Wkudk

Hvordan at gøre Windows XP opstart hurtigere

Har du ofte blive frustreret, mens du venter på, at din langsom Windows XP-computer til at starte? Windows XP vil automatisk indlæse og opstart af alle programmer, der er i startmappen, om du agter at bruge dem eller ej. Denne artikel vil vise dig, hvordan du kan fremskynde boot processen med din XP-pc ved at fjerne de programmer, der normalt mose den ned.

Steps

Hvordan at gøre Windows XP opstart hurtigere. Kig under "boot.
Hvordan at gøre Windows XP opstart hurtigere. Kig under "boot.
 1. 1
  Klik på start, og derefter køre og skriv "msconfig". Vent et nyt vindue til at poppe op.
 2. 2
  Kig under "boot. INI" fanen. Du vil se en boks mærket "Timeout:" og en numerisk værdi. Som standard er det 30, hvilket betyder 30 sekunders ventetid før opstart. Dette kan ændres, gør det 4 sekunder. (Bemærk:. Hvis du har mere end ét operativsystem, betyder ventetiden til opstart til den fremhævede Operating System er længere Nogle gange vil du måske ønsker lidt mere end 4 sekunder, så kan du vælge 5 eller 10 sekunder)
 3. 3
  Slet midlertidige filer med jævne mellemrum fra din computer til at gøre applikationerne køre hurtigere. Type% temp% i dialogboksen Kør ved at klikke på Start -> Kør, og klik på "OK". Du vil se en åben mappe med mange filer. Klik på menuen Rediger og klik på Marker alt, og klik derefter på Filer-menuen og vælg Slet. Bemærk: Altid bekræfte, at den mappe, der åbnes har ordet "temp" på toppen af ​​menulinjen og mappen angiver, at det er en midlertidig mappe.
 4. 4
  Udfør en scandisk at se, at din computers harddisk er i sund tilstand, og det hjælper din computer køre hurtigere
 5. 5
  Udfør altid en disk defragmentering mindst en gang om måneden. Start diskdefragmentering fra System menuen tilgængelig i Tilbehør menu fra menuen Start. Det tager længere tid, og det tilrådes ikke at køre nogen ansøgninger i computeren, herunder pauseskærme, mens du kører diskdefragmentering.

Dvaletilstand

 1. 1
  Efter at gøre alt dette, er en anden metode, du kan gøre for at gøre det muligt for computeren at gå i dvale. Dvaletilstand lukker og åbner Windows hurtigere end normalt. Men Dvale er en god langsigtet anbefalede løsning, som det gør spare strøm.
 2. 2
  Gå til start-> Kontrolpanel-> strømindstillinger. Klik på fanen Dvale.
 3. 3
  Klik på feltet, der siger "Aktiver dvale" for at kontrollere det.
 4. 4
  Klik på fanen Avanceret og ændre strømknapper muligheder, hvis du ønsker at gå i dvale ved at trykke på sleep-knappen eller på afbryderknappen. Ellers vil holde Shift-tasten, mens i Turn Off Computer menu giver dig mulighed for at gå i dvale.
 5. 5
  Genstart computeren hver uge eller så at rense din computer.
 6. 6
  Den effekt kan derefter helt slukket, selv på soklen, således at ingen strøm er spildt.

Prefetch

 1. 1
  Du skal blot gå til Windows-mappen (tidl.: C: \ Windows), og under der, du ville se Prefetch mappen. Gå ind i prefetch mappen og slette alle de filer (pas på! Det skal se sådan ud C: \ Windows \ Prefetch). Vi har brug for at redigere en nøgle i registreringsdatabasen tweak det. Åbn regedit og gå til denne nøgle:
 2. 2
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ memory management \ prefetchparameters
 3. 3
  Under denne nøgle bør du se en navngiven værdi: EnablePrefetcher
 4. 4
  Den har 4 mulige værdier:
 5. 5
  - Deaktiveret: Den prefetch systemet er slukket.
 6. 6
  - Anvendelse: amtmand kun cacher applikationer.
 7. 7
  - Boot: The amtmand kun cacher opstartfiler.
 8. 8
  - Alle: Det amtmand caches boot, og programfiler.
 9. 9
  Du er nødt til ikke deaktivere det helt. Det ville faktisk gøre boot tid længere. Dette skyldes, at denne funktion også bruges til at fremskynde lastning af boot-filer. Det er derfor, du bør vælge nummer 2 mulighed. Det giver dig mulighed for at holde den fordel caching systemfiler, uden hele tiden tilstoppe systemet op med ansøgninger.
 10. 10
  Sæt værdien til 2 og genstart.
 11. 11
  Den 2. gang du starter det bør starte meget hurtigere. Husk, at bivirkning er, at lancere individuelle ansøgninger, når Windows har indlæst nu vil være lidt langsommere.

Tips

 • Når du installerer ny software, vælger ikke at føje programmet til startmappen. Det ofte forsinker opstart.
 • Fravælg systemet begynder unødvendige startup programmer.
 • Hvis du ved et uheld fjerner markeringen et program, bare gense de ovenstående trin igen og igen programmet og genstarte computeren.
 • Regelmæssigt kontrollere at se, hvilke programmer der kører i din opstart mappe som ondsindede programmer som spyware kan have installeret sig selv uden din tilladelse.
 • Besøg og se op programmet og dets detaljer, som du ikke ved, hvad et af de anførte programmer gør.
 • Tilføjelse mere RAM til en Windows XP-computer hjælper det boot hurtigere, og siden RAM priserne er meget lave i disse dage, tilføjer RAM styrke er en nem måde at starte hurtigere.

Advarsler

 • Gem altid alle åbne arbejde, før du foretager ændringer.
 • Lukke alle programmer, inden du foretager ændringer.
 • Må ikke fjerne markeringen noget fra Symantec eller anden anti-virus eller anti-malware-software. Dette kan deaktivere eller hindre beskyttelse af din pc.
 • Læs din manual, før du gør nogen af ​​disse trin.