Wkudk

Hvordan at holde sig vågen, når du kører

Ved kørsel over lange afstande, især om natten, er det almindeligt at ønsker at blunde, især efter en lang og anstrengende dag. Dette er naturligvis, er en farlig situation. Kort for at trække væk fra vejen og tager en lur, hvad kan der gøres for at holde sig vågen og holde kørsel?

Steps

Hvordan at holde sig vågen, når du kører. Hold dine smagsløg vågen, drikker en energi drik.
Hvordan at holde sig vågen, når du kører. Hold dine smagsløg vågen, drikker en energi drik.
 1. 1
  Hold dine smagsløg vågen, drikker en energi drik. Dette kan hæve dit niveau af årvågenhed for en rimelig køretid. Suck eller gnaske på et æble, orange eller endda en citron til at holde smagsløg vågen. Jo mere tangy det fødeemne, jo bedre. (Træk ind et sikkert sted, før du spiser noget, du ikke kan bare pop i din mund, dog. Spise under kørslen kan også forårsage ulykker).
 2. 2
  Spis langsomt. Hvis du har en snack, der kommer i små stykker, spise dem en ad gangen. Ellers tage små bidder af hvad du har. Gøre det sidste. Jo mere aktiv du er, jo lettere vil det være at holde sig vågen.
 3. 3
  Drik drikkevarer langsomt. Kaffe virker specielt godt, da det indeholder koffein, som kan holde dig vågen. (Men se næste note). Desuden vil de hyppige badeværelse stopper hjælpe dit sind at være opmærksom på den næste rasteplads!
 4. 4
  Undgå sukker. Sukker forårsager flere reaktioner i dit system, der resulterer i sløvhed og hjerne tåge nogen tid senere. Jo hurtigere sukkeret blev taget ind i dit system, jo ​​stærkere effekt.
 5. 5
  Natten, tænde kabinelys. Darkness får din krop til at producere melatonin, det hormon, der sætter dig til at sove, meget hurtigere end træthed. Planlægge og sætte lys på, før du får træt, hvis det overhovedet er muligt, fordi når du har melatonin i dit system er det vanskeligt at vende tilbage til en vågen tilstand uden en 15 minutters lur.
 6. 6
  Indstil bilen lavere temperatur. En lidt køligere end du normalt gerne vil. Men ikke koldt, som din krop og hjerne har brug for at holde varm nok til at fungere godt.
 7. 7
  Tygge tyggegummi til at holde din mund travlt. Det standser den gabende, der standser døse hen. Bare sørg for at holde tygge, selvom din mund bliver træt af at tygge. Denne gummi trick fra en lastbilchauffør - det virker fantastisk!
 8. 8
  Tør dit ansigt og hals med en våd klud. Dette er meget forfriskende.
 9. 9
  Lyt til musik, du hader. Jo mere irriterende du finder det, jo bedre. Uanset hvad du gør, ikke lytter til musik du kan lide, især hvis det er rytmisk og beroligende. Du vil gå ind i din glade zone og begynde at nikke. Hvis det er muligt, stiller ind på en station, som du normalt ikke kan stå - de mange forskellige en radiostation vil hjælpe. Sæt højt op for lyden.
 10. 10
  Syng sammen med radioen eller har en samtale med en person i bilen. Undgå at tale om en mobiltelefon, da det er både farligt og ulovligt (mange steder i verden). Sang og taler er begge aktive ting, du kan gøre, som ikke vil forstyrre din kørsel.
 11. 11
  Åbne vinduet. En stærk, kold vind i dit ansigt kan hjælpe dig med at være opmærksom, selv sørge for det ikke udtørrer dine øjne til det punkt udfordrende hvor godt du kan se (dette er især almindelig, hvis du bruger kontaktlinser).
 12. 12
  Periodisk ryste på hovedet fra side til side og tage en dyb indånding. Slap dit eget ansigt, hvis du har til. Jeg engang var tvunget til at køre i en nødsituation, og slapping mit ansigt kraftigt holdt mig godt vågen for de tyve nødvendige minutter.
 13. 13
  Overveje receptpligtig medicin, hvis søvnighed under kørsel er en uundgåelig risiko, som f.eks hvis du har skifteholdsarbejde søvnforstyrrelser (SWSD).
 14. 14
  Anbring sædet i en position, du ikke er vant til. Vær sikker på ikke at placere din plads i en sådan position, at airbaggen skade dig, hvis udløst. Men sørg for at holde en god sigtbarhed af vejen og spejlene. Når du vænner dig til det, ændre positionen igen!
 15. 15
  Gør noget, der engagerer mere end én forstand... knasende på is chips eller spiser solsikkefrø er stor, fordi det holder dig beskæftiget, men ikke distraheret fra vejen.
 16. 16
  Spis is. Det er svært at forklare hvorfor, men det virker utroligt godt for nogle mennesker. Du behøver ikke nødvendigvis at knuse det, så måske er det noget om kulden. Det fungerer godt for eftermiddag møder også.
 17. 17
  Spis solsikkefrø. Hvorvidt en ad gangen eller en mundfuld, virkningen af ​​revner frøet, manipulere frø i munden, fjerne frø og kassere skallen vil holde dit sind aktivt og vågen. Husk at holde en plastik kop i bilen til at spytte skallerne i (eller på grund af deres størrelse, kan du være i stand til at slippe af sted med at spytte dem ud af vinduet).
 18. 18
  Færdig.

Tips

 • Hvis alt andet fejler, trække bilen over i et sikkert område, såsom en rasteplads eller gas station, og gå rundt. Fysisk aktivitet vil få blodet cirkulerer.
 • Nogle gange kan du ikke vågen, når du kører, så gør det, når din krop er helt træt.
  • Trække over og sæt din mobiltelefon alarm til 15 minutter, slukke lys, radio og luk øjnene. Det er ikke engang nødvendigt at falde i søvn, selvom bedre.
  • Det vigtigste er aldrig at hvile i mere end 15 minutter, fordi du kunne falde i dyb søvn og så ville du brug for en fuld søvn cyklus at være udhvilet.
  • Efter disse 15 minutter vil du blive opdateret nok til 2 flere timer af kørsel og derefter kan du gøre det igen.
 • Hvis kørsel alene - trække over og tage en kort lur. Sørg natten, er du parkeret i nærheden af ​​en plet med lys og mennesker, for at holde svindlere væk fra dig.
 • Hvis du planlægger en lang køretur, så sørg for at du får masser af søvn forud for rejsen for at sikre dine sanser er ved optimal ydeevne.
 • Hvis kørsel med andre mennesker, alternative drivere og sove, mens du ikke kører.
 • Læg et par hårstrå i soltag, den måde, hvis du begynder at nikke off, vil du blive vækket af en skarp trække af dit hår.
 • Når skiftende chauffører, så sørg for den næste person er udhvilet nok til at starte kørsel!
 • Kør med den ene hånd på toppen af ​​dit hoved, hvis du er komfortabel kørsel med den ene hånd.

Advarsler

 • Aldrig tage en lur i førersædet bruge passagersæder i stedet. Jo større forskellen mellem den sovende område og førersædet, jo mindre er risikoen for at tilstand din krop til at falde i søvn under kørslen. Jo mere unaturligt det føles at sove i førersædet, jo sikrere er du.
 • I nogle steder, kan du blive anholdt for DUI for søvnmangel.
 • Hvis det er muligt, pull off et sikkert sted og tage en lur. Kørsel mens døsig er mere farligt end at køre i påvirket tilstand.
 • På lange ture, hvor chancerne for at falde i søvn er høje, kan det være bedst at stoppe kørsel for dagen. En 45€ hotelværelse på et vejkontrol motel er ikke billigt, men det er bedre end at risikere en ulykke.
 • Det er bedst at ikke køre, mens søvnig. Trætheden svækker dine sanser og kan føre til dødelige ulykker.
 • Mange receptpligtige og over-the-counter medicin liste døsighed som en almindelig bivirkning. Kør ikke samtidig tage disse medikamenter, som du kunne blunde og miste kontrollen over bilen.
 • Tænd aldrig kaminen for de pladser, hvis du har denne mulighed. Dette vil lindre dine bums og nemmeste måde at udløse søvn.
 • Pas på "microsleeps"-meget korte (op til 30 sekunder) perioder med søvn, der ofte opstår på grund af søvnmangel.