nok til at fjerne støv, snavs eller urenheder på din skærm. Nogle kilder tyder frakoble tv'et.
 3. 3
  Brug en blød, fnugfri klud for at fjerne fingeraftryk og snavs. Undgå træbaserede produkter (papir håndklæder, toiletpapir, væv), fordi de kan ridse skærmen. Hvis genstridige sorte pletter fortsætter, skal du gå til næste trin. Dog være opmærksom på, at nogle producenter, såsom Pioneer anbefaler ingen væske overhovedet på forsiden af ​​deres plasmaer, lest det sive ind i plasmaskærmen.
 4. 4
  Hvis du skal bruge en flydende, spray - en minimal mængde - rengøring løsning på en blød klud, ikke på skærmen. Hvis fugtig klud ikke er rengøring tilstrækkeligt, kan du sprøjte ekstra lille beløb på kluden. På intet tidspunkt vil du have kluden våd til det punkt, hvor løsningen drypper eller løber ned af skærmen! Se foregående punkt for grunden. Brug enten bare destilleret vand eller ikke-ammoniak eller alkohol-baseret vinduesrens. Ammoniak og alkohol er stoffer, som i sidste ende vil cloud enhver plast med mikroskopiske "krakeleringer" med effekten af ​​Ydmygelse og dæmpning det viste billede. Efter aftørring skærmen forsigtigt, følge op med en tør klud.

Opvaskemiddel metode

 1. 1
  Bland et par dråber flydende opvaskemiddel i et lunkent sprayflaske.
 2. 2
  Spray en lille smule af væsken på en mikrofiber klud.
 3. 3
  Tør plasmaskærm omhyggeligt og forsigtigt.

Støvsuger metode

 1. 1
  Fastgør slangen vedhæftet fil til din støvsuger.
 2. 2
  Tænd støvsugeren på så lavt som det vil gå.
 3. 3
  Blødt køre slangen vedhæftet fil over plasma-skærm til at suge op snavs og støv fra skærmen.
 4. 4
  Vær omhyggelig med ikke at holde støvsugeren for tæt på skærmen.

Tips

 • Ved rengøring, vil du ønsker at bruge en enkelt brug våd / tør kombinationsprodukt, så i tilfælde der er forurenende stoffer på skærmen, kan du ikke se, vil du ikke flytte dem til andre skærme ved at genbruge den samme tørre. For den pris, du betaler for en Plasma skærm, vil du ønsker at gå til nogle langt for at undgå at beskadige enheden på grund af én skødesløs rengøring.
 • Når tørre skærmen kun tørre gå fra side til side ikke top til bund og være blid. Må ikke anvendes en masse pres.
 • Nogle rengøringsmidler lavet specielt til plasma-skærme er anti-statisk, så de forhindrer støv i at klæbe til overfladen efter rengøring. Se våd / tør rengøring produkt linket nedenfor Kilder og citater.
 • Det andet punkt, for at bruge en enkelt brug produkt er, at en genanvendelig klud kunne blive forurenet under opbevaring mellem rengøring og du kan ikke være klar over forureningen. Igen er risikoen for at forårsage permanent skade på din - meget dyrt - Plasma skærm værd at spare 20€ -45€ om året på rengøring forsyninger til en enkelt skærm?
 • Grunden til at slukke plasmaskærmen er den varme, de typisk genererer. Du bør også give rigelig tid til enheden afkøle, før du rengør skærmen fleste rengøringsmidler vil blive fordampet på en varm skærmen, før du kan gå tilbage over skærmen med en tør tørre og afhentning af opløste forurenende stoffer og suspenderet støv.